Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

13o Ράλι Σπριντ Νομού Κοζάνης στο Βελβεντό

Τα πολύ πετυχημένα 7ο , 8ο , 9ο, 10ο , 11ο και 12ο Ράλι Σπριντ Νομού Κοζάνης, που έγιναν στο Βελβεντό, θα συνεχιστούν και φέτος με τη διοργάνωση του 13ου ράλι σπριντ στο Βελβεντό στις 20 & 21 Ιουνίου 2009.
Διοργανωτής του 13ου ράλι θα είναι ο ΣΜΑΚ Κοζάνης με συνδιοργανωτή το Δήμο Βελβεντού. Οικονομικοί αρωγοί στην εκδήλωση θα είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού, ο οποίος θα αθλοθετήσει τα κύπελλα του αγώνα, όπως έκανε όλες τις προηγούμενες χρονιές, το κέντρο «ΜΕΤΟΧΙ» και ντόπια καταστήματα, που ακόμη δεν είναι γνωστά αλλά θα τα αναφέρουμε στην εφημερίδα τον επόμενο μήνα.. Η αγωνιστική διαδρομή από πέρυσι μεγάλωσε κατά τέσσερα (4) χιλιόμετρα, αφού ο δρόμος για το Καταφύγι είναι πλέον ασφαλτοστρωμένος. Θα ξεκινήσει από το Στάδιο για να καταλήξει ψηλά από το χωριό Παλαιογράτσανο. Το Σάββατο 20 Ιουνίου το απόγεμα θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιζόμενων οχημάτων στην Κεντρική Πλατεία του Βελβεντού και την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας. Συμμετέχοντες οδηγοί αλλά και κριτές θα είναι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Πολύς κόσμος θα καταφτάσει στο Βελβεντό από τον Νομό Κοζάνης αλλά και από άλλους νομούς της Ελλάδας κι αυτό θα είναι μια καλή αφορμή για την προβολή του δήμου μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ακόμα εδω είναι; Δεν πηγε ακόμα στο Στρασβούργο?Ακόμα ασχολείται με επερωτήσεις και δηλώσεις για την Μαυροπηγή? Δεν κατάλαβε οτι ο ρόλος του άλλαξε και είναι...πλέον Ευρωπαίος!Τόσο λαλίαστατος στον ελληνικό χώρο, που κάτι ανάλογο φαίνεται θα είναι και στην Ευρώπη!!! Καλή του τύχη...

Το Προφίλ μας