Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτυχία σημείωσε η ημερίδα της ΕΝΩΣΗΣ στο Κοβεντάρειο


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ΗΜΕΡΙΔΑ του Σωματείου  Η « ΕΝΩΣΗ » την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010 στην κατάμεστη από εργαζόμενους αίθουσα του Κοβενταρείου με κεντρικό ομιλητή τον επιστημονικό συνεργάτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κ. Ρωμανία Γεώργιο, όπου αναφέρθηκε αναλυτικότατα στις  νέες   συνθήκες  που  διαμορφώνονται   μετά  τη  ψήφιση  των  Nόμων    3863-3845 και 3865 του 2010. 




Όσον αναφορά τον τρόπο υπολογισμού σύνταξης, τι ισχύει σήμερα στο υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, για ότι περιλαμβάνει το νέο ασφαλιστικό σύστημα φέρνοντας απλά παραδείγματα για το πότε μπορεί να βγει κάποιος σε σύνταξη, πότε κατοχυρώνει το συνταξιοδοτικό του δικαίωμα, ποιους θίγει ο νέος νόμος βάζοντας τέλος στις ανησυχίες και τις ανασφάλειες των συναδέλφων με τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις που του έθεσαν.
Πιστεύουμε ως Σωματείο « ΕΝΩΣΗ » κάναμε το καθήκον που έχουμε απέναντι στους εργαζόμενους που εκπροσωπούμε και θα συνεχίσουμε υπεύθυνα και άλλες τέτοιες ενημερώσεις στο μέλλον.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους για την ανταπόκριση στη πρόσκληση του Σωματείου « ΕΝΩΣΗ ».
            
Συνάδελφοι:
      
Η « ΕΝΩΣΗ » όπως έκανε  πάντα υπεύθυνα και όχι με επιπολαιότητες και με επικοινωνιακά ΤΡΙΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων και της επιχείρησης. 

                                                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                    ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας