Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση Γεωργίου Ν. Τζέλλου


Γιώργος Ν. Τζέλλος

Δήμαρχος Αιανής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια  του Δήμου Αιανής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλώ το Σάββατο 30 Οκτωβρίου  2010 στις 6.30 μ.μ  στο Πνευματικό Κέντρο Αιανής στην προεκλογική μου ομιλία με θέμα:

« Το έργο μας, οι στόχοι μας και η σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών της   7ης Νοεμβρίου 2010»

Με γνώση, εμπειρία, όραμα και διάθεση για προσφορά υπέρ της ανάπτυξης του τόπου μας

Επικοινωνία: τηλ 24610 25940 & 24613 52114
Κινητό 6946903004

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΙΑΝΙΩΤΗΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Δήμαρχε καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

poy einai to mhnhma koprites ta pernete apo ton morfvmeno kai to paizete dhmokrates.. jeytelizetai ta serbia kai to pasok mazi..ΦΤΟΥΣΑΣ ΜΑΚΑΚΕΣ,,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ,,ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΙΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ.. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ [ΑΙ ΒΡΕΣ] ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά ψήφισε και με τα πέντε

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον κατεβαίνει υποψήφιος και τον έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ Αιανής και βέβαια να έχει καλή επιτυχία. Γιατί όχι? Προφανώς παρά τα όσα γράφονται και όλη την γκρίνια που υπάρχει, αντιπροσωπεύει αυτόν τον κόσμο και τον θέλουνε αλλιώς δε θα ήταν υποψήφιος. Αυτό λέει η κοινή λογική. Καλή επιτυχία λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα φίλε Γιώργο ηθελες να γίνει η Αιανή ανεξάρτητος Δήμος.
Το Βελβενδο εκλεισε εξαιτίας σας, η Αιανή εγινε ιστορική πρωτεύουσα της Κοζανης και συ θα θέλεις να βγεις Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
Χμμμμμ
Καλή τύχη σου εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Εφοριακός είναι αυτός ?????

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλη παραπλάνηση για να μη το χαρακτηρίσω αλλιώς ότι το Βελβεντο έκλεισε εξαιτίας της Αιανής. Αυτό θα γινόταν έτσι και αλλιώς. Αν θέλετε να βρείτε τους φταίχτες δεν έχετε παρά να στραφείτε προς τους βουλευτές? ας πούμε?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έκλεισε το Βελβεντό απάντηση στους βουλευτές και όχι στην Αιανή!

Ανώνυμος είπε...

Εφοριακός είναι αυτός ?????

Ναι και υποδειγματικός σε όλα του. Το ομολογουν οι παντες.

Ανώνυμος είπε...

Η ιδέα μας , η άποψη μας, το πιστεύω μας για ένα διευρυμένο Δήμο με έδρα την Αιανή δεν εγκαταλείπεται και θα μας εκφράζει και στο μέλλον.
Θα έρθει η ώρα που θα τεθεί εκ νέου το θέμα αυτό.
Στις νέες συνθήκες του νέου Δήμου Κοζάνης, στον οποίο η Αιανή θα αποτελεί την ιστορική του έδρα, και ελπίζουμε να σημαίνει κάτι για τον τόπο μας αυτό, μεταφέρουμε μια μεγάλη προίκα . Όμοια της δεν υπάρχει στον νομό.
Ένα μέρος αυτής είναι δημιούργημα της συλλογικής προσπάθειας των Αιανιωτών τα τελευταία χρόνια.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την αξιοποίηση της και την παράλληλη πρόοδο των κοινωνιών των χωριών μας και ανάπτυξη της περιοχής μας.. Όλα όσα ξεκινήσαμε ή σχεδιάσαμε οφείλουμε να αγωνιστούμε για να ολοκληρωθούν και να υλοποιηθούν

Ανώνυμος είπε...

Το Βελβενδο εκλεισε εξαιτίας σας

ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992.ΑΝ ΜΕΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΜΑΝΑΣ ΑΙΑΝΗΣ . ΝΑ ΛΕΓΑΤΕ ΕΞΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΝΤΕ ...... .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Διευρυμένο δήμο με έδρα την Αιανή? Αυτό είναι καινούργιο και δεν πατάει πουθενά! Δηλαδή θα αλλάξουν τα σύνορα από τους άλλους για να κάνει η Αιανή έναν νέο διευρυμένο δήμο? Εδώ γελάνε. Μα τι λέτε? Ανέκδοτα?
Φίλε 11.39 αν εξαιρέσεις τις 3 πρώτες σειρές τα λές πολύ καλά και μπράβο. Καιρός ήταν να γραφτεί επιτέλους και κάτι που να συνάγει με την πραγματικότητα!
Φίλε 11.45 ότι έγινε στο Βελβεντό έγινε και σε όλη την Ελλάδα και όχι εξαιτίας της Αιανής! Όσο για Πασοκομάνες υπάρχουν και πάλι σε όλη την Ελλάδα.
Η τροπή των πραγμάτων με την Αιανή να είναι η ιστορική έδρα του νέου δήμου Κοζάνης είναι η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει υπό το πρίσμα των νέων συνθηκών. Το Βελβεντό εδώ παραπλανήθηκε γιατί επαναπαύτηκε και δεν διεκδίκησε την κρίσιμη ώρα κάτι παραπάνω. Το οξύμωρο είναι ότι η Αιανή αφυπνίστηκε, εγωιστικά να το θέλεις, απο την αρχική φαινομενικά εξόφθαλμη επιτυχία του Βελβεντου. Τίποτα απο αυτά δεν θα γίνονταν αν απο την αρχή ήταν το 4, 4 και όχι το 4, 5. Το παραπλανητικό 5 σε συνδυασμό με τον αγώνα των κατοίκων επέφερε την ιστορική έδρα στην Αιανή. Εαν δεν την θέλετε, δικό σας αγώνας ήταν....δώστε τη πίσω!

Ανώνυμος είπε...

ti enoeis file 11.45. oi velventinoi eprepe na kanoun agwna "gia sas xwris esas"??????

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.35 ο περισσότερος κόσμος είναι υποδειγματικός στην δουλειά του με τον τρόπο του ο καθένας. Γιατί να είναι η εξαίρεση ο περί ου ο λόγος? Έχω την αίσθηση ότι τέτοιου είδους σχόλια ενοχλούν τον κόσμο.

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Το Βελβεντό δεν κατηγορεί εσάς για το ότι δεν έγινε τελικά Αυτόνομος Δήμος.Όλα τα κάνανε οι βουλευτές σε συνεννόηση με το κεντρικό κράτος,αλλά το βελβεντό αντιδρά σθεναρά στα κελεύσματά τους και αυτό δεν τους αρέσει για να μην ξεσηκωθούν και άλλοι και δεν μπορέσουν να μας βάλουν στο λούκι γιατί αυτό θέλουν να μας κάνουν.

Το μάρμαρο θα το πληρώσουμε όλοι μαζί.

Μάθετε πόσα είναι τα χρέη των Δήμων και τι θα γίνει με τον Καλλικράτη.
Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε εδώ http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=73449148
Το βελβεντό έχει το κεφάλι του ήσυχο γιατί δεν τους καθίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Στο χθεσινοβραδινο μακροσκελη λογο του Γιωργου Τζελλου θα επισημανω-για οσους δεν ηταν εκει-3 σημεια μονο απο τα τοσα ως ενδεικτικα του περιεχομενου:
1/ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ
1.200.ΟΟΟΕΥΡΩ(!!!!)
2/ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ,
3/ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ α)ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ:ΤΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ,ΚΑΙ β)ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ(ΣΤΗ ΘΕΣΗ"ΠΑΠΑΖΗΣΗ"):ΦΡΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ Ο,ΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΔΕΙΑ(!!!!).

Τα υπολοιπα("Καλλικρατης"και τοσα αλλα) ,μαζι και με τα παραπανω,προτεινω το Δημαρχο να τα δημοσιευσει αυτουσια σ' αυτο το BLOG(η και αλλου βεβαια)ωστε να γινουν γνωστα σ ολους τους κατοικους του Δημου.Εκτος αν εχει να φοβηθει κατι απο την ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ κριτικη.(Κατα τη γνωμη μου:δεν εχει.)

Ανώνυμος είπε...

Από τον εαυτό του έχει να φοβηθεί και από τον τρόπο που κάνει την κακοπροαίρετη κριτική στους άλλους. Ωσ γνωστό πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς. Κλασική περίπτωση πολιτικών ή μάλλον πολιτευομενων.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω δεν θα δημοσιεύει το σχόλιο μου. Αλλα κάποιοι θα το διαβάσουν, και θα έχουν την ακριβή εικόνα. Ο δήμαρχος Τζελλος Γιώργος μας είναι γνωστός από παλιά στα ψέματα. Αυτοί που των άκουσαν, μετά το πέρας της ομιλίας και κατά την έξοδο τους από την αίθουσα τέχνης, πικρόχολα σχολίαζαν για τα ουκ ολίγα ψέματα που έπεσαν στα αυτιά τους. Στο τέλος τον σχόλιων τους έλεγαν χαριτολογώντας και τον βαθμολογούσαν ως εξής. ( τον ξέρουμε τον είδαμε, μάστορας στα ψέματα, και παίρνει άριστα για την απραξία,. και ζήλο για εργασία, παίρνει -3-, ο σκοπός αγιάζει τα μεσα, και ο αυτοσκοπός για τέσσερα χρόνια έπαθε υπερκόπωση )

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε βρε παιδιά? Κλειδώσατε πάλι τα σχόλια?

Ανώνυμος είπε...

Πικρόχολα σχόλια για τον ομιλητή για ποια θέματα ακριβώς;Ένα προς ενα.Γιατί,παιδιά, το μόνο εύκολο είναι να απλουστεύουμε...

Ανώνυμος είπε...

ποια ακριβή εικόνα?αφου δεν ήσουν εκει...
ολοι οσοι τον ακούσαμε του δώσαμε συγχαρητήρια γιατι ειναι ο πιο καθαρός απ όλους και ο μόνος που αξίζει την εμπιστοσύνη μας.
απέδειξε μας ρε ξύπνιε έστω ενα απόλα αυτά που είπε οτι είναι ψεμα!αλλα δεν μπορείς, μόνο να συκοφαντείς ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι παρακολούθησαν την ομιλία του Δημάρχου περίπου διακόσιοι, ΉΤΑΝ ΦΊΛΟΙ ΤΟΥ και μόνο. ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΔΝΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ σαν τον παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν θα ξεχάσει τη δυναμική παρέμβαση του Γιώργου Τζέλλου(μαζί βεβαίως με Μαυροδήμο,Σιδηρόπουλο κ.α.της Δημοτικής Αρχής)στο θέμα της άδειας του νέου ναού μετά τον εμπρησμό(η μεγαλυτερη ντροπή της Αιανής,κάποτε θα αποκαλυφθούν αυτοί οι άνανδροι και θα σταλούν στο φυσικό τους χώρο,που κατέστρεψαν ο,τι ηθικό ειχε απομείνει στην κοινωνία μας).Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ(με πρόεδρο μάλιστα τον ιερέα),όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, "κοιμούνταν τον ύπνο του δικαίου" και ευτυχώς παρενέβη πολύ δυναμικά
η Δημοτική Αρχή και ξεμπλόκαρε την κατάσταση.Δεν ξέρω αν ποτέ αυτοί οι κυριοι της Εκκλησ.Επιτροπής ευχαρίστησαν δημόσια τη Δημοτική Αρχή αναφέροντας λέξη προς λέξη τις ενέργειές της.(Χαζοί είναι;Για να ομολογήσουν την ανικανότητά τους;)

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος Τζελλος Γιώργος μας είναι γνωστός από παλιά στα ψέματα....

ΠΕΣ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.
ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΤΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
ΕΧΕ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ Χ.Σ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!

Ανώνυμος είπε...

τι μασ λετε το μοναδικο εργο του μορφωμενου ηταν οτι βοηθεσαι να βγει η αδεια τισ εκκλησιασ δεν εχει τιποτα αλλο να παρουσιαση,, να τον χαιρεστε,, την αλλη τετραιτια θα βγαλει την αδεια για το γηπεδο..ευτυχωσ τον πηραν χαμπαρι και θα τον στειλουν απο εκει που ηρθε

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον φίλο στις 31 Οκτωβρίου 2010 2:15 μ.μ. τα τρία σημεία που ενδεικτικά αναφέρει ήταν κατηγορίες.
1) κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής
2) κατά της Εκκλ.επιτροπής
3) κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής
Έτσι δήμαρχε με κατηγορίες θα κερδίσεις την ψήφο των δημοτών και ειδικά των προβληματισμένων αναποφάσιστων όπως φαίνεται να είναι και ο φίλος στις 2.15?

Ανώνυμος είπε...

Άκου μεγάλε, ( ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρετε ) τον δεύτερο πάει από εκεί που ήρθε. Ήρθε η ώρα να πας εκεί που ήσουν πρώτα εκεί που είχες λιώσει τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο.. Δεν έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε άλλο μαζί σου, διότι δεν το αξίζεις Όσα ψέματα να πεις, όσους βουλευτές να κουβαλήσεις στης εκδηλώσεις σου, όσους ξένους εκτός Αιανης να κουβαλήσεις, δεν σε σώζει ουτε ο Άγιος Σωτήρας. Όσο για τον Χ.Σ. καταλάβαμε ποιον εννοείς, έχω να σου πω, να τον αφήσεις ήσυχο διότι αυτός είναι άντρας και σου τα χώνει κατάμουτρα και επώνυμα. Αν σε πάρει χαμπάρι θα σε κάνει να μην βγεις ξανά στα μπλοκερ.

Ανώνυμος είπε...

1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 2.00 Μ.Μ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ,,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ(ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΙ) ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ. ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ .ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Χα χα πλάκα έχεις εσυ 02.47. Ξέρεις αυτο που λένε απέξω κούκλα και από μέσα πανούκλα? Αυτό ακριβώς είναι ο αξιόλογος που αναφέρεις...

Το Προφίλ μας