Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Θέµα νοηµοσύνης...

από ΤΑ ΝΕΑ
ΕΧΕΙ ενδιαφέρον η επιχειρηµατολογία του Αντώνη Σαµαρά όπως την προβάλλει στις περιοδείες ανά τη χώρα που πραγµατοποιεί αυτές τις ηµέρες για τη στήριξη των κοµµατικών υποψηφίων. Τι λέει; Οτι τα µέτρα δεν ήταν απαραίτητα. Μάλιστα. Αλλά αφού δεν ήταν απαραίτητα τα µέτρα, γιατί δεν λέει ποιος είναι ο “άλλος δρόµος ο οποίος υπάρχει”, όπως υποστηρίζει µε επιµονή; Απλά είναι τα πράγµατα:
στην επόµενη οµιλία του, σήµερα, αύριο, µεθαύριο, δεν έχει σηµασία, ας πει ποιος είναι αυτός ο “άλλος δρόµος”. Τι περιλαµβάνει. Συγκεκριµένα. Οχι µε καλαµπούρια του είδους «θα µπορούσα να µηδενίσω το έλλειµµα µέσα στο 2011». Επίσης κατηγορεί τον Παπανδρέου ότι δυσφηµεί τη χώρα. Μα αν τη δυσφηµεί ο Παπανδρέου, η κυβέρνηση Καραµανλή που έφερε τη χώρα σ’ αυτή την κατάσταση, και στην οποία συµµετείχε ο ίδιος, τι την έκανε; Και ποια είναι η δική του θέση για τα έργα και τις ηµέρες εκείνης της κυβέρνησης; Προφανώς δεν θα τη µάθουµε ποτέ, γιατί οι δεσµεύσεις που έχει αναλάβει έναντι του Κ. Καραµανλή είναι ακατάλυτες.
Τουλάχιστον όµως, ας µην υποτιµάει τη νοηµοσύνη του κόσµου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΑΛΕΓΚΩΦ
Θερμή υποδοχή στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ ΜΑΛΕΓΚΩΦ επεφύλαξαν οι κάτοικοι των δημοτικών διαμερισμάτων κατά την χθεσινή περιοδεία του συνδυασμού του με πρώτο σταθμό τα Κρανίδια.
Οι εκδηλώσεις θαυμασμού και υποστήριξης της υποψηφιότητάς του καθιστούν βεβαία την εκλογή του ανεξαρτήτως του ποσοστού που θα συγκεντρώσει ο συνδυασμός.
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων όλων των ΜΜΕ σχετικές με τις απειλές της Τρόικας οτι θα περικοπούν ακόμη περισσότερο τα κονδύλια που προορίζονται για τους Δήμους του Καλλικράτη εντυπωσίασε αφού κατέθεσε ολοκληρωμένη καινοτόμα πρόταση που θα γεμίσει τα ταμεία του Δήμου.
Φορολόγηση με προοδευτικό φορολογικό συντελεστή των θηρευομένων ειδών. Όπως εδήλωσε έχει κάνει διερευνητικές επαφές στο καφενείο των κυνηγών και οι προτάσεις του έγιναν αποδεκτές αφού και ο ίδιος είναι δεινός κυνηγός.
Οι προτάσεις του κυρίου ΜΑΛΕΓΚΩΦ ειναι
ΛΑΓΟΣ 50€ για κάθε αυτί. Το ποσόν θα προσαυξάνεται κατά 10% πέραν των δύο αυτιών έως το γέμισμα του καταψύκτη. Πέραν τούτου θα επιβάλλεται πρόστιμο 5000 €.
ΠΕΡΔΙΚΕΣ 20€ για ζών βάρος 1000 γραμμάρια. Το ποσόν θα προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε επιπλέον γραμμάριο μέχρι τα 5000 γραμμάρια. Πέραν τούτων θα επιβάλλεται πρόστιμο 10000 €.
ΟΡΤΥΚΙΑ 10€ για κάθε πουλί και έως τα 20 πουλιά. Πέραν τούτων θα επιβάλλεται πρόστιμο 1000 € για κάθε πουλί έως τα 50 πουλιά. Ανω των 50 πουλιών θα γίνεται διακοπή υδροδότησης και δημόσιος ψόγος.
ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ 5 € το πουλί και έως 30 πουλιά. Επί πλέον προσαύξηση δεν προβλέπεται αφού τα πουλιά που ελευθερώνει το Κουρί ειναι ελάχιστα.
ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ 1000 € για τα μικρά και 5000 € για τα καπριά. Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός 10 γουρούνια ανά παρέα γουρουνάδων κατ’ έτος. Πέραν τούτων θα επιβάλλεται προσαύξηση 50000 € κατά γουρούνι έως τα 10 και κατά 100000 € κατά γουρούνι πέρα των 15 κατ’ έτος. Όπως εδήλωσε ο κ ΜΑΛΕΓΚΩΦ έχουν γίνει από το επιτελείο του οι σχετικές εκτιμήσεις και υπολογισμοί για τον αριθμό των θηραμάτων και σύμφωνα με αυτές καθορίσθηκαν οι εισφορές και οι προσαυξήσεις.
Σε χρονικό ορίζοντα τετραετίας (δηλαδή όση είναι η θητεία στο δήμο) θα έχει μηδενισθεί το σημερινό χρέος του Δήμου και θα υπάρχει ταμειακό υπόλοιπο 1.000.000 € για να γίνουν έργα προστασίας του περιβάλλοντος και της φύσης που θα έχει απομείνει.
Το πρόγραμμα των περιοδειών συνεχίζεται κανονικά.

Unknown είπε...

ΒΡΕ αντωνακη η εσυ δεν εισαι εδω η εμεις ειμαστε μακακες. ΠΟΙΟΙ πηραν 132 δις δανεια σε 5 χρονια και που πηγαν; ΠΟΙΟΣ γεμισε το μουσειο με καλαματιανους; ΕΙΧΕ δικιο ο μητσοτακης θα αρχιζουμε να τον πιστευουμε. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DORA

GMA είπε...

TI ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ...Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ Ε.ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΑΓΕ ΛΙΓΑ.ΟΥΣΤ ΡΕ

Το Προφίλ μας