Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Παραίτηση των συμβούλων στο Βελβεντό!

του Π. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Νέο τοπίο έρχεται να δημιουργήσει στον νεοσύστατο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού η παραίτηση των έξι (πέντε γυναίκες και ένας άντρας) υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού και στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Πλέον, λοιπόν, ο μοναδικός συνδυασμός που θα έχει ψηφοδέλτιο στο Βελβεντό στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι εκείνος της Έφης Τσίγκα, η οποία στηρίζεται από το ΚΚΕ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες, ερωτηθείς από τον «Π.Λ.» ο ίδιος ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος, «οι υποψήφιες και ο ένας υποψήφιος παραιτήθηκαν από τις υποψηφιότητές τους, αρχικά τη Δευτέρα οι τρεις και οι υπόλοιποι σήμερα (σ.σ. χθες). Όπως μου ανέφεραν σχετικά, η αιτία είχε να κάνει με το θόρυβο που δημιουργήθηκε και διάφορες πιέσεις που ασκήθηκαν. Πλέον, εμείς συνεχίζουμε κανονικά…». Μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαμε καμία επίσημη απάντηση από τη Συντονιστική Επιτροπή του Βελβεντού, αλλά και τους υποψήφιους δημάρχους Γιώργο Παπαδόπουλο και Μενέλαο Μακρυγιάννη, κάτι που αναμένεται, πάντως, να συμβεί σήμερα ή αύριο, μόλις υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το θέμα, το οποίο την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των συνδυασμών στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ Ε ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ....

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Έπρεπε να το έχουν κάνει από την πρώτη μέρα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Παναγιώτη η συντονιστική επιτροπή αγώνα έχει να ασχοληθεί με τα του Βελβεντού δεν θα ασχολείται με τα τερτίπια και τις παλινωδίες του Κωνσταντόπουλου.
Επίσημη απάντηση κατά την ταπεινή μου γνώμη για να δώσει κάποιος πρέπει να είναι και επίσημες οι παραιτήσεις, να συσταθεί η εκλεγμένη ομάδα δράσης και να αποφανθεί επί του θέματος, αν πρέπει να δώσει απάντηση.(Παναγιώτη δεν πιστεύω να θέλει ο Βασίλης να τον κεράσουμε και τουλουμπάκια για την ανακατωσούρα που μας έκανε?)

Δλιές στου πουδάρι δεν πρέπει να γίνονται.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και το βήμα που μου δίνει το blog να πω ην άποψή μου.

Ανώνυμος είπε...

9:47 τι εννοείς?? θα είναι στο ψηφοδέλτιο άσχετα αν παραιτήθηκαν?? εξηγησε μας λίγο..

Ανώνυμος είπε...

TI NA MAS EKSIGISI? TIN PROPAGANDA? PARETI8IKAN PAEI TELIOSE.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο, αυτο με το ψηφοδέλτιο το ψαχνω απο το πρωί και δεν έχω βγαλει ακρη ακομα...Τουλουμπάκια; Δεν νομιζω...κουρκουμπίνια;;;; Χαχαχα...Όσο για την απαντηση σας, ε....δεν νομιζω πως πρέπει να γίνει όλο αυτο! Αλλα εσεις ξερετε καλυτερα! Παντως εφοσον ειχατε εκδωσει μια ανακοινωση, πρεπει να τοποθετηθειτε και τωρα. Ό,τι και αν πειτε, αυτο δεν με αφορα.

Π.Π.

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Ναι Παναγιώτη ,δεν διαφωνώ ότι δεν πρέπει να βγεί ανακοίνωση αλλά το πως πρέπει να βγαίνει μια ανακοίνωση από ένα θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί μερικές χιλιάδες πολιτών.
Για αυτό και σου ανέφερα να μην γίνει δουλειά του ποδαριού.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Από όσο εχω δει, ανεξαρτητα απο το εάν διαφωνεί ή συμφωνεί κανείς με την ουσία, ολες οι ανακοινωσεις σας δεν ειναι του ποδαριου. Ισα ισα. Καλημερα!

Π.Π.

EKTORAS είπε...

Poli sizitisi gia tulumbes....dextite oti egine lathos ,oti egine epanorthosi kai min gineste pionia tou Papadopoulou (KOKOLIOU),agapitoi filoi apo to Velvendo min akoute merikes kyries TYPOU TULUMPAS...Ehete arketous filous pou sas stirizoun sto syndiasmo tou KONSTANTOPOULOU...

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:37
Με όλο το θάρρος γιατί η ανακατωσούρα επηρεάζει εσάς. Υποτίθεται δεν ασχολείστε.

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Έκτορα αν υποννοείς εμένα κυρία που λέω την άποψη μου για το διάλογο που κάνω με φίλους εδώ και με τον Παναγιώτη στη συγκεκριμένη ανάρτηση, σε έχω γραμμένο να ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ,γιατί δεν μου το επιτρέπει η οικογενειακή μου ανατροφή.

Αν δεν υποννοείς εμένα το παίρνω πίσω το γράψιμο για να μην νομίζεις ότι είμαι και εκδικητικός.
Παρεπιπτόντως σου λέω ότι δεν είμαι πιόνι κανενός.Εκαφράζω την άποψη μου και μόνο.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Έκτορα εμείς από εδώ και πέρα θα πράξουμε όπως έχει τονισθεί - ζητηθεί και στην κοινή συνάντηση της 13-10-2010.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ από την κοινωνία του Βελβεντού προς τους (δυστυχώς) 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, οι οποίοι στο επίσημο τελικό ψηφοδέλτιο δεν θα έχουν υποψηφίους στη δημοτική ενότητα Βελβεντού, και καθαρή διαφωνία μεν, αλλά σεβασμό στην ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, που έχει υποψηφίους στο Βελβεντό.
Από όποια θέση και αν έχουν όλοι μετά τις εκλογές θα συνεργαστούμε με το πλαίσιο της ΜΚΟ (ελπίζω να γίνει ο βασικός εκφραστής της κοινωνίας μας στη λειτουργία τους) για τη λύση των προβλημάτων καθημερινότητας, την αναπτυξιακή προοπτική και την εύρυθμη επικοινωνία πολιτών και διοίκησης του δήμου.
Όλοι οι υπόλοιποι δημότες με αίσθημα ευθύνης να επιλέξεται τη δημοτική αρχή, η οποία θα γίνει σεβαστή από μας που δεν θα συμμετέχουμε.
Τώρα πλέον έχουμε να ασχοληθούμε με τα του οίκου μας καθώς την ερχόμενη Κυριακή έχουμε κάλπες στο Βελβεντό και θα προχωρήσει σιγά σιγά η καλύτερη οργάνωση της "Κοινωνίας των Πολιτών".

Ζορμπάς Μιλτιάδης

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

ΕΜΕΙΣ πάντα στηρίζουμε την απόφαση του 96 % , αλλά ΠΑΝΤΑ πιστεύουμε ότι δεν πρέπει
να σας νοιάζετε ΚΑΡΦΙ σε όσες ΤΟΥΜΠΕΣ και να κάνει ο γείτονας, αφού ΕΣΕΙΣ αποφασίσατε να είσαστε ΜΟΝΟΙ σας και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΚΤΟΣ εκαι αν αλλάξατε γνώμη , οπότε πάλι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
θα το αποφασίσετε.
Μην τσιμπάτε στις προτροπές για ανακοινώσεις.

ektoras είπε...

NIKOLAE kai vevaia den enoo esena,xero poli kala ti leo kai pou apeythynomai.... sevomai kai yperaspizomai to dikaioma stin<< aytodiathesi>> poso mallon otan to VELVENDO eitan kai einai ena apo ta diamandia tou romaiikou koinotismou...se mia asimanti meiopsipfia apeuthinomai pou oxi mono den gnorizei tous symachous ston agona sas,alla tous loidorei stis synedriaseis tis syntonistikis...i avastahti elafrotita tou einai isos ftaiei,isos

Το Προφίλ μας