Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Λάζ. Λωτίδης: Πρόγραμμα επισκέψεων για σήμερα Πέμπτη 28/10

Τα δημοτικά διαμερίσματα Δροσερού, Γαλάτειας, Ολυμπιάδας, Φούφα και Μηλοχωρίου θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας κ. Λάζαρος Λωτίδης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού "για την Εορδαία".
Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως ακολούθως:
Δροσερό: 18:15 (καφενείο Παπά Στράτου)
Γαλάτεια: 19:00 (καφενείο Περτσιλή)
Ολυμπιάδα: 19:45 (καφενείο Σαμαρά Δημητρίου)
Φούφα: 20:15 (καφενείο Σερβίνης Ειρήνης)
Μηλοχώρι: 21:00 (καφενείο Κεφαλίδη Μπάμπη)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα είναι Τετάρτη 27/10/2010...
Η ανάρτηση λέει '' Πρόγραμμα επισκέψεων για σήμερα Πεμπτη...!!!!!!!''
Ποιά Πέμπτη;
Γιατί δεν διευκρινίζουν στο Δελτίο Τύπου και την Ημερομηνία;
Λάζαρε, τα ατομα, που εχεις για την σύνταξη των δελτίων τύπου, υπέδειξε τους, να είναι ποιό προσεχτικοί και να βάζουν την ημερομηνία, που θα γίνει η επίσκεψη σας...
Εκτός αν, την επομένη ημέρα, οι συντάκτες του δελτίου τύπου την κάνουν...προηγουμένη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H Greenpeace πανηγυρίζει ότι νίκησε ... στον Αστακό


Η Greenpeace είχε ταχθεί ενάντια στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο LPG στον Αστακό από τις πρώτες κιόλας μέρες, αφότου ανακοινώθηκε η συνεργασία με το Κατάρ. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών, η συγκεκριμένη μονάδα ήταν ρυπογόνος, επικίνδυνη για την ασφάλεια των κατοίκων και υπερτιμημένη ως προς τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για την εθνική οικονομία και την τοπική κοινωνία.
Ευτυχώς τελικά το σχέδιο ναυάγησε.Προφανώς, μας ικανοποιεί μία τέτοια εξέλιξη. Η ικανοποίηση αυτή δεν μπορεί όμως παρά να αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, καθώς αποτυπώνει την πρόθεση της κυβέρνησης να:
o Κινηθεί στα όρια της αντισυνταγματικότητας σε μία σπασμωδική προσπάθεια να προσελκύσει επενδύσεις, δημιουργώντας έτσι ένα επικίνδυνο προηγούμενο.
o Ακυρώσει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που έχει πάρει μέχρι τώρα στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης.
o Υποθηκεύσει το μέλλον μίας ολόκληρης περιοχής (Ν. Αιτωλοακαρνανίας), στο όνομα της εξόδου από την οικονομική κρίση.
Η αρνητική αυτή εξέλιξη για την κυβέρνηση, έστω και έμμεσα, αφήνει ένα περιθώριο αισιοδοξίας ότι τελικά η Ελλάδα θα μπει σε μία πράσινη τροχιά ανάπτυξης. Η κυβέρνηση απέτυχε να υλοποιήσει μία επικίνδυνη επένδυση σε εισαγόμενα ορυκτά καύσιμα, ίσως όμως έτσι αντιληφθεί ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι οι πραγματικά αποδοτικές επενδύσεις, πολύ απλά γιατί βάζουν τον Έλληνα πολίτη στον επίκεντρο της αναπτυξιακής προσπάθειας.

Ανώνυμος είπε...

Grapse Malakies 2.26. Ashete kai anoite vazeis me tin anartisi olo gia ton astako.Akyrothike oristika to ergo toy astakoy kai eheis kaoyres.

Το Προφίλ μας