Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Με τους ετεροδημότες της Κοζάνης στο Κοβεντάρειο ο Β. Κωνσταντόπουλος

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι ετεροδημότες στην Κοζάνη, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Κοβεντάρειου στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών του συνδυασμού, στην οποία ο επικεφαλής κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του. Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε την ανάγκη για ανάπτυξη της περιοχής, ανακόπτοντας την φθίνουσα πορεία της και με στόχο ακόμη και τον επαναπατρισμό των ετεροδημοτών.
Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη της άμεσης αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης των υπηρεσιών του Δήμου με ταυτόχρονη ίδρυση νέων κατ’ επιταγή και του Καλλικράτη, καθώς επίσης και την ανάγκη της αναβάθμισης της λειτουργίας όλων των θεσμοθετημένων οργάνων του Δήμου με σεβασμό στον άνθρωπο. Η λειτουργία του νέου Δήμου με διαφάνεια και η χρηστή διοίκηση είναι όροι αδιαπραγμάτευτοι.
Σημαντική έμφαση έδωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος και στις δράσεις που προγραμματίζει ο ίδιος και ο  συνδυασμός του για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και για την διατήρηση και ενίσχυση των κοινωνικών δομών του νέου Δήμου.
«Τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών του δήμου είναι υποχρέωση και όχι παραχώρηση». Έτσι, θεωρεί αυτονόητο την αντιμετώπιση αυτών τον προβλημάτων που αφορούν την καθαριότητα, την ύδρευση, τα οδικά δίκτυα, τις παιδικές χαρές, τα πάρκα αναψυχής, τους βιολογικούς καθαρισμούς.
Τόνισε με έμφαση ότι η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής θ’ αποτελέσει το κλειδί για την αναγέννηση και ανάταξη της πατρίδας. Σημαντικοί πυλώνες της ισόρροπης ανάπτυξης θ’ αποτελέσουν η ποιοτική τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με επίκεντρο την λίμνη και την ταυτόχρονη αξιοποίηση των ιστορικών της  μνημείων (Κάστρα, βυζαντινές εκκλησίες, μοναστήρια)  και των μνημείων της φύσης (μπουχάρια, νοχτάρια, Βουνάτσα, Σκεπασμένο του Βελβεντού).
Η στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας με την ίδρυση Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την ανάδειξη και μεταποίηση των προϊόντων της περιοχής είναι η πρώτη προτεραιότητα του ιδίου και της νέας δημοτικής αρχής.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες του μαρμάρου αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής ότι μπορούν να προσβλέπουν στην συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία και συμπαράσταση και από τον ίδιο και τους συνεργάτες του αλλά και από όλες τις υπηρεσίες του νέου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Κλείνοντας την ομιλία, παρουσίασε τους συνεργάτες του, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης και αλλαγής.
Τέλος, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι τιμή για μένα και τον συνδυασμό που βρίσκεστε σήμερα εδώ, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας