Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα το τελευταίο φύλλο για το ημερήσιο ΒΗΜΑ...


Κλείνει την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, η ημερήσια έκδοση της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ. Στο τελευταίο φύλλο θα υπάρχει άρθρο που θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η διοίκηση πήρε την απόφαση αυτή, αλλά θα περιέχει και γενικότερες επισημάνσεις για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στον ελληνικό τύπο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση της εφημερίδας προς τους εργαζόμενους, ωστόσο παραμένει άγνωστη η τύχη περίπου 30 δημοσιογράφων και 50 διοικητικών υπαλλήλων. Ωστόσο αυτό που ακούγεται είναι ότι δεν θα γίνει μείωση μισθών.
Η εξέλιξη αποτελεί άλλη μία σημαντική ένδειξη των μεγάλων προβλημάτων που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση στον χώρο των Media και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πλέον τις διαστάσεις που αυτά μπορεί να προσλάβουν.Η Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της, όμως σύντομα ο ΔΟΛ θα εξετάσει και τη βιωσιμότητα των περιοδικών του Ομίλου.
Η ημερήσια έκδοση του Βήματος είχε ανασταλεί και άλλες φορές στο παρελθόν, ενώ η τελευταία φορά που επανακυκλοφόρησε ήταν το Μάρτιο του 1999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας