Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Νέα πυρά Λούλη κατά Σαμαρά

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Βίλφριντ Μαρτένς βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής του πολιτικού αναλυτή και πρώην συμβούλου του Κώστα Καραμανλή Γιάννη Λούλη.
«Η ΝΔ έχει κάνει αυτή τη στιγμή μια δεξιά στροφή. Θα έλεγα ότι μαζί με την περίοδο Αβέρωφ, ο οποίος είναι και ο μέντορας του κ. Σαμαρά, αυτή είναι η δεξιότερη στροφή που έχει κάνει η ΝΔ.
Απλώς, την εποχή Αβέρωφ είχαμε μία δεξιά στροφή. Σήμερα, έχουμε ένα συνδυασμό δεξιάς στροφής- έντονης δεξιάς στροφής- και ταυτόχρονα λαϊκισμού» δήλωσε ο κ. Λούλης ο οποίος συχνά πυκνά επικρίνει τους χειρισμούς της νέας ηγεσίας του κόμματος.
Μάλιστα, ο γνωστός επικοινωνιολόγος μίλησε και για διγλωσσία από πλευράς ΝΔ. «Άλλο ένα δείγμα της γενικότερης υποκρισίας, που παρουσιάζεται στον πολιτικό μας βίο: όταν η ΝΔ για τους μεταφορείς ψήφισε ‘‘ναι'' επί της αρχής, την ίδια ώρα οι βουλευτές της έβγαιναν και έλεγαν ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να υποχωρήσει σε σημαντικά αιτήματα των μεταφορέων, κάτι που τελικά θα ακύρωνε τη μεταρρύθμιση» δήλωσε με νόημα.
www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας