Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Αντιδήμαρχο ...Γεωργίας ζητά ο Υπουργός από τους Δημάρχους

Επιστολή στους νεοεκλεγέντες δημάρχους της χώρας απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,  Κώστας Σκανδαλίδης και τους ζητά να ορίσουν σε «επίπεδο Αντιδημάρχου την θεματική ενασχόληση με τον τομέα της γεωργίας» και να φροντίσουν «με ξεχωριστό ενδιαφέρον την στελέχωση του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης».
Το περιεχόμενο της επιστολής του υπουργού κ. Σκανδαλίδη στους δημάρχους έχει ως εξής:
«Μαζί με τα συγχαρητήρια μου για την εκλογή σας και τις θερμές ευχές για καλή και γόνιμη θητεία θέλω να σας καταστήσω κοινωνό μιας σκέψης μου.

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θεωρούν την ανασυγκρότηση της ελληνικής γεωργίας τον κρισιμότερο, ίσως, παράγοντα για την επανεκκίνηση της χώρας και την έξοδο από την κρίση.
Επί πλέον ο "Καλλικράτης" αποδίδει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ουσιαστική αρμοδιότητα για την αγροτική ανάπτυξη.
Θα ήταν, κατά συνέπεια, εξόχως ενθαρρυντικό αν κατά την κατανομή των αρμοδιοτήτων αναθέτατε σε επίπεδο Αντιδημάρχου την θεματική ενασχόληση με τον τομέα της γεωργίας. Και ν α φροντίσετε με ξεχωριστό ενδιαφέρον την στελέχωση του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Θέλω, ακόμη, να σας πληροφορήσω ότι εντός του Ιανουαρίου οι αιρετοί υπεύθυνοι και οι προϊστάμενοι των γραφείων θα παραστούν σε ημερίδα ενημέρωσης για την ευρύτερη πολιτική στον αγροτικό χώρο και τις προτεραιότητες μας».
www.eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας