Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Επιθέωρηση με τον Στάθη Ψάλτη στην Κοζάνη

Η επιθεώρηση «Που πας ρέ Γιωργάκη με τέτοιο καιρό..» θα παρουσιαστεί την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 στο Ολύμπιον της Κοζάνης. Ο Στάθης Ψάλτης ως Έλληνας τραβάει το κουπί και ψάχνει να βρει την Ιθάκη που του έταξε ο Γιωργάκης. Η Μάρθα Καραγιάννη αγανακτισμένη με όλα αυτά που βλέπει στην τηλεόραση αποφασίζει να την πετάξει. Ο Κώστας Ευρυπιώτης νιώθει τον ¨εφιάλτη στην κουζίνα¨.
Ο Ντίνος Σπυρόπουλος είναι ένας αγρότης που μόνος ψάχνει αλλά δεν βρίσκει. Ο Βασίλης Κούκουρας γεμάτος “αποδείξεις”. ¨Η καμαριέρα της Τζούλιας¨ Χριστίνα Ψάλτη μας περιγράφει το τι έγινε στο ροζ δωμάτιο και ο Στάθης Ψάλτης πάνω στην σαμπάνια αναρωτιέται ¨ to be or not to be ¨. Ο Έλληνας όμως ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι. Ξεχνάει όλα του τα προβλήματα σε ένα λαϊκό γλέντι με τη Σόφη Ζανίνου.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η Ελλάδα η Επιθεώρηση μέσα από τη σάτιρα και το γέλιο προσφέρει μια κάποια διέξοδο γιατί η Ελλάδα μπορεί να έχει φαλιμέντο αλλά έχει και πολύ ταλέντο και ξανά προς τη δόξα τραβά. Επιθεώρηση Ντίνου Σπυρόπουλου – Γιώργου Γαλίτη Η πρώτη ΔυΝαΤή Επιθεώρηση σε όλη την Ελλάδα. H μεγάλη επιτυχία της Αθήνας τώρα κοντά σας. 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου 
Μουσική : Τόλης Κετσελίδης 
Σκηνικά – Κοστούμια : Δέσποινα Βολίδη 
Χορογραφίες : Δώρα Σωτήρχου 
Πρωταγωνιστούν : Στάθης Ψάλτης, Μάρθα Καραγιάννη, Σόφη Ζανίνου, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας. 
Συμμετέχουν: Βασίλης Ζωνόρος, Ντίνος Σπυρόπουλος, Χριστίνα Ψάλτη, Τίσσα Βασιλάκη και η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη. 
KOZANH: 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟ Ισχύουν Εργατικά εισιτήρια & ΟΓΑ.

Πηγή: Ο ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας