Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Tρίτο πιο δημοφιλές site παγκοσμίως το facebook

Ξεπέρασε το Yahoo! και είναι τρίτο στη σειρά μετά τα sites της ης Google και της Microsoft, σύμφωνα με την εταιρεία ComScore. Ο λόγος για το πασίγνωστο facebook, «παιδί» του αμφιλεγόμενου νεαρού δισεκατομμυριούχου Μαρκ Ζούκεμπεργκ, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατόρθωσε να φτιάξει έναν ιστότοπο με απίστευτη επισκεψιμότητα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους αριθμούς για την παγκόσμια...
επισκεψιμότητα του διαδικτύου που δόθηκαν σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Facebook είχε 647,5 εκατομμύρια επισκέψεις το Νοέμβριο, έναντι 630,3 εκατομμυρίων που είχε το Yahoo!. Ενα χρόνο πριν, το Νοέμβριο του 2009, το Yahoo! ξεπερνούσε κατά σχεδόν 40% το Facebook με 601,5 εκατομμύρια επισκέψεις έναντι 438,1 εκατομμυρίων.

Μετά την ανακοίνωση των αριθμών, οι υπεύθυνοι των δύο ιστότοπων έκαναν κανένα σχόλιο σχετικά, όταν ρωτήθηκαν από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τα αποτελέσματα. Υπεύθυνοι του Facebook ωστόσο επιβεβαίωσαν ότι το site βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης όσον αφορά το χρόνο που περνούν οι επισκέπτες στις σελίδες του -περισσότερες από 4,5 ώρες κατά μέσο όρο- έναντι 3 ωρών για το Google.

Και για να καταλάβουμε καλύτερα τους αριθμούς, σχεδόν ένας στους δύο ανθρώπους που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, μπαίνουν στο facebook!

Πάντως η Google διατηρεί τα πρωτεία με 970,1 εκατομμύρια επισκέπτες, και ακολουθεί η Microsoft που με 869,4 εκατομμύρια επισκέπτες (κυρίως για την μηχανή αναζήτησης Bing και την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας