Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού για το επεισόδιο στο Βελβεντό


Γεγονότα που πρέπει να μας προβληματίσουν συνέβησαν στο Βελβεντό τη νύχτα του Σαββάτου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κακαφίκας Αναστάσιος και η συντροφιά με την οποία διασκέδαζε δέχτηκαν, αναίτια, επίθεση και προπηλακίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελβεντού. Τα γεγονότα και όπως συνέβησαν είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση.
    Η συμπεριφορά του Τάσου ήταν άψογη, από κάθε άποψη. Λόγω της ψυχραιμίας που επέδειξε αυτός και η παρέα του αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η στάση αυτή, αν και δεν χρειάζονταν επιβεβαίωση γιατί είναι ακέραιος χαρακτήρας, τιμά τον ίδιο αλλά και όλους όσους πορεύτηκαν μαζί του στις δημοτικές εκλογές.
   Τα άτομα τα οποία χειροδίκησαν πιστεύουμε ότι έχουν τις λιγότερες ευθύνες.
   Είμαστε βέβαιοι ότι δεν εκπροσωπούν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία της κοινωνίας του Βελβεντού τέτοιες συμπεριφορές και είναι κρίμα και άδικο να αμαυρωθεί μια κοινωνία με τα προσωπικά αδιέξοδα ατόμων.
Πιθανόν κάποιοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα όξυνσης και σύγκρουσης. Τους καλούμε να αναλογισθούν που οδηγούν, με τη στάση και τις συμπεριφορές τους, ολόκληρη την κοινωνία του Βελβεντού και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το συμπέρασμα είναι οτι ο Βελβεντός δύσκολα διοικείτε κ δήμαρχε.Εχετε εικόνα άμεση, οτι διοικείτε η πολη απο εσας, με την έννοια, οτι ο εκεί ορισθείς αντιδήμαρχος, δέχεται καθημερινά ειρωνεία, απο ορισμένους εκεί.Και το επεισόδιο που εγινε, αποδεικνύει οτι ορισμένοι στο Βελβεντό, που εχασαν αξιωματα, δεν μπορουν να χωνέψουν την νέα κατάσταση διοικησης του νέου απο-με εδρα τα Σέρβια.
Τέτοια γεγονότα ανησυχούν πολλούς πολίτες απο τα Σέρβια, που δεν πάνε στο Βελβεντό για διασκέδαση ή βόλτα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ, ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ.
ΠΟΛΛΗ ΨΥΧΡΑΙΜΗ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΩΝ- ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Εχει μειωθεί σημαντικά η τουριστική κίνηση ατο Βελβεντό.Δεν πάει κόσμος ουτε απο άλλες περιοχές, κεντρικη Ελλάδα, Πελοπόνησος.Ο φόβος κυριαρχεί παντού.Στα σοκάκια, στην κεντρική πλατεία.Κανείς ξένος δεν τολμά, να πάει σε αυτή την πόλη, που κάποτε ηταν τουριστικός προορισμός απο Αθηνα, θεσσαλονικη και Θράκη.Πολύ περισσότερο, δεν υπάρχουν πλέον επισκέπτες απο Σέρβια, Κοζάνη.Οι επιχειρήσεις εκει δεν εχουν κόσμο.Η αιτία του κακού είναι ο φόβος που υπάρχει, απο απρόσμενες επιθέσεις, μέρα ή νύχτα! Η καλή εικόνα του Βελβεντού χάνεται με τα όσα γίνονται εκεί.Ολοι οι ξένοι φοβουνται για την ασφάλεια τους και δεν πάνε πλέον.Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Φαντασθείτε να πάει ενας οικογενειάρχης απο Σέρβια με την οικογενεια του, τα παιδιά του, σε μια Ταβέρνα του Βελβεντού να φάνε.Και εκει που κάθονται, ναρθεί ενας περίεργος απο το Βελβεντό, στην Ταβέρνα και να τον υβρίζει ετσι απρόκλητα.Πόσο δύσκολο θα είναι για τον Κύριο με την οικογενεια του, να ρεζιλεύεται μπροστά στα παιδιά του και στον κόσμο.Τέτοια φαινόμενα φόβου, κάνουν πολλούς να μην πάνε στο Βελβεντό για ψητό.
Είναι το ρεζίλι και ο φόβος για την ασφάλεια τους, που οι επισκέπτες δεν πάνε πλέον εκεί.Ο κίνδυνος μέρα-νύχτα καραδοκεί παντού εκεί, σε μια πόλη που ήταν τόσο φιλήσυχη...

Ανώνυμος είπε...

Τα κακά νέα μαθαίνονται γρήγορα και μπορεί όποιος θέλει να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει και κατά το συμφέρον του. Ήταν ένα ατυχές, μεμονωμένο γεγονός. Καταδικάζεται από όλους. Δεν είχε θεσμικές προεκτάσεις, δεν αντιπροσωπεύει την φιλήσυχη κοινωνία του Βελβεντού (το έχει αποδείξει πολλές φορές). Το αντίθετο μάλιστα.
Τα αντανακλαστικά του δημάρχου για πρώτη φορά γρήγορα, δεν ήταν όμως το ίδιο γρήγορα για τα λεγόμενα του αντιδημάρχου σε βίντεο το οποίο απεσύρθη άρων άρων από το διαδίκτυο (σε συγκέντρωση με τη νεολαία). ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ. Γιατί αν το θέλετε έτσι, υπαίτιος δεν είναι ο ίδιος ο αντιδήμαρχος για τις δηλώσεις του στο εν λόγω βιντεάκι στη συνέλευση με τη νεολαία.
Όλοι ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας κ. δήμαρχε. ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Γιατί η αυτοκριτική είναι μια λέξη που παρά το ότι έχει το συνθετικό "αυτό-" μέσα, την χρησιμοποιούμε μόνο για τους άλλους (συμπεριλαμβανομένου και του ai-vres που αφήνει συκοφαντικά σχόλια όπως το 2:15 που περιγράφει το Βελβεντό σαν σικάγο.) Φαντάζομαι τι γίνεται σε μεγάλα ΜΜΕ, αν εδώ στο aivres υπάρχουν φαινόμενα συγκάλυψης πληροφοριών και ανάδειξης άλλων, κατά το δοκούν. Συγγνώμη, αλλά αυτό λέγεται στεγνά ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Α, και όταν λέω ΟΛΟΙ ΜΑΣ δεν εξαιρώ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

AI-VRES!
EXETE GINEI XIROTEROI KAI APO TON KOKOLIO. ITHKOI AFTOURGOI STHN POLOSI METAKSY TWN DYO KOINONIWN!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kyrie kwnstantopoyle arxises na katalavaineis merika pragmata.epiteloys dhl!ayto einai to mono elpidoforo pros to paron.thn synexeia 8a thn doyme epi ths o8onhs...
perimenoyme to epomeno "memonomeno peristatiko",8ema xronoy einai.gia opoion den exei antilhf8ei akomh to ti epikratei sto velvento arga h grhgora 8a to katalavei.
DYSTYXWS!

Ανώνυμος είπε...

Έμποροι ναρκωτικών, πόρνες, λαθρομετανάστες και ναι! ω! ναι! σήμερα εθεάθη στην κεντρική πλατεία Βελβεντού ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης!!!
Αχ, δεν είστε καθόλου με τα καλά σας μου φαίνεται!!!!
Έχετε παρανοήσει όλοι μαζί!!

Ανώνυμος είπε...

TA SERVIA DEN EIXAN POTE KOSMO OXI TOYRISMO ALLA KAI APO TO IDIO TOYS TO XWRIO LES TA SERVIA NA EINAI "TEXAS" KAI OSO GIA TO AN EXEI TOYRISMO TO VELVENTO KALHTERA NA PERNETE KAPOIA STOIXIA GIATI MALON MHLATE OPWS O K.LAZARIWTHS GIA TOYS SYNETAIRISMOYS.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που για μια καρέκλα οδήγησες μια κοινωνία σε αδιέξοδο...μήπως τουλάχιστον αρχισες να καταλαβαίνεις εστω και τώρα τα λάθη σου...μήπως είναι ωρα να επανορθώσεις;;;

Μήπως τώρα είναι η ωρα για δημοψήφισμα;;;

Τώρα που αρχισε η κοινωνία μας να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίχτηκε απο ελάχιστους συνταξιοχουδημοσιοθεσίτες της σιγουριάς, μήπως ηρθε η ώρα να αναλυθεί ο Καλλικράτης στην πράξη;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ....ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ......ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕ......ΚΑΠΟΙΟΣ ....ΚΑΠΟΙΟΣ....ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ......ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΡΑ????ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΗΛ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΚΟ.....ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ??????ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟ???ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΑ.....ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ......ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΑΝΟΥ "ΧΕΡΙ" ΗΤΑΝ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ......Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ Ο ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?????ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΛΕΓΑΤΕ(ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ)ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ???????ΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ........

Ανώνυμος είπε...

nai na analithei o kallikratis file 3.12. kai na ginei dimopsifisma sta servia twra pou fevgei i eforia i ΔΕΗ to IKA to kentro ygeias to gymnasio livaderou kai eponte ta ypolipa. telika tha minoun me to onoma kai tin edra. alla kai pali afta einai ta mona pou panta tous endieferan. kalinyxta servia.

Ανώνυμος είπε...

@3.45
ETSI EINAI FILE. I PLAKA EINAI OTI O DIMOS VELVENTOU EVGALE PSIFISMA KATADIKIS TIS KATARGISIS TIS EFOREIAS SERVIWV ENA MINA PRIN TO DIMO SERVIWN-VELVENTOU. OI POLIRES SERVIWTES AGRON IGORAZON. EXOUN TIN EDRA. TOUS FTANEI AFTO. I NEA DIMOTIKI ARXI EVGALE DELTIO TYPOU GIA ENA (ATYXES OMOLOGOUMENWS) PERISTATIKO POU SYNEVEI SE KAPOIO KENTRO STIS 7 TO PRWI ALLA TOUS PIRE ENA MINA NA VGALOUN PSIFISMA GIA TIN EFORIA POU FEVGEI. WRAIA AKSIOLOGISI PROTEREOTITWN. EVGE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ 1/1/11 ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΥΡΙΖΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ"ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΜΑ"
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΟΥΛΙΓΑΝΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ)ΝΑ "ΔΙΨΑΝΕ" ΓΙΑ ΑΙΜΑ?
ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΜΕΓΑΛΗ" ΙΔΕΑ?
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΠΟΥ ΝΑΙ,ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.ΕΙΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ OSIRIS ΑΝ Ο Κ. ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ-ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ-ΕΛΕΓΕ,ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!
ΕΥΤΥΧΩΣ-ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ-
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ "ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ,ΘΕΡΙΖΕΙΣ"
ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

tsakothike o kitsos giati mpike i kota tou stin avli tou mitsou. kana deltio typou apo dimo den tha exoume?

Ανώνυμος είπε...

Καλά λέει ο 4.01
Και τι δουλειά είχε το πανώ στο γήπεδο του Βελβεντού στον αγώνα με τον Τιτάνα? Ενάντια σε ποιούς διαδηλώναμε? Στους ποδοσφαιριστές του Τιτάνα? Στον προπονητή? Σε ποιόν? Και σε ποιόν ανήκει το πανώ? Στη συντονιστική δεν ανήκει? Ή στη ΜΚΟ! Ποιός έδωσε την έγκριση να το πάρουν στο γήπεδο? Έχουν όλοι της ΜΚΟ ηθική ευθύνη για τον κατήφορο που έχουμε πάρει. Όντως το κακό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και να παρακαλάμε να σταματήσει εδώ για να μη δούμε χειρότερα!

Ανώνυμος είπε...

O 8EOS NA VALEI TO XERI TOY!KANW ELKHSH SE OLOYS TOYS YGIWS SKEPTOMENOYS VELVENTINOYS NA APOMONWSOYN KAI NA SYNETISOYN AN EINAI AYTO EFIKTO AYTA TA FANATISMENA KAI ADISTAKTA ATOMA!DEB KSERW AN EINAI LIGA H POLLA,TO MONO VEVAIO EINAI PWS TOYS EXEI TYFLWSEI TO MISOS!MAKARI NA MHN DOYME KAI XEIROTERA!

Ανώνυμος είπε...

@3:10
Άλλαξε όνομα ο Ζήνος και έγινε Τζάκ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Είσαι άλλο ένα «μεμονωμένο περιστατικό» που χαίρεσαι επειδή θα φύγουν όλα αυτά από τα Σέρβια. Λες και δεν θα έχει αυτό σοβαρή επίπτωση και στο Βελβεντό. Μας έχετε πρήξει τόσα χρόνια που παρακαλάτε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή εσείς δεν είχατε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

@4:04
Αν ο Μήτσο ή ο Κίτσος είναι Βελβεντινός θα κάνει μήνυση, μην στεναχωριέστε. Έχουν κάνει μέχρι τώρα ο ένας στον άλλο πάρα πολλές μυνήσεις για τέτοια θέματα

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η συντονιστικη επιτροπη Βελβεντου στις27/1 σε ανακοινωση της μεταξυ αλλων αναφερει"κανοντας ΑΝΑΙΤΙΑ και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ολων των μεσων που διαθετουν"{εννοει τα καπνογονα),"ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ τα γεγονοτα και ελπιζουμε να μην τα ξαναζησουμε στο μελλον"
Μελλος της ΜΚΟ επωνυμα, παλι στις 27/1, δηλωνει"ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει ενα αθλητικο γεγονος με τα αυτοδιοικητικα θεματα","κανενα προβλημα της αυτοδιοικησης ΔΕΝ θα ΛΥΘΕΙ στο γηπεδο"
ΑΠΟ ΤΙΣ 30/1 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΡΙΞΗ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ(ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ 12ΧΡΟΝΑ?
Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?
Η ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ?
ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πρώτον, το υπουργείο Οικονομικών είχε δεσμευτεί πως σε κάθε "Καλλικρατικό" δήμο θα υπάρχει εφορία. Το σενάριο όμως άλλαξε και ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού κοντά στις εξελίξεις έδρασε άμεσα και ακαριαία. Έπρεπε δηλαδή να γίνει ψήφισμα εκεί που δεν υπάρχει πρόβλημα; Και εαν όντως το υπουργείο κρατούσε την αρχική του στάση, τι θα γινόταν μετα; Άρα, άλλα λογια να αγαπιόμαστε. Ο δήμος έπραξε το ορθό.

Δεύτερον, η ΜΚΟ πρέπει σε εύλογο χρονικό διάστημα να διεξάγει και άλλο δημοψήφισμα. Αλλιώς μόνο δημοκράτες δεν θα είναι.

Τρίτον, το περιστατικό στο OSIRIS είναι αποτέλεσμα αυτού του τεταμένου κλίματος. Είναι μεμονωμένο περιστατικό νούμερο 2 !! (στο γήπεδο πως συμπεριφέρθηκαν κάποιοι; το ξεχνάμε;)

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρέ παιδιά δέν προβληματιζεσται οτι στό Βελβενδό δέν υπάρχει οικογένεια προσφύγων από τήν Μικρασιατική καταστροφή , φυλάγαν τά σύνορα τότε μήν ερθει κανένας στό Βελβενδό τυχαίο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ.ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί επι τέλους κάποιος να μας πεί ποιός είναι αυτός ο έξυπνος άντρας που έγραψε αυτό το δελτίο τύπου που αποτελεί ντροπή για όποιον το διαβάζει και όχι μόνο. Δε φταίνε αυτοί που χειροδίκησαν δε φταίει η κοινωνία ττου Βελβεντού δε φταίει ο Στεργίου τότε ποιός φτάει.????? Μήπως ο φούφωτος. Να μας αποκαλύφτεί το όνομα αυτού του έξυπνου σύμβουλου. Δε γίνεται να μη ματώσει κανείς εκτός και αν ο ποιητής που το έγραψε έχει έξάρτηση απο το Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

ψυχραιμία, οχι αλλο λάδι στη φωτιά

Ανώνυμος είπε...

Μην το ανοίγεις μεγάλε το θέμα με την Μικρασιατική Καταστροφή και τους πρόσφυγες,είναι άλλο θέμα αυτό,θα μπλέξεις σαν τον κοκκολιό που δεν ήξερε τι έλεγε για το καταφύγι και τους Βελβεντινούς.
Άστο διχόνοιες και τέτοια δεν έσπειραν βελβεντινοί ,ΞΈΡΟΥΜΕ ποιοι τα σπέρνουν και δεν θα το συνεχίσω άλλο.
Ποτέ δεν έγινε αυτό που λες είσαι ψεύτης.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς Βασίλη μου θα εννοείς ότι πρέπει να αναλαβουν τις ευθύνες τους οι τρεις φίλοι σου βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το πρόβλημα που δημιούργησαν στον Βελβενδό. Αλλά για το θέμα αυτό ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑ.
Εμας αν μας μαζευαν Κοζάνη τι θα κάναμε; Δεν θα πολεμούσαμε; Βγάζω το καπέλλο στους Βελβενδινούς στους κάθε βελβενδινους δηλαδη για τους αγωνες τους. Αύριο μας πάιρνουν το ΙΚΑ και την εφορεία. Κοιτα να πα΄ρεις μαθήματα από αυτούς τους ανθρώπους πως αγωνίζονται για τον τόπο τους. Νομίζω ότι στο θεμα που γραφεις το παραξήλωσες το ζήτημα απο μόνος σου. Δεν ήταν προτεραιότητα αυτό το Δελτίο Τύπου. Άλλα πράγματα επείγουν στα Σέρβια.
Είμαι ενας φιλησυχος σερβιώτης που δεν ηταν μαζι σου στις εκλογες αλλα ειπα να δω τι μπορεις να κανεις για τον τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

@11:22
Θες να πεις κάτι αλλά δε το καταφέρνεις. Επίσης, πως είπες να δεις τι θα κάνει για τον τόπο; Με ποιά ιδιότητα; Και γιατί αυτό είναι διαφορετικό για εσένα απο εμάς τους υπόλοιπους;

Τέλος, γράψε μας τι επείγει για σένα. Έτσι για να δούμε τι ιδέες υπάρχουν στα Σέρβια διότι για πολλόυς άλλα επείγουν αλλά κανένας δεν αναφέρεται έστω σε ένα από αυτά.

Ανώνυμος είπε...

To Belbento 11.22, sysomo tha symbarastathei se agwnes gia tis dyo ypiresies, dioti einai APARAITHTES sthn perioxh mas, opos kai ta gymnasia se Kambounia-Livadero.

Ανώνυμος είπε...

Kostadopoule, den mporo na katalabo giati epimenis kai glifis ka8imerina tous Velvedinous. Se psifisame os neo dimarxo gia na allaxis orismena pragmata. Oi sindimotes mas ka8imerina apodiknioune poso empa8ia exoune apenadi mas pou den tous exoume kani tipota. Prosopika ego exo klonisti meta apo to x8esino episodio se simio pou 8a to skefto ean xanaepiskepto to Velvedo me tin gineka mou kai ta pedia mou. Kai me tin eykeria giati den allazete kai to onoma tou Dimou, afou simfona me ton kalikrati me omofoni psifoforia ton 2/3 tou dimotikou simbouliou allazi to omofona.

Ανώνυμος είπε...

Elpizo meta apo ayto to skiniko pou egine me ton Taso kakafika na ana8eorisoune kai ligo oi platanorematiotes tin stasi tous apenadi sto Velvedo, dioti tosa xronia exoune kina ais8imata kai adilipsis oson afora tin poli ton Servion.

Ανώνυμος είπε...

10:48 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗ ΕΛΕΥΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ? ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ? ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΟΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΛΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΗΓΕΣ? ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΚΟ ξεκίνησε έναν αγώνα για τον τόπο τους μέχρι εδώ καλά και δικαίωμά τους να κάνουν ότι νομίζουν για τον τόπο τους σωστό. Για το ότι φανάτισαν τον κόσμο και ειδικά την νεολαία τους ενάντια των Σερβίων είναι λάθος ανεπανόρθωτο και πολύ δύσκολο να ανατραπεί. Οι πρωτεργάτες της ΜΚΟ είναι δημόσιοι υπάλληλοι και μόνο την καρέκλα τους σκέφτονται. Δεν αναρωτήθηκαν άραγε ποτέ ότι την οικονομική τους αναπτύξει την οφείλουν και στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων. όταν όλα τα μαστόρια πέρναν μεροκάματο από εμάς τους [ανεπρόκοπους]. Δυστυχώς για σάς αυτά τελειώσαν,και οι δεσμοί που υπήρχαν με τους μεγαλύτερους δεν μπορείτε να τους μεταφέρετε στους μικρότερους, απεναντίας τους φανατίζετε, και εκβιάζετε συναισθήματα και συνειδήσεις. ένας φίλος σας που απογοητεύτηκε απ τον ναρκισσισμό σας.

Ανώνυμος είπε...

Οιαγρότες (που προσπάθησε να υποβαθμίσει ο κύριος Λαζαριώτης) και τα μαστόρια ανέβασαν το Βελβεντό τόσο ψηλά. Οι αγρότες και τα μαστόρια έπλασαν αυτή τη νεολαία (βλέπε ανακοίνωση για τα σχολεία) και είμαστε πολυ περήφανοι γι αυτήν. Γι αυτήν αγωνιζόμασταν, γι αυτήν αγωνιζόμαστε και γι αυτήν θ' αγωνιστούμε.
Ενας αγρότης της ΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

OI Agrotes file sindimoti aselgoune parafisi edo kai xronia stin ma8itiosa neolea, ean gia ayto kayxeste eiste axioi tis tixi sas, anthropoi me paropides, akinonitoi !!!!

enas Serviotis pateras !!!

Ανώνυμος είπε...

3:02 Βελβεντινός να είναι και ό,τι να είναι για να τον χτυπήσεις. Κρίμα στο παιδί σου.
Προερχόμενος από αγροτική οικογένεια απόφοιτος ΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Aν ήμασταν ναρκισιστές φιλαράκι θα φτάναμε σε χειρότερες καταστάσεις ο ναρκισιστής δεν ανέχεται τέτοιες προκλήσεις,θεωρεί τον εαυτό πολύ ανώτερο σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους.
Από ότι συμβιώνουμε βελβεντινοί και σερβιώτες τόσα χρόνια ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΞΑΜΕ εμείς ναρκισιστές απλά εσείς πάντα θέλατε να τα έχετε όλα.
Ε δεν μπορείτε βρε παιδί μου να τα έχετε όλα.
θα σας δω τι θα κάνετε τώρα που σας παίρνουν και σας ,άδικα βεβαίως όπως έκαναν και εμάς δημόσιες υπηρεσίες δεν θα στεναχωρηθείτε?
Σου αφιερώνω το παρακάτω link να δεις για το ναρκισισμό http://users.uoa.gr/~nektar/science/cognitive/narcissism.htm
Ρε τι θα πάθουμε ,θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
Και επίσης για τον άλλο με την μικρασιτική καταστροφή θέλω να του πω ότι την εποχή το κράτος ηταν σχεδόν να μην πω τεέιως διαλυμένο.
Σε συμφωνίες που έγιναν με τις επιτροπές και αρχηγούς - κοινοτάρχες των τότε ρημαγμένων περιοχών του πόντου και των τότε δικών μας θεσμικών παραγόντων προσπάθησαν να βρούν δημόσιες εκτάσεις και περιοχές που να ιδρύσουν νέα χωριά.
Δεν ήταν στο χέρι των βελβεντινών που τότε ούτε κεφαλοχώρι ήταν και αριθμούσε ίσα ίσα πολύ μικρότερο πλυθησμό από ότι σήμερα.
Οπότε μη λες κάτι που δεν στέκει , και το τύχαιο ένα έχω να σου πω ,μη βλέπεις πολλές διαφημίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αγνώμονα βελβεντινέ εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ μα ποτέ τίποτα απο εσάς απεναντίας ανέκαθεν διασκεδάζαμε με σας

Ανώνυμος είπε...

3:29 isa isa to velvento tha mporouse na diplasiasei ton plithismo tou opws kai ta servia kai simera isws na min milousame gia 2 dimous alla apo tote akoma o topikismos den epapse na iparxei. otan vlepate xeno ton pairnate me tis petres.

Ανώνυμος είπε...

3:29 aloi petousan petres ston agona sta servia

Ανώνυμος είπε...

3:29
Ως περίεργος τρίτος βλέποντα το link
http://users.uoa.gr/~nektar/science/cognitive/narcissism.htm
που παρέπεμψες και συγκεκριμένα στην παράγραφο με τίτλο «Τα βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας» διαπίστωσα ότι αυτά ταυτίζονται με την συμπεριφορά των Βελβεντινών. Θέλετε να τα επαναλάβω;
Θέλουν να ζοφίσει η κατσίκα μας,
εμείς εργατικοί,
εμείς καθαροί
εμείς...

Το Προφίλ μας