Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ παντού από το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο

Σύννομος με τo πρόγραμμα Δι@ύγεια είναι ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Από 1/1/11 όλες οι αποφάσεις του Δημάρχου δημοσιεύονται στο Διαδικτυακό τόπο του Δήμου και είναι ΑΝΟΙΧΤΕΣ προς όλους. 

 Σχόλιο ai-vreS:  Τη σχέση του Φάντη με το ρετσινόλαδο έχει η προηγούμενη με την τωρινή δημοτική αρχή!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βασίλη, έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να καταφύγεις σε μηνύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Δήμο Σερβίων Βελβεντου.
Φάνηκε ότι είναι ο πιο έτοιμος και από τους 4 δήμους στον νομό Κοζάνης. Ο Δήμος Κοζάνης στην κυριολεξία κοιμάται από διαφάνεια, από οργάνωση από αισθηση των νέων συνθηκών. Αν και είναι ο μεγαλύτερος Δήμος όσο αφορά την οργάνωση κινείται ξεκάθαρα με σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα! Κ. Μαλούτα δες τι κάνουν στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού και επιτέλους βάλε μια τάξη. Οικτρά θα αποτύχεις και εσύ και ο νέος δήμος εαν δεν το κάνεις! Ξύπνα κ. Δήμαρχε!
Μια τελευταία παρατήρηση, στο site αναφέρεται στον λογότυπο ως Δήμος Σερβίων! Σκέτο!. Είτε εσκεμμένα έγινε αυτό είτε όχι, είναι μέγα λάθος και άμεσα πρέπει να διορθωθεί!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ. ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ? Ε ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανόητε δασκαλίκεβιτς

Ανώνυμος είπε...

Διαύγεια θα είναι όταν τέλος Φεβρουαρίου πρέπει να έχεται ορίσει επιτροπή και να πάρετε κωδικούς από το υπουργείο και θα πρέπει πρέπει να περνάτε όλες τις αποφάσεις και τα πάντα από εκεί.
Αυτές οι αποφάσεις δεν λένε και κάτι: Χορήγηση διευκόλυνσης άδειας,αναρρωτικής άδειας,λύσεις συμβάσεων,εξουσιοδοτήσεις,μοίρασμα αρμοδιοτήτων σιγά τα ωά. Αυτό εννοείτε διαύγεια ?

Ανώνυμος είπε...

@ 11:48 Διαφάνεια δεν είναι η ύπαρξη δικτυακής πύλης, είναι το περιεχόμενό της. Πότε ανάρτησε ο Κοκολιός απόφασή του;

@ 12:21 Αν κοιτάξεις οργανισμούς που χρησιμοποιούν ήδη το σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα δεις οτί τέτοιες ακριβώς αποφάσεις αναρτούν. Ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού το εφάρμοσε απο τώρα στο δικό του site και θα το συνεχίσει αργότερα στο site του υπουργείου. Επίσης, τι ακριβώς θες να δεις αναρτημένο ώστε να τηρούνται τα δικά σου στάνταρ διαφάνειας. Γράψτα λίγο για να δούμε τι από αυτά τηρούσε ο Κοκολιός.

Ανώνυμος είπε...

11:48
Το ζήτημα είναι πως το χρησιμποποιείς και όχι μόνο η αραχνιασμένη ύπαρξή του.

Ανώνυμος είπε...

11.48 άσχετος είσαι και φαίνεσαι. Πότε ρε νούμερο έβαλε ο κοκος έστω και μία απόφαση στο ιντερνετ; Και ποιο έτοιμο site; Αυτό που υποχρώθηκε να κάνει από το ΥΠΕΣ με το ΣΥΖΕΥΞΙΣ; Μην πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Ευτυχώς ο κοκος έφυγε και δεν ξαναγυρνάει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε άσχετε κυρ Παντελή 1,03 αν δεν έβαζε υπογραφή ο κοκκολιος δεν μπορουσε να δημιουργηθεί το site των διαδικτυακών πυλών. Και γιατί να βάλει απόφαση αφού μαζί τα τρώγατε? Πρίν λίγο διάβασα ότι έχετε απλήρωτα τέλη ύδρευσης 700.000,00€ ???? σε ποιον τα λές αυτά ρε άσχετε ξανά?
Το σύζευξις αν θες να ξέρεις είναι για μείωση χρεώσεων μεταξύ παρόχων και δημοσίου άσχετε ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Πότε κατούρησε ο φίλος μου ο Γιάννης δέν βλέπω απόφαση τού Δημάρχου γιατί δέν κοιμήθηκα χθές μέ τις αποφάσεις λόγω φαγούρας

Ανώνυμος είπε...

Τώρα και οι αποφάσεις του Δ.Σ. στο διαδύκτιο

http://www.dimos-servion.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=324&Itemid=139

Το Προφίλ μας