Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Προπηλακισμοί με θύμα Δημοτικό Σύμβουλο στο Βελβεντό !!!

Θλιβερά επεισόδια σε βάρος Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο club OSIRIS στο Βελβεντό. Όπως μας μετέφερε παριστάμενος θαμώνας,  ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Αναστάσιος Κακαφίκας με τη σύζυγό του και παρέα τριών ατόμων βρέθηκαν σε βραδινή τους έξοδο για ποτό στο Club Osiris στο Βελβεντό. Μετά από ένα τέταρτο παραμονής εκεί η παρέα δέχτηκε κατ' αρχάς απρόκλητη φραστική επίθεση  από παριστάμενο θαμώνα του Club με καταγωγή από το Βελβεντό. 
Το ίδιο άτομο διέκοψε μετά από λίγο τη μουσική που παιζόταν στο Club, πήρε το μικρόφωνο και καταφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά της παρέας και κατά των Σερβίων. 
Παρόλες τις προκλήσεις ο Δημοτικός Σύμβουλος διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν αντέδρασε. Σε περαιτέρω προκλήσεις η παρέα ήταν έτοιμη να αποχωρήσει ,όταν δέχτηκε επίθεση από δέκα φανατισμένα άτομα που άρχισαν να τους προπηλακίζουν. 
Κατόπιν αυτού, ο Δημοτικός Σύμβουλος με την παρέα του αποχώρησαν από το Club εν μέσω αποδοκιμασιών και παρουσία δεκάδων μαρτύρων. 

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν κατατεθεί μηνύσεις.
Τα στοιχεία όλων είναι στη διάθεσή μας.

Σχόλιο ai-vreS: η κατάσταση στο Βελβεντό μυρίζει μπαρούτι... τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί τέτοιος φανατισμός, ειδικά από τη νεολαία; Φταίει ο κ. Κακαφίκας και η γυναίκα του για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ; Η ανοχή έχει και κάποια όρια! 

UPDAΤE:
Από το www.kozanimedia.gr

Βελβεντό: Προπηλακισμός δημοτικού συμβούλου Σερβίων από νεαρούς

Με τις κατάθεσεις στο Αστυνομικό Τμήμα των Σερβίων ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο (το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το ai-vres.blogspot.com) που συνέβη στο Βελβεντό, όταν μικρή ομάδα (5-6) νεαρών επιτέθηκε φραστικά και προπηλάκισε τον δημοτικό σύμβουλο Σερβίων-Βελβεντού Αναστάσιο Κακαφίκα, από το Πλατανόρευμα.

O τελευταίος διασκέδαζε σε μαγαζί της περιοχής με τη σύζυγό του και την παρέα του, μεταξύ της οποίας ήταν και ο υποδιοικητής του Α.Τ. Σερβίων, όταν ένας νεαρός (χωρίς να προκληθεί και πιθανότατα έχοντας πιεί και λίγο) άρπαξε το μικρόφωνο του καταστήματος και εκφράστηκε με απρεπή τρόπο κατά των Σερβίων. Ακολούθως, υπήρξε φραστική επίθεση κατά του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης, ο οποίος αποχώρησε με την παρέα του. Έξω από το μαγαζί δέχθηκε προπηλακισμό (σπρωξίματα, όπως μάθαμε) από την παρέα του πρώτου νεαρού, με αποτέλεσμα, να σκιστεί και το παλτό που φορούσε. Το γεγονός έληξε εκεί, ενώ στη συνέχεια ο κ. Κακαφίκας, ο οποίος πηγαίνει συνεχώς για διασκέδαση με τους φίλου του στο Βελβεντό, κατέθεσε για το συμβάν στο Α.Τ. Σερβίων. Εκεί προσήλθε σήμερα το πρωί αυτοβούλως και ο κάτοικος του Βελβεντού, παραδεχόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός και ζητώντας συγγνώμη.
Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον Αναστάσιο Κακαφίκα, ο οποίος (εμφανώς στενοχωρημένος) επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε πως θα είναι καλύτερα να συνομιλήσουμε αύριο για περισσότερα. Επικοινωνήσαμε και με τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μας επιβεβαιωσε τα όσα συνέβησαν (εξ όσων γνώριζε) και φέρεται έντονα προβληματισμένος, ενώ από την πλευρά του ο Μανώλης Στεργίου δεν είχε γνώση για το περιστατικό.
Να σημειωθεί πως χθες το βράδυ στο ίδιο μαγαζί υπήρχαν και άλλοι κάτοικοι του Πλατανορεύματος, αλλά και των Σερβίων, που διασκέδασαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ η διεύθυνση του έκανε ό,τι μπορούσε για να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα. Το όλο περιστατικό θεωρείται ως μεμονωμένο και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να εκφράζει την κοινωνία του Βελβεντού, αλλά δημιουργεί προβληματισμό για τις συνέπειες που έχει δημιουργήσει στην περιοχή η ιστορία με την εφαρμογή του «Καλλικράτη»…


124 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

AI-VRES Γιατί δεν λές τα πράγματα με το όνομα τους. Ποιόε ειναι ο τραμπούκος; Αλήθεια αυτή ειναι "υποδειγματική" κοινωνία του Βελβεντού που υπερηφανεύεται οτι εκπροσωπεί η ΜΚΟ ; Αυτός ειναι ο πολιτισμός του Βελβεντού ;
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι τέτοια ειναι η κοινωνία του Βελβεντού. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που οδήγησαν τα πράγματα στα άκρα γιατί έχασαν τις καρέκλες τους. Ειναι ώρα οι κάτοικοι του Βελβεντού να αποδοκιμάσουν και να απομονώσουν έμπρακτα και φανερά την παρέα που κάνει κουμάντο στην ΜΚΟ και καπηλεύεται ολόκληρη κοινωνία στο όνομα ενός δημοψηφίσματος που έγινε σε άλλες συνθήκες και δεν έχει καμμιά σχέση με την σημερινή κατάσταση.
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ και αυτοί που αποτελούν την κλίκα του γρήγορα θα αποκαλυφθούν στα μάτια της κοινωνίας του Βελβεντού.
Θα είχε ενδιαφέρον αν κάποιος γνωρίζει να μας ενημερώσει μήπως οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων είχαν κάποιο οικονομικό αλισβερίσι με την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Τάσο Κακαφίκα επειδή γνωρίζω οτι εισαι εξαιρετικό παιδί απο κάθε άποψη μπράβο σου Εδειξες συμπεριφορά πολιτισμένου ανθρώπου γιατί έχεις τη σωματική δύναμη και μπορούσες να διαλύσεις όλο το μαγαζί. Μπράβο σου.
Θέλω να ξέρω αν οι ψευτόμαγκες κληθούν στην αστυνομία θα αναλάβουν τις ευθύνες τους σαν άντρες ή θα τα κάνουν επάνω τους και θα αρχίσουν να εκλιπαρούν με συγνώμες κ.λ.π.

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ai-vreS είπε...

Τι ακριβώς να δείτε; Βίντεο πάντως δεν έχουμε...

Εμείς πάντως θεωρούμε θλιβερά τα επεισόδια και τα αποδίδουμε στο οινόπνευμα και στο πάθος της στιγμής.
Συγχαίρουμε τον Τάσο για την ψυχραιμία του. Ελπίζουμε το θέμα, αν και σοβαρότατο, να μην πάρει έκταση.

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τι να δεις βρέ βλήμα galati.Πάνε να κάνεις παρέα τον άλλο τον Γαλάτη της τηλεόρασης τον κουνιστό.
Αν μάθω οτι χρησιμοποιείται εξοπλισμός του ΚΠΕ για να γράφεις τις μαλακίες θα ζητήσω απο τη δημοτική αρχή να σε στείλει στα αζήτητα

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
velventinos είπε...

THA MPOROUSAME NA POUME TI EGINE AN EIMASTE EKEI. DISTYXWS DEN EIMASTE. VLEREIS AI-VRES OI SOVAROI ANTHRWPOI KOIMOUNTAI STI 6.30 TO PRWI. DEN GYRIZOUN STA CLUB KAI DEN ODIGOUN METHISMENOI...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ-Η ΑΝ ΕΓΙΝΕ- Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ 1 LAPTOP ΚΛΠ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάσος ο Κακαφίκας μεθυσμένος;;;;;;;; Γιατί μεθάν και με νερό;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

@8.24
pare tilefono stin omada.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ αυτός ο ΓΑΛΑΤΗΣ!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!AI-VRES πάρτε του ΤΩΡΑ το μικρόφωνο γιατί δυναμιτίζει επικίνδυνα το κλίμα και εκθέτει ολόκληρο το Βελβεντό!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@8.27
oxi den methan me nero. methan omws me poto.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ.... ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΦΙΛΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

eixa tin entiposi pws to ai-vres den epetrepe yvristika anonyma sxolia......

ai-vreS είπε...

Ο Βελβεντινός Γαλάτης δεν είναι ανώνυμος. Τα υπόλοιπα ανώνυμα έχουν αφαιρεθεί όπως βλέπεις (και καμιά δεκαριά κομμένα σχόλια που δεν δημοσιεύτηκαν καν).

Ανώνυμος είπε...

egw ena pragma kserw
3-2 k etsoukse polu

Ανώνυμος είπε...

3-2 ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

aivres αυτή την ώρα ποιείς δημοσιογραφία, χωρίς να έχεις διασταυρώσει τις πληροφορίες. Αν τα πράγματα δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες στην ανάρτηση, είσαι ΚΑΙ ΕΣΥ υπόλογος.

ai-vreS είπε...

Καρα-διασταυρωμένα είναι... δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

re paidia sas blepo na brizete kai na lete diafora ala re c as mas pei kapoios ti akribos egine!!!!
kai meta na bgaloume simperasmata.
Ola ta ipoloipa pou lete einai astoxa , afou den xeroume kan pos eginan ta gegonota.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος, τι πράγματα είναι αυτά??Που ζούμε σε σπηλιές??Ακόμα πιο κρίμα για τι τα νέα άτομα στο Βελβεντο έχουν γίνει πιο άγρια από τους μεγάλους!!Άντε και καλά ο Τάσος είναι σύμβουλος, που πάλι δεν δικαιολογεί αυτά που έγιναν, αλλά η γυναίκα του τι φταιει???Αυτά δεν είναι σοβαρά πραγματα!!Sorry αλλά πάντως να τα δουνε τα παιδιά από το Πλατανορεμμα που τόσα χρόνια μόνο το Βελβεντό και το OSIRIS ήξεραν!!!
Επίσης φτανει πια αυτή η ηλιθια συμπεριφορά των Βελβεντινων!!Δεν είναι δημότες ενός ανώτερου Θεού!!Ένα χωριό ήταν και ένα χωριό έμεινε μετά τον Καρποδιστρια.Εμείς τι να πουμε??Κάτσε να ήμασταν και εμείς 3 κατοικοι και 2 χωριά και θα τα λέγαμε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Exoume poles fores anaferthi sto sigekrimeno zitima oson afora tis ekdilosis fanatismou kai ton 2 pleyron. Sigekrimena omos paratiroume oti kapoi kirioi sto Velvedo kai fisika pos alos 8a itane apo ton prroin Dimarxo Velvedou ependioune se aytin tin katastasi, ependioune dioti den mporoune na adikrisoune tin ali8ia katamata, kai sigekrimena den mporoune na allaxoune kai komma. Enoo oti prospa8oune na perasoune to misos pou 8a prepi na ais8anode gia to Pasok, stous polites ton dio dimon. me ayton ton tropo poli apla apoprosanatolizoun tou polites tou Velvedou kai fisika dimiourgoune eynoiki 8esi me to kivernon komma etsi oste ean telika kerdisoune to agona tis anexartisias na xana epanerthoune ston axioma tou dimarxou. Klino me 2 logia, filoi sindimotes ta Servia me to Velvedo den exoune na mirasoune tipota, eiste 8imata tis Kivernisis tou Pa-sok eki prepi na estiasete kai apo kinou na agonistoume gia tin exelixi tis viosimotitas tis perioxis mas pou olo siriknonete. Zitimata opos i onomasia, o podosferikos agonas kai i katsika tou gitona anikoune stin sfera tou paralogou kai ta apotelesmata einai orata, ayxanomena kai poli fobame mi anastrepsima.

Ayta apo ena Servioti !!!

Ανώνυμος είπε...

To laptop χάθηκε.....χαχαχα!

ai-vreS είπε...

Το τηλέφωνο του προέδρου στάλθηκε σε σχόλιο, αλλά δεν δημοσιεύτηκε διότι αποτελεί προσωπικό δεδομένο.

Ανώνυμος είπε...

kai meta lene diekdikoume eirinika tin anexartisia!! pou o kologeros pige na mas varesei xthes ston agwna to paizetai kai politismenoi !!

Ανώνυμος είπε...

mpravo kyroi,apodeiksate pioi eiste!mpravo sas kyrioi velvenoi!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βελβεντινοί δεν έχετε ούτε το θάρρος να δείτε τις πράξεις σας. Τι δεν πιστεύετε; Όλα ψέματα είναι. Ψέματα είναι ότι δεν αφήνατε τον κόσμο να ψηφίσει, ψέματα είναι ότι φυλάτε το φούρνο για να μην πάρει κανένας ψωμί ψέματα είναι αυτά που κάνατε στο ματς, της ομάδας μας με το Βελβεντό, ψέματα είναι αυτά που μας λέτε κάθε μέρα στις κατ’, ιδίαν συζητήσεις. Κάνετε το παν για να σας σιχαθούμε.

velventinosBlogger είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ......
AI-VRES KANATE ENA ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΦΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΟΧΟΥΣ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .
ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΙΚΑ
ΕΛΕΟΣ !!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλέ belbentinegalati πρόσεξε θα σχισθεί το καλτσόν.

ai-vreS είπε...

Θέμα μεγάλο δεν το κάναμε. Είναι μεγάλο θέμα, ειδικά αν έγινε έτσι όπως μας το περιέγραψαν. Είπαμε και πιο πάνω ότι θεωρούμε κακή ώρα το συμβάν και ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί. Άλλωστε διασκεδάζουμε συχνά στο Βελβεντό και στο Όσιρις, και στον Παπαγόρα, και στο Μετόχι, και στο Μπερλίν, και στις Πιερίδες και εννοείται ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε εκεί και όπου αλλού στην περιοχή μας αρέσει...

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες βρέ niko 9:53. Σαράντα άτομα σε ένα μαγαζί επιτέθηκαν σε ένα σύμβουλο γιατί ειναι σύμβουλος του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού και συ λες για σφηνάκια και για καραφάκια ; Ρώτα να μάθεις περισσότερα και θα πέσεις απο τα σύννεφα.
Ας βγούν αν ειναι μάγκες και αν έχουν αρχ. δια οι τσαμπουκάδες και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ανώνυμος είπε...

nikos_velvento
Τόσα χρόνια δεν πίνατε ποτά; Γιατί δεν γινόταν αυτά;
Ξεγελάτε τον εαυτό σας με αυτές τις δικαιολογίες.

Ανώνυμος είπε...

autoi einai oi mages tou Velvedou????etsi deixnoun thn anatrofh tous kai tha eprepe na ntrepontai me auta pou kanoun,APARADEKTOI!!!!100 xronia pisw einai....einai dunaton mesw mias athlitikhs ekdhlwshs na vgazoun ta politika tous apothimena?oute oi HOMO SAPIENS den sumperiferontai etsi!AISXOS...anti na suspeirwthoume kai na antimetwpisoume ta ousiastika provlhmata apo koinou autoi kanoun KANIVALISMOUS!!!!

Yiannis είπε...

Επειδή πολλοί είναι αυτοί που έχουν μιλήσει εδώ μέσα και το μόνο που κάνουν να είναι να μειώσουν τους Βελβεντινούς και την στάση που έχουν διαλέξει να κρατήσουν απέναντι στον Καλλικράτη, μιλάν για ένα θέμα που έγινε χτες βράδυ στο οσιρις ,(και γω προσωπικά το καταδικάζω)που προφανώς δεν θα γνωρίζουν πως δημιουργήθηκε το όλο αυτό θέμα.Μόνος στόχος τους είναι να δυσφημίσουν με ανακριβή σχόλια το Βελβεντό και φαίνεται με την συμμετοχή τον τρόπο που απαντάτε στα σχόλια..Πάντα καλοπροαίρετα, θα ήθελα σε αυτούς που γράφουν εδώ μέσα να εξακριβώσουν το πώς έχουν γίνει τα πράγματα και όχι έτσι όπως τους (συμφέρει) τα εχουν μεταφέρει ...

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Ηρεμία και Ψυχραιμία
Καπνίστε την ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.
Είμαι βέβαιος πως και τα παιδιά που έχουν δημιουργήσει το επεισόδιο έχουν μετανιώσει.
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η κοινωνία του Βελβεντού δεν είναι έτσι , είναι άνθρωποι ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ.
Μην βιάζεστε να κατακρίνετε , όλα θα ρυθμιστούν πολύ γρήγορα , και ο Δήμος θα λειτουργεί όπως πρέπει και η ΜΚΟ όπως την όρισαν να λειτουργεί οι Βελβεντινοί .
Προτείνω να προσπαθήσει να συμβάλει ο καθένας μας έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας

Συγχαρητήρια στο Τάσο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

k 1000 dikaia na exete,an sunexisete ayth t stash filoi apo t veldedo mono exthrous tha kanete,emetiko t simvan k osa akoustikan dropi...

Ανώνυμος είπε...

poioi eina fylisoixoi kyrie ksenofwn? mia zoi pou pame ekei, peftei ksylo!!! kai pame akoma kai tha synexisoume na pame. aytoi sta servia den patisan kamia fora na afisoun ena eyrw!!!! kai osoi ligoi hrthane fysika den asxolithike kaneis mazi tous, asxetws an i symperifora toys exei ena kompleksikismo. parakolouthw omilies kai syzhthseis se diafora sites. oi anthrwpoi exoum provlima. ennoeite oti yparxoun oi eksereseis, alla spanies.

Ανώνυμος είπε...

BARIMETALOS-'''- OI GALATES OI BELBENTINOI EINE NANAKIA SE OLA TA EPIPEDA . KAI MAS TO APEDIKSAN!!!!AS TOUS AFISOUME STON FANATISMO TOUS AS TOUS AFISOUME STO GETO POU TOUS EXOUNE BALI.

Ανώνυμος είπε...

protasi!!!proteinw ston dimarxo velventou(steregiou) na egatastathei stin kantina sti diastayrwsi velventou k na exei ap to konto ena siaouli!!!m ayto to ergaleio na metra ti diametro twn kefaliwn oswn pernan apo kei....m ayto ton tropo tha exasfalisei tin eisodo sto velvento mono twn velventinwn....giati????giati ta kefalia ap tous serviwtes einai toso megala(adeia) k tetragwna pou den pernoun ap to siaouli...k etsi tha tous stelnei pisw.....

Ανώνυμος είπε...

poion dimarxo???????? xaxaxaxaxaxa!!! emeines sti epoxh twn pagetwnwn????? dimarxos einai o kwstantopoulos!!! xaxaxaxax

Ανώνυμος είπε...

θα πρεπει να ντρεπονται οι κυριοι αυτοι που το κανανε αυτο στον τασο.πριν μερικα χρονια θα ξεχασανε οτι βοηθουσε την ομαδα τους παιζοντας εκει ποδοσφαιρο.και μην ξεχνατε οτι το πλατανορευμα σας στηριζει ολα τα χρονια στα μαγαζια σας.ντροπη και αισχος σε αυτους τους ψευτομαγκες.μπραβο τασο εδειξες ποσο ανωτερος ανθρωπος εισαι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε αι-βρες νομίζεις ότι ασκεις δημοσιογραφία ;;; Δεν ντρέπεστε λίγο;

ai-vreS είπε...

Καθόλου. Γι' αυτό παραθέτουμε το κείμενο του δημοσιογράφου. Ακριβώς επειδή ΔΕΝ ασκούμε δημοσιογραφία.

Ανώνυμος είπε...

aivres exeis katantisei serviotiko yvraiologio. kai afti i logokrisia.... NTROPI SAS!!!!!!

ai-vreS είπε...

Όχι θα αφήσουμε κάποιους να μιλούν για Γερμανούς...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τασος τι δουλειά είχε στις 5·30 το πρωί στο κλαμπ; Εκείνη την ώρα ήταν δημοτικός σύμβουλος; Έχετε πολύ πλάκα όλοι σας. Σιγά μην έλυνε και τίποτα προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

AI-VRES NA ISTE FILOBELBENTINI.ALA MIN KOBETE SXOLIA POY DEN INE IBRISTIKA KE PROFANOS MPORI NA ENOXLOYN KAPIOYS.IME BELBENTINOS KE KSERO TI LEO.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ; Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

mpravo sou Taso..
edei3es stou velventinous ti an8rwpos eisai.!

Μετριοπαθείς Βελβεντινός είπε...

Περαιτέρω όξυνση δεν χρειάζεται και κυρίως δεν οδηγεί πουθενά, παρα μόνο σε αρνητικές συνέπειες εκατέρωθεν.
Έγιναν λάθος ενέργειες από κάποιους αλλά έχω την αίσθηση ότι έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις μεταξύ των "πρωταγωνιστών" κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Ο κ. Κακαφίκας ορθώς δεν αντέδρασε με ένταση, αλλά ίσως βρέθηκε σε λάθος ώρα στον λάθος τόπο, εν αγνοία του σε μία προσωπική και όχι θεσμική του έξοδο. Κανένας Βελβεντινός δεν πρέπει να έχει προσωπικά μαζί του. Άλλωστε από ότι φαίνεται ο ίδιος συνήθιζε να βγαίνει με την παρέα του στο Βελβεντό.
Είναι άδικο διότι με τους Πλατανορευμιώτες ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα στο Βελβεντό. Αντιθέτως υπήρχαν και υπάρχουν σχέσεις φιλικές.

12.10 είπε...

ego den eipa tipota gia germanous. o provlimatismos mou itan mono sto oti theorw poli pithano i parea tou dimotikou symvoulou na eixe piei ligo parapano afou itan ekso stis 7 to prwi kai na odigise ypo tin epiria tou alkool tipota parapano.

Ανώνυμος είπε...

DEN APANTISATE OMOS ENO TA SXOLIA DEN INE IBRISTIKA GIATI TA KOBETE;

Ανώνυμος είπε...

1. Ο ΤΑΣΟΣ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ
2. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
3. Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ

ai-vreS είπε...

Από τα δύο τελευταία σχόλια το ένα αναφερόταν σε Γερμανούς και το άλλο σε μεθυσμένους. ΟΚ δεν ήταν υβριστικά αλλά για σκέψου τι ακριβώς υποννοούν...

Ανώνυμος είπε...

RE LAMOGIA DEN DREPESTE LIGO MHLATE GIA TO VELVENTO? GIA PESTE MAS TI DOYLEIA EIXE O SYGEKRHMENOS KYRIOS STO VELVENTO? MHPWS ZHTOYSE KATI? KAI ENA EPEISODIO STIS 7 H VRA TO PRWI PREPEI NA TO PAROYME KAI NA TO KANOYME ANATOLIKO ZHTHMA H" MHPWS PSAXNOYME NA BROYME AFORMES? DEN SAS VGEIKE STO GHPEDO E? ALLA PERHMENATE "VELVENTO DHNATO ANEXARTHTO"

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ 12.29. ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΨΗ ΝΤΟΠΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

to thema einai oti den kserete ti akrivws egine k lete oi perissoteroi arloumpes sxetika me to ti akrivws egine posa htan ta atoma k k poios itan o astynomikos..mathete prwta k meta na grafete edw.

Ανώνυμος είπε...

η εξοδος του Κακαφικα ηταν προσωπικη και ειχε και τη γυναικα του. αυτός ασκούσε καθηκοντα δημοτικού συμβουλου εκεινη την ωρα; Αλλα αυτός ο κύριος αφησε να πιστεψουν ολοι οτι η έξοδοσ ειναι θεσμική. έχει δικιο ο 12.28. στισ 7 το πρωι στο κλαμπ δεν ηταν ιδιώτησ;; αυτόσ ειναι ο κύριος κακαφικας με τον ακεραιο χαρακτηρα;
ηταν και ενας αστυνομικοσ εκει. φορουσε στολή; ασκουσε καθηκοντα;
γιατι τους αναφερετε έτσι κυριε Πλιατσο;
έχετε καποιο λόγο; αντι να τους κανετε κριτικη που αφήνουν να πιστευουμε οτι είχαν τις υπηρεσιακες τους ιδιοτητες στισ 7 το πρωι στο κλαμπ;
ενα επισοδειο απλων πολιτων το κανατε μειζον θεμα. Παραδημοσιογραφια δεν λεγεται αυτο;

Ανώνυμος είπε...

12.47 ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ

Ανώνυμος είπε...

file 12.31
prwta prepei na ksereis pws ektimo ton taso kai pistevo pos tha einai enas poli kalos symvoulos. episis thelo na pistevw oti i velventini koinonia tha dosei merikes mpatses sta paliopaida pou prokalesan to synvan. omws de synfono otan les oti i wra den exei simasia. stis 7 to apogevma pinoume kafe alla oli ti nyxta???...kai kamia fora ksereis i parousia astynomiou mazi mas mas kanei na aisthanomaste yperano tou nomou. den yponow tipota. apla kapoies skepseis kanw - nomizw logikes.

Ανώνυμος είπε...

nai 12.54 bazeis ta pragata sti thesi tous. tora arxizei i antistrofi metrisi.

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν κάνεις καθόλου λογικές σκέψεις. Τι θα πει 7 το απόγευμα και 7 το βράδυ, είναι ή δεν είναι δημοτικός σύμβουλος εκείνη την ώρα και οι συναφείς ανεξαρτησίες. Αυτά είναι αστεία πράγματα μιας κοινωνίας που δεν ξέρει πως να δικαιολογηθεί.

Σκέψου μόνο να γινόταν κάτι ανάλογο στα Σέρβια. Αλλά όταν η μα...κία είναι ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ μόνο φτηνές δικαιολογίες είστε.

Θελω να πιστεύω ότι δεν είναι αυτή η αίσθηση προοδευτικότητας που ισχυρίχεστε ότι έχετε...

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

oi velvenioi einai komplexikoi

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1.07
ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
ΦΙΛΕ 1.05
ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ CLUB ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΕΝΑ ΦΙΛΗΣΥΧΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

"Το ίδιο άτομο διέκοψε μετά από λίγο τη μουσική που παιζόταν στο Club, πήρε το μικρόφωνο και καταφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά της παρέας και κατά των Σερβίων. "
Δηλαδή, τι προσπαθείτε να μας πείτε κύριοι? ότι αυτό το έκανε επειδή ο Τάσος είχε πιει και δεν έπρεπε να οδηγήσει?? τι άλλο θα ακούσουμε!
πείτε ότι ο κόσμος σας πλέον είναι περισσότερο από ποτέ φανατισμένος(ποιοι τον φανάτισαν είναι γνωστό), ζητήστε ένα συγγνώμη και προσπαθείστε να δείτε τι θα κάνετε με αυτά τα φαινόμενα φανατισμού.
Στην προκειμένη περίπτωση, τουλάχιστον με βάση τα γραφόμενα, τα γεγονότα είναι εις βάρος σας και δυστυχώς για ακόμη μια φορά είτε προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε είτε να αποπροσανατολίσετε την κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

Ti einai afta re paidia? Mathainonte ta nea kai ekswteriko apo opou kai epikoinonw afti ti stigmi. O fanatismos opoiasdipote morfis kanei kako stin koinwnia,poso mallon otan einai kleisti. Ena bravo sto Taso katarxin pou den edwse megaliteri sinexeia.To na vgeis na pies ena poto me tin parea sou kai na exeis tetoia antimetwpisi eilikrina thimizei epoxes twn anta.Akomi kai prwsopiki na itan oi diafora mporeis na tin liseis me ta logia kai oxi na dimiourgeis klima panikou se athwa atoma. Krima pou to Velvento fimizotane gia diaskedasi kai filoxenia(Parepiptwntws exei prosferei kai ston athlitismo tou Velventou o Tasos kai tha eprepe na ntreponte oi ipaitioi).Iremiste kai sinergasteite gia to kalitero tou topou.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΠΑΙΔΑ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.... ΟΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΙΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

EIMAI APO PLATANOREYMA K APO TA SXOLIKA MOY XRONIA SYNITHIZA NA VGAINW STO BELBENTO K NA PERNAW KALA EKEI GIATI GOYSTARA TOYS BELBENTINOYS K TH NOOTROPIA TOYS...AKOMA K SHMERA OI PERISSOTEROI EKSODOI MOU EINAI STO BELBENTO PARA STA SERVIA...M'AYTA POY KANOUN OMWS OI AGAPHTOI MAS GEITONES EDW K LIGOYS MHNES EXOYN KATAFEREI NA XASOYN MEGALO MEROS THS SYMPATHEIAS MOU ALLA K POLLWN ALLWN POU SKEFTONTAI OPWS EGW...MEGALH MERIDA TWN KATOIKWN TOUS EINAI KOMPLEXIKOI K APOLITISTOI...DEN NOEITAI NA KANOUN KOUMANTO MERIKOI ALHTES SE MIA OLOKLHRH KOINWNIA K NA THN APOPROSANATOLIZOUN PROS OFELOS TOUS...EGW THA SYNITHIZW NA VGAINW STO BELBENTO,AN SYNEXISOUN OMWS TO IDIO TROPARIO POLY FOVAMAI OTI THA KATANTHSOUN NA EINAI MONOI TOUS ENANTION OLWN...K KSEROUN POLY KALA PWS XWRIS TO PLATANOREYMA POU TOSO TOUS EXEIS STHRIKSEI K TOUS STHRIZEI XANOUN ENA MEGALO MEROS THS DYNAMHS TOUS...MILAW KALOPROAIRETA PROS TOUS FILOUS MOU BELBENTINOUS K ELPIZW SYNTOMA NA PRYTANEPSEI H LOGIKH,DE THA TOUS VGALEI POUTHENA AN SYNEXISOUN ETSI...KAKO STON EAYTO TOUS KANOUN K SE KANENAN ALLON

Ανώνυμος είπε...

"Είναι άδικο διότι με τους Πλατανορευμιώτες ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα στο Βελβεντό. Αντιθέτως υπήρχαν και υπάρχουν σχέσεις φιλικές." αναφέρει ο 12.28 και αυτό να ξέρεις φίλε 4.09 ισχύει στο ακέραιο. Ποτέ δεν είχαμε διενέξεις και ούτε θέλουμε, ούτε ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε.
Πρέπει να απομονωθεί το περιστατικό γιατί και αυτοί που το προκάλεσαν το έχουν ειλικρινά μετανοιώσει, και όπως η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τον αγώνα της, έτσι και δεν συμφωνεί με τέτοιες πρακτικές εναντίον συντοπιτών (κ. Κακαφίκας) που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ για λάθη του κράτους. Αυτό το κεντρικό κράτος θέλουμε να πείσουμε και όχι να δημιουργήσουμε προβλήματα με τους γείτονες, όπου τόσα χρόνια συνεργαζόμαστε ως πολίτες πολύ καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο αι-βρες για την συστηματική παραπληροφόρηση. Στις 7 το πρωί μετά από ξενυχτι η φασαρία σε ενα κλαμπ να θεωρείται συμβάν που αφορούσε θεσμικά όργανα.
Βολεύει τους σερβιωτεςγια να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα προβλήματα του δημου τα αδειαταμεια τα χρέη τις απολυσειςυπαλλήλων το άδειασμα των υπηρεσιών το κλείσιμο της Δεη του ΟΤΕ του ΙΚΑ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα καποιοι πρωην Δημοτικοι κ'μη παραγοντες απο το Βελβεντο εχουν μεγαλη ευθυνη για την σημερινη ενταση κ'τον φανατισμο που υπαρχει...ξεχναμε ομως κ'την σταση του πρωην Δημαρχου Σερβιων(κοκολιος) που με την σταση του κ' τις αναφορες του στα καναλια για την περιοδο κατοχης απο τους Γερμανους φροντισε να δυναμιτησει το κλιμα προσβαλοντας ολοκληρη την κοινωνια του Βελβεντου;Αυτα τα ξεχναμε;

Ανώνυμος είπε...

του χρονου η λαβανιτσα να κανει τον χορο της στο οsiris''''''''στα 2 ποτα 1 μπουνια δωρο

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΧΘΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

opws den tha ksexasoume kai olous esas agapitoi serviwtes [pou de xanete tin efkeria na anagagete ena memonomeno gegonos se mizon politiko zitima gia na vgalete alli mia fora to misos sas gia to velvento. kai to ai-vres ithikos aftourgos.

Ανώνυμος είπε...

O 8EOS NA VALEI TO XERI TOY.TA LEGAME KAI PRO MHNWN PWS AYTOS O FANATISMOS DEN BGAZEI POY8ENA KAI MONO KAKO 8A KANEI ALLA MAS LEGANE KINDINOLOGOYS KAI GRAFIKOYS.ANTE NA THN SYMAZEPSEIS TWRA AYTH THN KATASTASH.KRIMA GIA TO VELVENTO,TETOIA KATANTIA PRAGMATIKA DEN TOY AKSIZE,XILIES FORES KRIMA...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΡΗΤΟ....αγαπατε αλληλους.....ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

pws einai dynaton, kapoios thamwnas enos club na stamataei thn mousiki kai na pernei to mikrofwno? den ypaexei dieythhnsh? dj? kapoios allos apo tous tosous ypoloipous logikous velvenous pou katadikazoun to gegonos, na to stamatisoun kai na dwsoun ena telos? kai o <> to exei metanoiwsei twra. e nai afou katalaban tin gafa tous!!!!mi dwsoume kai dikaiwma stin astynomia, giati ta sevia xesmena ta exete

Ανώνυμος είπε...

ypirhe dnsi.alla ola eginan toso grigora, poy kaneis den to katalabe. kaneis den ide pote pire to mikrofono kai to logo poy ebgale o thamonas.katalabes.ypirhe kai poly mpougio kai mesa sto skotadi kaneis den evlepe ti ginotan.katalabes.ola eginan poly grigora kai apo tin Dnsi toy club den katalaban pos eginan.

Ανώνυμος είπε...

-''BARIMETALOS-'' OI ITHIKOI AUTOURGOI TOU BELBENTOU POU EFTASAN TA PRAGMATA SE AUTO TO SIMEIO POU EINE??GITI KRUBONTAI???TOUS ARESEI AUTOS O KANIBALISMOS TIS KOINONIAS TOUS.ROTANE TO GIATI? TOUS PIRANE TON DHMO.EGO ROTAO GIATI??FANATISANE TON KOSMO TOUS ETSI..MIPOS TOUS BOLEYEI???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Προς όλους αυτούς που λένε πως στις 7 το πρωί ο κύριος Κακαφίκας δεν είχε την ιδιότητα του Δημ. Συμβούλου ή πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό, θέλω να τους πω πως κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό στην κοινωνία και στη φήμη όλων εμάς των Βελβεντινών και ιδιαίτερα στους καταστηματάρχες που τρώνε ψωμί από τα Σέρβια (βλέπε γάμους-βαφτίσια στο Μετόχι, χορούς στο osiris κτλ κτλ) η επίθεση σε έναν απλό πολίτη των Σερβίων παρά σε έναν Δημ. Σύμβουλο. Γιατί αυτό καλλιεργεί το φόβο σε όλους τους επισκέπτες πως το Βελβεντό δεν είναι ασφαλές και πως στα καλά καθούμενα μπορεί κάποιος να σου επιτεθεί επειδή έχεις την ιδιότητα του "ξένου". Ενώ προς έναν Δημ. Σύμβουλο βρίσκεις και ένα-δυο ελαφρυντικά του τύπου "από τον Δ. Βελβεντού έτρωγε ψωμί, τώρα το έχασε", "τον συνεπήρε το πάθος για την ανεξαρτησία, είδε τον Δημ. Σύμβουλο και ξέσπασε" κ.α.

Είχα γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μου πως σε χορό τοπικού συλλόγου στο Βελβεντό απείλησαν μέλη της ΜΚΟ να μην πάει κανένας Δημ. Σύμβουλος του νέου Δήμου ως επίσημα καλεσμένος γιατί οι νεολαίοι θα μπουκάρουν με κουκούλες. Και τότε έσπευσαν μέλη της ΜΚΟ να μου απαντήσουν πως διαβάζω μυθιστορήματα και βλέπω πολύ Spielberg! Δυστυχώς επαληθεύομαι πως περιστατικά σαν αυτά είναι κατευθυνόμενα και μεθοδευμένα, όχι ως "θα είναι αυτός εκεί, πήγαινε και πες του αυτά", αλλά ως "μην τολμήσει να έρθει κανένας από αυτούς εδώ, θα το μετανοιώσει". Ντρέπομαι για την κατάντια μας!

Ανώνυμος είπε...

OI ANARXILOI TRAMPOUKOI STIN ARXI ITAN 10. META EGINAN 5-6. META 4-5 TWRA EINAI 3. MPRAVO RE Π.Π. ANTIKIMENIKE. ΜΕGΑΛΑ ΤΗΕΜΑΤΑ ΑΝΑDΙΚΝΙΕΙS.

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή κομπλεξικός κόσμος οι βελβεντινοί,αποδεδειγμένα.Την περίοδο χριστουγέννων όμως στο osiris βρίσκονταν τα μισά σέρβια αρκετά βράδια χωρίς να υπάρξει ποτέ πρόβλημα.ίσως υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζοθμε σχετικά με το συμβάν ή και την σχέση του κακαφίκα με το βελβεντό.ωστόσο αυτό το συμβάν να το δούνε οι σερβιώτες και ο ίδιος ο κακαφίκας που είναι θαμμώνες συχνά σε μαγάζια του βελβεντού και να στηρίξουν τα μαγαζιά των σερβίων επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι "δημοσιογράφοι" βιάζεστε να αποκαλέσετε "αναρχικούς" τρεις όντως τραμπούκους και να δώσετε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους. Για τις μίζες όμως που συγκαλύπτετε ούτε λόγος, ούτε για τα ονόματα των θυτών των σκανδάλων-πελατών σας πολιτικών σε μια αρχή "μέχρι την ενοχή τους είναι αθώοι". Μεγαλύτερη κατάντια κ. Π.Π. δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δει ρε μεγαλε να γραφω πουθενα τη λεξη "αναρχικοι" ή τα ονόματα των νεαρων;

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

9:29
Τι θέλετε να αλλάξουμε την ιστορία;

Ανώνυμος είπε...

11:20
Μεμονωμένο γεγονός και το πανώ στο γήπεδο; Το σκέφτηκε και το έκανε κάποιο παιδάκι και το πέρασε μέσα κρυφά. Σταματήστε πια να υποκρίνεστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΘΕΡΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΤΥΧΕΣ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ OSIRIS ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗΚΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ.
ΕΠΙ 20΄-30΄ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ?
Η΄ΤΟ "ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ" ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΧΑ?
Η΄ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ "ΚΟΤΕΣ"ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ?
ΤΑΣΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

KATANTIA GIA TO VELVENTO EINAI AYTA TA KROYSMATA VIAS!!!
AN EINAI DYNATON DHL!
KI OSO GIA TO EPIXEIRHMA "MEMONOMENO PERISTATIKO" EINAI THS PLAKAS!
TI 8A PEI MEMONOMENO!???AYTO ELEIPE DHLADH NA TOYS PROPHLAKIZE OLO TO XWRIO!
PERIMENOYME TO EPOMENO KROYSMA!PARTE METRA KYRIOI PRIN ER8OYN TA XEIROTERA!DEN TA VLEPEI AYTA H ASTYNOMIA?H ASFALEIA KOZANHS?AS STEILOYN ANDRES ME POLITIKA STA MAGAZIA TOYLAXISTON TA SAVVATOKYRIAKA POY EINAI AYKSHMENH H KINISH.8A GINEI KANENA MEGALO KAKO KAI 8A TRAVAME OLOI TA MALLIA MAS!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω σχόλια, παρατηρήσεις, υποδείξεις και πολλά άλλα!
Το θέμα είναι ένα όμως.
Εμείς οι υγιείς σκεπτόμενοι πολίτες του Βελβεντού θα πρέπει σε κάτι τέτοιες στιγμές να βγούμε μπροστά και να απομακρύνουμε όλα αυτά τα ακοινώνιτα και άμυαλα παιδάκια που με τον τρόπο τους οδηγούν τον αγώνα μας σε λάθος μονοπάτια.
Δεν μας φταίνε οι γείτονες αλλά κάποιοι άλλοι.
Αντί να πούμε και ευχαριστώ σε έναν ξένο άνθρωπο που ήρθε στο Βελβεντό να αφήσει τα όποια λεφτά του, εμείς αντιδρούμε έτσι;
Προσέξτε η ιστορία γράφετε καθημερινά.
Μέχρι τώρα όλος ο κόσμος μας χαρακτηρίζει ως το φιλόξενο χωριό της Δυτικής Μακεδονίας.
Δεν μπορούν 5- 10 ανεγκέφαλοι να αλλάξουν σε μικρό χρονικό διάστημα την ιστορία μας και το όνομά μας.
Απομονώστε τους!
Θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανοι Βελβεντινοί, και όχι άνθρωποι των σπηλαίων όπως ορισμένοι Κρητικοί.(παράδειγμα προς αποφυγή - ζωνιανά κτλ.)
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO 7:41,EISAI PALHKARI!!!
EIMAI SERVIWTHS KAI OFEILW NA SOY DWSW SYGXARHTHRIA,EPITELOYS MIA FWNH LOGIKHS!!!
MAKARI NA EINAI OLOI SAN ESENA!!

ΈΛΕΥΘΕΡΟΣ είπε...

ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ 100 ΤΟ ΘΕΛΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΕΛΕΒΕΝΤΙΝΟΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ;;ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΡΙΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Σ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ .....ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

servia vs velbentos tha mas kanoun comix mono gia megala paidia!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΒΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΘΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΊ ΑΙ ΒΡΕΣ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ? ΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ. πουλιάνας Εμμανουήλ

ai-vreS είπε...

Παιδιά ήρεμα. Γνωρίζουμε τα στοιχεία αλλά η ανακοίνωσή τους δεν είναι δική μας δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Kala re paides eiste sovaroi???diavazw diafora opws p.x ti douleia eixe o tasos ths 7 to prwi sto osiris...mhn leme oti mas katevei..anthrwpos einai kai vghke na diaskedasei..eprepe na dexthei epithesh???mhn leme kai oti mas erxetai sto mualo mono na to poume..as skeftomaste prwta kai ligo!!!!E-L-E-O-S!!!!

Ανώνυμος είπε...

to mono pou exw na pw einai na katalavoun i velventini oti den ftene ta serviagia oti egine kai prepei na mathoun na sevonte atoma kai katastaseis egw kapote douleua sto velvento perasa kala alla etsi den thelw na ksana erthw giati den yparxi logos na tsakoneste gia m....es den ftene h serviotes kai apo oti kserw einai ligi aytoi pou theloun tis fasaries...k manoli pare thesi kai eksegise pws den ftene i serviotes gia oti ginete.ta servia koitaksan ton dimo tous kai esu ton diko sas.twra an kerdisame emeis den fteme emeis.eyxomai na ksexastoun ola afta kai na doulepsoume oloi mazi gia ena kalitero ayrio.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. το έγραφε στο ενυπόγραφο σχόλιό σου των 3:16 μ.μ. που "έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου." Αν είναι σαμποτάζ, τότε τα ρέστα σου στο aivres που τα ανεβάζει.

Μετριοπαθείς Βελβεντινός είπε...

Νομίζω πως πρέπει να αναφερθούν τα εξής:

1.Οι πολίτες από Λεύκαρα ως Ελάτη δεν έχουν καμιά ευθύνη για τη "χοντρή γκάφα" του Υπουργείου.

2.Κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα με το συγκεκριμένο γεγονός. Όσο στεναχωρέθηκαν οι γνωστοί του κ. Κακαφίκα τόσο στεναχωριόμαστε και εμείς, διότι δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μας τέτοια γεγονότα.

3.Οι στόχοι της ΜΚΟ είναι ξεκάθαροι στο καταστατικό της και θέλουν το Βελβεντό και οι Οικισμοί του να κρατήσουν το επίπεδό τους και να αναδειχτούν. Επομένως οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι όλο το 24ωρο και ιδίως από την περιοχή μας διότι το επιλέγουν για να περάσουν καλά, να συναναστραφούν με γνωστούς τους από εδώ και να επανέλθουν όποτε το επιθυμούν.

4.Επειδή ήδη έχει ξημερώσει η επόμενη μέρα και ο χρόνος δε γυρίζει πίσω για να αποτρέψουμε τις άσχημες ενέργειες, πρέπει να κοιτάξουν όλοι στο καλύτερο αύριο, συμπεριλαμβανομένης της ΜΚΟ και της δημοτικής αρχής. Άλλωστε απ' ότι μάθαμε στο ΔΣ από τη ΜΚΟ παρουσιάστηκαν κάποιες προτάσεις ρεαλιστικές για εφαρμογή.

Ανώνυμος είπε...

8:08
Έχεις μπερδευτέι για τα καλά πατριώτη. Πιος σου είπε ότι τα Σέρβια θέλουν το Βελβεντό με το ζόρι;
Επίσης ο Καλλικράτης έγινε για να συμμαζέψει -όπως λέει- τα έξοδα του κράτους. Φυσικό είναι κάθε γειτονιά να θέλει να έχει Δήμαρχο και επιτροπές εφ όσον τους πληρώνει το κράτος. Όμως εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Το κράτος φαλήρισε. Δεν συμφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

ELA K.PROIN DIMARXE STA SERBIA NA DIDAKSIS KE TI DIKIMAS NEOLEA POS NA SIMPERIFERETE.ENAS PROIN FILOS APO TA PALIA.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟ.ΜΕ ΟΠΙΑΔΙΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΓΛΕΙΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ(ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ)ΤΟΡΑ ΟΜΟΣ ΑΦΟΥ ΑΠΕΧΑΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΤΗΝ Δ.ΚΟΙΝΟΤΙΤΑ ΣΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΚΟ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.ΧΟΡΙΣ ΑΛΗΤΕΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.(ΞΕΚΙΝΙΣΕ Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΦΙΛΕ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕ))''ΒΑΡΙΜΕΤΑΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

Για τον αναγνωστη 11.36. Δεν εχω ιδεα. Νομιζω πως το ai-vres μπορει να το διευκρινισει. Λογικα ειναι αυτο που με ρωτησαν...προφανως καποιος εδω θελει να κανει ζημια προσωπικη. Φυσικα και δεν εχω γραψει ποτε ουτε ονοματα ουτε τιποτε αναλογο. Ασε που δεν ξερω καν και δεν με ενοιαξε να μαθω κιολας ποιος κτλ...δεν ειναι θεμα του ρεπορταζ και το τηρουμε ολοι οι συναδελφοι στην περιοχη.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

kala kanoun oi velvendinoi k antitithente...emeis mono xreh mazeyoume tosa xronia...kai oso g to dhmotiko symvoulio 3 atoma aksizoun oloi oi upoloipoi g mpures einai k g ta panyghria

Ανώνυμος είπε...

re karaflokoraka triskarafle gt den anarteis to com mou?

Ανώνυμος είπε...

A re tasoulh mono g tis mpuraries k ta club eisai k oso g tous velvendinous dikaiwma tous na diamartyronte....alla oxi me tetoio tropo!!

Ανώνυμος είπε...

ai vres anevaze ola ta comments se parakalw.oxi ayta pou volevoun tous serviwtes kai to dimotiko symvoulio..na doume oles tis apopseis

Ανώνυμος είπε...

Re paidia ti tsakwneste oi velvendinoi geitones mas exoune dikio k antitithente...einai douleytarades k ergatikoi oi anthrwpoi k prepei n to paradextoume....k antaftou oi dikes mas dhmarxies mono xreh mas afhsan...k oso g thn twrinh apo oti fenete k apo to symvan ein mono g mpures k g ta panhguria g kmia retsina kempap k klarina!!!

Ανώνυμος είπε...

manolh poyliana den htan anarxikoi aytoi,vazeloi htan poy apo ta xalia toys ksespane opoy vroyne!kai fetos KOKKINO 8a einai!xaxaxa!
alimono,den ftaiei olh h koinwnia toy velventoy an yparxoyn 7-8 fanatismenoi alhtes xwris paidia kai tropoys!
elpizw na katalaves pios eimai manwlh(enas palios syma8hths apo servia).

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ!! ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ,ΕΧΘΡΑ,ΜΙΣΟΣ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΣΙΡΙΣ ΑΠΟΡΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΘΗΚΟΙ??ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ??ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗΝ??ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΟΥΑΟΟΥΑΟΥΑΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ??ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ???ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΔΕΥΟΥΜΕ??ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ??ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ/ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑΣ?ΚΑΤΙΝΙΑΣ?ΧΩΡΙΑΤΙΑΣ?ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ?ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ? ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ..ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..!!ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΚΑΦΙΚΑ??ΕΔΩΣΕ ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?? ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ..ΑΓΝΟΦΑΙΝΕΤΕ Η ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ,Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ,Η ΕΙΛΙΚΡΗΝΕΙΑ ΤΟΥ,Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ!! ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΠΛΑ .ΧΩΡΙΑΤΙΑ. ΑΝΩΡΙΜΩΤΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΔΕΙΞΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!!ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ..ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ...ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΛΕΥΡΩΝ..Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2010..ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ..ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ !!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ!!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!!

Το Προφίλ μας