Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ναι μεν κρίση αλλά το sex ... sex !

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει… κόψει πολλά στους Έλληνες το sex όμως δεν έχει σταματήσει να αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της ζωής τους!
Παρά λοιπόν τα μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ο τζίρος του sex, στην Ελλάδα τα πήγε μια χαρά… Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Οι Έλληνες πολίτες καταβάλλουν 2 δις ευρώ για υπηρεσίες cybersex, ερωτικά βοηθήματα, ροζ τηλέφωνα αλλά και συνοδούς!!!
Παγκοσμίως ο τζίρος της διαδικτυακής πορνογραφίας ξεπερνάει τα 120 δις ευρώ ενώ αστρονομικά είναι και τα ποσά που σπαταλούν οι χρήστες του ίντερνετ για γνωριμίες από τον κυβερνοχώρο… 2δις ευρώ είναι ο τζίρος!!!

 
Οι αισθησιακές ταινίες  κάνουν τζίρο 20 δις ευρώ, οι υπηρεσίες συνοδών 11 δις ευρώ, τα πορνογραφικά περιοδικά 7,5 δις, ενώ τα ροζ τηλέφωνα περίπου 4,5 δις ευρώ.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν για τις σεξουαλικές τους διαθέσεις να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο παρά να αγοράζουν ταινίες αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα και αυτό μάλλον λόγω της ανωνυμίας που εξασφαλίζει ο κυβερνοχώρος…
relaxgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας