Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάται ο άνδρας πριν απατήσει μια γυναίκα.

1.  Όταν σου παρουσιαστεί το ιδανικό σενάριο απιστίας (μόνος στην καμπίνα, μία Βραζιλιάνα θέλει να μάθει τι θα πει greek lover) κανείς δεν πρέπει να το μάθει. Αλλά να θυμάσαι ότι ΠΑΝΤΑ το μαθαίνει κάποιος!
2.   Αν σε πιάσουν, ο νόμος είναι πάντα με το μέρος της γυναίκας σου.  Δεν θα χάσεις μόνο τα μισά υπάρχοντά σου. Τα άλλα μισά θα βρεθούν κατεστραμμένα στον κάδο των σκουπιδιών μπροστά στο σπίτι σου. Ή, ακόμα χειρότερα, μπορεί να μη βρεθούν ποτέ!
3.  Ναι, τα επαγγελματικά ταξίδια είναι μοναχικά κι εσύ χρειάζεσαι επειγόντως σεξ. Κάνε τηλεφωνικό σεξ με την καλή σου και χρέωσέ το στην εταιρεία δεν χρειάζεται να βγεις παγανια στους δρόμους! 
 
 
4.  Σύμφωνα με τη σαρία, τον αρχαίο ισλαμικό νόμο, οι μοιχοί πετροβολούνται μέχρι θανάτου. Αυτήν ακριβώς την τύχη θα έχει η φήμη σου. Οι φίλοι που έκανες ενώ ήσασταν ζευγάρι θα εξαφανιστούν. Και οι φίλοι που είχες ως εργένης έχουν εξαφανιστεί από καιρό.
5.  Είσαι στο πάρτι του γραφείου και η μελαχρινή κούκλα που αποφεύγεις μήνες σου κάνει τη μεγάλη επίθεση. Σκέψου αμέσως πως πάσχει από αφροδίσιο νόσημα!
6.  Το τηλεφωνικό, το cyber ή το SMS sex είναι απιστία μόνο αν η γυναίκα σου πιστεύει πως είναι. Συνήθως όμως έτσι πιστεύει και καλά κάνει!
7.  Πάλεψε με τον πειρασμό σου σαν να ήταν η μάχη της ζωής σου. Η νίκη επί του ύπουλου οργάνου ανάμεσα στα πόδια σου είναι ο απόλυτος θρίαμβος του άνδρα επί της φύσης. Καλή σου τύχη!
 
Πολλά ευφυολογήματα (ή και εξυπνάδες) έχουν ειπωθεί για την απιστία. Οσκαρ Γουάιλντ «Οι νεαροί επιθυμούν να είναι πιστοί αλλά δεν είναι, οι γηραιοί επιθυμούν να είναι άπιστοι αλλά δεν μπορούν», αλλά εγώ θα πω το εξής: πού πας να μπλέξεις βρε; κάτσε στα αβγά σου!
kapistri.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που βρίσκεται τέτοια θέματα,που δεν τα διαβάζει κανείς.γίνατε γυναικείο μπλόγκ.πολύ κατινισμός δεν χρειάζεται στις αναρτήσεις με τέτοια θέματα.βάλτε ποιο σοβαρά θέματα.

ακρη ελασσονας μανιταρια ελασσονας κοντοτασιος νικος είπε...

και ποια ειναι τα σοβαρα σοβαρεψου ολα εχουν τον σκοπο τους ακομα και το γελιο συνεχισε μπραβο

Το Προφίλ μας