Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

"Θα ήθελα κι εγώ κάποιες φορές να είμαι διαδηλωτής"

Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου διευκρίνισε ότι η Ελλάδα έχει πάρει ήδη το 4/5 των αποφάσεων που ήταν απαραίτητες για τη βελτίωση της οικονομίας.

"Ορισμένες φορές θα ήθελα κι εγώ να είμαι με τους διαδηλωτές γιατί δεν είμαι χαρούμενος με αυτά που συμβαίνουν, αλλά η διαμαρτυρία δεν είναι αρκετή", δήλωσε ο πρωθυποιυργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και όπως μετέδωσε το Dow Jones Newswires o πρωθυπουργός δείχνει την κατανόησή του για τις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στη Φινλανδία προκειμένου να βρει υποστηρικτές εν όψει της συνάντησης κορυφής στις 24 και 25 Μαρτίου όπου θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για το πακέτο ανταγωνιστικότητας για την ευρωζώνη.


Και σε αυτή την επίσκεψή του ο κ. Παπανδρέου όπως και στη Γερμανία θέλησε να καθησυχάσει τους πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών πως η Ελλάδα θα αποπληρώσει με τόκο τα χρέη της. Έτσι καθησύχασε και τους φινλανδούς πολίτες πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα.
http://www.newsit.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"η διαμαρτυρία δεν είναι αρκετή"

Εννοείται,πρέπει να σε σαπίσουμε στο ξύλο.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη προπονήσου και βάλε τα κολάν,

έρχονται οι Έλληνες και σε κυνηγάν!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΙ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤΤΤΤ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Εχει κορμί και του πάει και το κολάν. Εσύ βάλε την κελεμπία σου και άραξε στα κιλά σου.

Ανώνυμος είπε...

..Κύριε Πρωθυπουργέ, κάποιος να πεί στον κ. Αλαβάνο πως στη πλατεία Ταχρίρ έγινε ότι και στην Ουγγαρία-Τσεχία το 1968 όταν Σοβιετικά Τάνκς που υποστήριζε τότες πάτησαν τον κόσμο που αντιστεκόταν στην δικτατορία του προλεταριάτου! Εδώ για το ποιός θα μας κυβερνήσει ευτυχώς ακόμα αποφασίζει με εκλογές ο λαός μας! Κυρ Αλέκο άκου: Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την τύχη του, ακόμα κι αν είναι η καλύτερη. Και κανείς δεν είναι δυσαρεστημένος απ' το μυαλό του, ακόμα κι αν είναι το χειρότερο.
diaporon-caffe

Το Προφίλ μας