Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο Αντώνης λέει ναι και στο στο νέο Σύμφωνο για το Ευρώ !...!

Ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες δεν αντέδρασε καθόλου στην Τρόικα ή στο μνημόνιο όπως επιμένουν διάφορα σούργελα και η ίδια η Νέα Συγγρού Δημοκρατία. Η «αντίσταση» κατά της νέας τάξης πραγμάτων, της χούντας του μνημονίου και των αμερικανοσιωνιστικών κέντρων είναι αποκλειστικά και μόνο για εγχώρια υπερπατριωτική κατανάλωση!
Στο εσωτερικό της Ελλάδας υπάρχει μια άλλη ΝΔ. Η ΝΔ Εσωτερικού με τα  διάφορα πολανίτικα μειράκια να ευλογούν όλη μέρα ….. «το μεγαλείο του Αντώνη και την μεγαλοφυΐα του», αλλά και το «θάρρος» του να αντιστέκεται στη «χούντα του μνημονίου»!

Στην πραγματικότητα ο Αντώνης δεν αντέδρασε πουθενά και σε όλες τις συζητήσεις και επαφές που είχε διαβεβαίωνε τους συνομιλητές του για την αναγκαιότητα του δανεισμού της χώρας από τον Μηχανισμό Στήριξης. 
Ακόμα και στο Σύμφωνο για το Ευρώ, αποδέχτηκε πλήρως τις ευρωπαϊκές θέσεις. Αν μπορούσε ας έκανε και διαφορετικά. 
Ήδη οι Ευρωπαίοι του ΕΛΚ θεωρούν μεγάλο ατόπημα τη αντιμνημονιακή του ρητορική στο εσωτερικό της χώρας και πιστεύουν ότι ο Σαμαράς θα έπρεπε να διδαχτεί από το πορτογαλικό «πείραμα», όπου ο πρωθυπουργός Σόκρατες βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέδρο Κοέλιο!

Στο Σύμφωνο μάλιστα για το ευρώ έβαλε (λέει) κάποιους αστερίσκους! Δηλαδή τραβάτε με κι’ ας κλαίω! Παιδαριώδεις και ανώριμες αντιδράσεις για το θεαθήναι τη στιγμή που όλα τα δέχτηκε και πουθενά δεν έδειξε πυγμή και θάρρος και άλλες βλακείες που διαφημίζει το δεξιοσταλινικό σύστημα Σαμαρά με απιστευτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας! 
http://periothiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας