Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Επιτροπή αγώνα ενάντια στα διόδια προσκαλεί σε ανοιχτή γενική συνέλευση

Το Σάββατο 16/04/2011 η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Δυτ. Μακεδονίας & Ημαθίας ενάντια στα διόδια, άνοιξε τα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης απο τις 16:00 εώς και τις 18:30 παρά το τσουχτερό κρύο και τη βροχή με τη συμμετοχή πολιτών απο την Κοζάνη, τη Βέροια και τη Φλώρινα με συνθημα μας ανοιχτοί δρόμοι-ανοιχτά σχολειά.

Μοιράστηκε έντυπο υλικό στους διερχόμενους οδηγούς για την αντίδραση μας στην καταβολή  διοδίων όπως και για την αντίδραση μας στη συγχώνευση και το κλείσιμο σχολείων. Θα συνεχίσουμε απτόητοι τον αγώνα μας παλεύοντας για το αυτονόητο, για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια και δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση στις εξαγγελίες τις κυβέρνησης για δήθεν μείωση των διοδίων, η οποία μείωση δείχνει τον φόβο τους για την αντίδραση των πολιτών στους νέους σταθμούς διοδίων που θέλουν να στήσουν, άρα μιλάμε για ενα τέχνασμα, μείωση της τιμής διέλευσης στους σταθμούς των διοδίων με παράλληλη αύξηση των σταθμών των διοδίων, τι μείωση είναι αυτή; Επίσης την διαφορά αυτής της μείωσης θα την εισπράτουν οι εταιρίες απο την πίσω πόρτα, δηλαδή απο τον κρατικό προυπολογισμό, δηλαδή απο φόρους, δηλαδή πάλι απο την τσέπη μας αλλά με άλλο τρόπο, ωραία μείωση μπράβο στα τσακάλια του οικονομικού επιτελείου. Δεν κατάλαβαν όμως ενα πράγμα εμείς δεν παλεύουμε για μείωση των διοδίων αλλά για κατάργηση όλων των διοδίων, τους δρόμους τους έχουμε πληρώσει τελεία και παύλα.  
Καλούμε σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης το Σάββατο 30/04/2010 και ώρα 18:00 με θέμα κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα την Πρωτομαγιά στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

 
Κοζάνη 20/04/2011
Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Δυτ. Μακεδονίας & Ημαθίας ενάντια στα διόδια
Για επικοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας