Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Παλιές οφειλές του Βελβεντού καλείται να πληρώσει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος!

(κλικ για μεγαλύτερη ευκρίνεια)

Απάντηση του Μαν. Στεργίου
Για την απλήρωτη προμελέτη από την Εταιρεία «Ελληνικά Δάση»
Το 1991-1992 το Δασαρχείο είχε ξεκινήσει να διαμορφώνει έναν σύντομο δρόμο ανάμεσα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Βελβεντού (Ξερόλακκας) και στη θέση Λιβάδια του Καταφυγίου, με στόχο να υπάρξει συντομότερη πρόσβαση μεταξύ Βελβεντού και Καταφυγίου στη πλαγιά του βουνού πάνω από το Σκεπασμένο. Ο δρόμος αυτός είχε ανοιχτεί το 1991 για 1,5 χλμ από το εξωκλήσι του Αη-Γιώργη προς τα ανάντη του βουνού και γύρω στα 2,5 χλμ από τη θέση Λιβάδια προς τα κατάντη. Μετά ο δρόμος αυτός σταμάτησε για διάφορους λόγους και με εντολή των αρμόδιων υπηρεσιών. Έμειναν να κατασκευαστούν άλλα 6 χλμ ενδιάμεσα των δυο παλιών απολήξεων.
Λίγο αργότερα, το 1999, επί Δημαρχίας Γιάννη Σόκουτη, ανατέθηκε στην εταιρεία «Ελληνικά Δάση» από τη Θεσσαλονίκη (του κ. Λάγγα) μια μελέτη χάραξης και κατασκευής του σύντομου αυτού δρόμου η οποία και πληρώθηκε τότε, αν θυμάμαι σωστά, με το ποσό των 5 εκ. δραχμών (σημερινά 15.000 € περίπου).
Η μελέτη αυτή, συγκέντρωσε πολλές παρατηρήσεις και ενστάσεις από τις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες. Παρόλα αυτά έφερε μια τυπική έγκριση και δυστυχώς, παρά την βούληση της τότε δημοτικής  αρχής δεν προχώρησε (ήμουν τότε απλός δημοτικός σύμβουλος).
Επί της δικής μου θητείας κάναμε σοβαρές προσπάθειες να προχωρήσουμε τον δρόμο αυτό. Φτάσαμε μάλιστα μέχρι και το Γραφείο του τότε πρωθυπουργού κ. Σημίτη, μέσω του ειδικού συνεργάτη και φίλου του Βελβεντού του κ. Φρέντι Στάμου.
Προσπαθώντας να υλοποιήσουμε το έργο, μας ζητήθηκε τότε μια μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του δρόμου αυτού και απευθυνθήκαμε στην ίδια εταιρεία «Ελληνικά Δάση», που είχε κάνει την αρχική μελέτη χάραξης, όπως ανέφερα και παραπάνω, κυρίως επειδή διέθετε όλα τα τοπογραφικά δεδομένα. Με τον υπεύθυνο της εταιρείας κ Λάγγα συναντηθήκαμε αρχικά στα Γραφεία των Δασικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, με τη παρουσία των αρμοδίων τότε υπαλλήλων και με τη συμμετοχή δημοτικών συμβούλων της τότε συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου Βελβεντού. Εκεί συζητήσαμε με τον κ. Λάγγα ότι μας ενδιέφερε να συνταχθεί μια μελέτη περιβαλλοντικών όρων για να συμπληρωθεί ο φάκελος του έργου, ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ότι θα θεράπευε τις ενστάσεις και παρατηρήσεις  που έθεταν για την αρχική μελέτη οι αρμόδιες δασικές υπηρεσίες και το ίδιο το Υπουργείο Γεωργίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζητήσαμε τη συνάντηση στο Δασαρχείο, ώστε να διασφαλιστεί το σωστό αποτέλεσμα. Αλλιώς δεν είχαμε κανένα λόγο να πληρώσουμε χρήματα για μια σταματημένη υπόθεση του 1991. Ακούσαμε τις υποδείξεις των δασικών υπηρεσιών, που είχαν ενστάσεις κυρίως για το σαθρό του εδάφους αλλά και για τη διαχείριση των προϊόντων εκσκαφής, για το φόβο φθορών του φαραγγιού του Σκεπασμένου και ενός ιστορικού μονοπατιού.
Ωστόσο παρά τις διατυπωθείσες επιφυλάξεις τους, ο κ. Λάγγας μας διαβεβαίωσε, όλους ότι η μελέτη που θα έκανε θα κάλυπτε όλες τις επιφυλάξεις των αρμοδίων υπηρεσιών και θα διασφάλιζε την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου. Έτσι προχωρήσαμε στη σύναψη σύμβασης με ένα ποσό 9.500 € περίπου ανάμεσα στο Δήμο Βελβεντού και στην εταιρεία «Ελληνικά Δάση»  έχοντας όμως υπόψη όλοι μας ότι μέσα από την προμελέτη αυτή θα παίρναμε την θετική έγκριση των δασικών υπηρεσιών για το έργο. Το ποσό της αμοιβής της σύμβασης μάλιστα έμπαινε στους προϋπολογισμούς, όλων των οικ. ετών του Δήμου Βελβεντού μέχρι πρόσφατα, διότι περιμέναμε την αίσια έκβαση της υπόθεσης και ήμασταν έτοιμοι να πληρώσουμε, το ποσόν, εφόσον θα ήταν θετική.
Μετά από αρκετούς μήνες ο κ. Λάγγας κατέθεσε στο δήμο σχέδιο της προμελέτης του, για το οποίο δεν θυμάμαι αν έγινε επίσημη παραλαβή-αυτό μπορούν να σας το πουν οι υπηρεσίες του δήμου. Προείχε να στείλουμε το σχέδιο στις αρμόδιες Δασικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και εκείνοι με τη σειρά τους θα το έστελναν σε άλλες δέκα περίπου υπηρεσίες για να πάρουμε την τελική έγκριση και να προχωρήσουμε. Αυτό όμως δεν έγινε, διότι υπήρξαν σοβαρές ενστάσεις από τις δασικές υπηρεσίες.
Τότε χρειάστηκε να γίνει μια δεύτερη συνάντηση στις Δασικές Υπηρεσίες της  Περιφέρειας με την παρουσία του κ. Λάγγα ως εκπροσώπου της εταιρείας «Ελληνικά Δάση» και πάλι με τη συμμετοχή δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου Βελβεντού. Δυστυχώς η μελέτη αυτή δεν εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φυσικά δεν έγινε αυτό που μας υπόσχονταν ο κ. Λάγγας ότι τελικά θα εξασφαλιζόταν η οριστική έγκριση του έργου, που ήταν και ΟΡΟΣ για την πληρωμή της εργασίας που είχε εκπονηθεί από την εταιρεία του.
Αν ο κ. Λάγγας και η Εταιρεία «Ελληνικά Δάση» δεν θυμούνται τη συμφωνία κυρίων και τις διαβεβαιώσεις που μας έδωσαν, ενώπιον των αρμοδίων υπαλλήλων των Δασικών Υπηρεσιών και των Δημοτικών Συμβούλων του Βελβεντού και επιμένει να πληρωθεί για μια προμελέτη που δεν προσέφερε τίποτα στο επιδιωκόμενο έργο του σύντομου δρόμου, ενώ μας διαβεβαίωνε για το αντίθετο, τότε εμείς τι να πούμε; Ας μας κρίνουν οι πολίτες του Βελβεντού, γιατί δεν τακτοποιήσαμε την μονομερή όπως αποδεικνύεται τελικά «υποχρέωση» αυτή.
Μανώλης Στεργίου
ΥΓ.: Θα ήθελα όμως να εκφράσω και μια ευχή. Μακάρι ο φάκελος της υπόθεσης να ανοίξει ξανά. Και ο σύντομος δρόμος για το Καταφύγι να κριθεί περιβαλλοντικά σωστός από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να προχωρήσει η κατασκευή του. Τότε βεβαίως και να πληρωθεί από τον Καλλικρατικό Δήμο το ποσό της σύμβασης αυτής. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να είναι και το ζητούμενο.
Από το Kozanimedia.gr

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ειναι πρωταπριλιάτικο ;
Αν ειναι αλήθεια κύριε πρόεδρε της ΜΚΟ τι έχετε να πείτε ;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα βγάλει μια ανακοίνωση η ΜΚΟ που θα κατηγορεί το Δήμο Σερβίων ότι δεν πληρώνει τις οφειλές του Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μπράβο ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Μετά από σχεδόν πέντε μήνες εντοπίστηκε ένα χρέος του δήμου Βελβεντού της τάξεως των 10000€ περίπου, σχεδόν μία πενταετία πριν και ο Κωνσταντόπουλος έτρεξε περιχαρής να το δημοσιοποιήσει , για να αποδείξει τι? Ότι και το Βελβεντό χρωστάει? Συγχαρητήρια τα καταφέρατε, ο δήμος Βελβεντού χρωστάει 10000€ !!!!! Προτείνω να συγκαλέσετε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα τον τρόπο αποπληρωμής αυτού του τεράστιου ποσού(ίσως θα έπρεπε να αναθεωρηθεί και ο προυπολογισμός του δήμου) Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθεί να βγάλει το δήμο Βελβεντού χρεωμένο (την πρώτη φορά βγήκε και είπε δημόσια ότι ο δήμος Βελβεντού μετέφερε χρέη 60000€ στο νέο δήμο και στο τέλος την πάτησε ). Αλήθεια, γιατί τέτοια εμμονή να βγει ο πρώην δήμος Βελβεντού χρεωμένος έστω και με ένα τέτοιο μικρό ποσό σε σχέση με τα ποσά που χρωστάνε άλλη δήμοι?
Θα ήθελα να απευθύνω και μία ερώτηση στους υπεύθυνους του AI-VRES
Τις παλιές οφειλές όπως λέτε,καλείτε τις πληρώσει ο ίδιος ο Κωνσταντόπουλος από την τσέπη του ή ο δήμος Σερβίων – Βελβεντου (και κατ’ επέκταση όλοι οι δημότες του νέου δήμου)? Εκτός και εάν εννοείται ότι ο νέος δήμος και ο Κωνσταντόπουλος είναι ένα και το αυτό. Θεωρώ ότι ο τίτλος του άρθρου είναι τουλάχιστον άτοπος και ο μόνος στόχος του είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Υ.Γ. Ο πρώην δήμαρχος Βελβεντού ρωτήθηκε για το εάν ισχύει αυτό το χρέος και εάν ισχύει γιατί δεν έχει εξοφληθεί? Μου φαίνεται λίγο παράξενο να μην υπάρχει ούτε ένας ελεύθερος επαγγελματίας της ευρύτερης περιοχής που να έχει ανεξόφλητους λογαριασμούς με τον δήμο Βελβεντου και να εμφανίζεται κάποια εταιρία από την Θεσσαλονίκη με οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και πέντε χρόνια. Τόσο καιρό γιατί δεν κινήθηκε δικαστικά?
Μ.Ι.Π.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αξιότιμοι Εντιμοι ΜΚΟ θα μας βγάλουν ανακοίνωση που θα κατηγορούν το aivres, που το έβγαλε στην Δημοσιότητα

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη να βάλεις το σχόλιο μου? Τόσο πολύ σε ενόχλησε η αλήθεια?

ai-vreS είπε...

Μια που το ερώτημα απευθύνεται και σε μας να πούμε τα εξής:
-Δεν κρίνουμε αν είναι μικρό ή μεγάλο το ποσό. Δημοσιοποιούμε ένα έγγραφο που μας ήρθε με e-mail.

-Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική του κ. Δημάρχου.

-Προφανώς και ο τίτλος γράφτηκε για να δημιουργεί την επιθυμία για κλικ και για ανάγνωση. Αυτός είναι και ο ρόλος των τίτλων. Και όχι δεν θεωρούμε ότι Δήμος και Κωνσταντόπουλος είναι το ίδιο και το αυτό. Αλλά το έγγραφο απευθύνεται προς τον κ. Κωνσταντόπουλο, άρα αυτός καλείται να το διευθετήσει.

-Ελέγξαμε την ορθότητα του εγγράφου μέσω τηλεφώνου. Δεν πήγαμε και στη Θεσσαλονίκη να μιλήσουμε με την εταιρεία...

-Δεν θα απολογηθούμε εμείς γιατί η εταιρεία δεν κινήθηκε δικαστικά. Μ.Ι.Π στην επόμενη επικοινωνία σου με τον κ. Λάγκα ή τον κ. Βικελούδα ή τον κ. Τσομπανίκο, να τους ρωτήσεις.

ai-vreS είπε...

Υ.Γ. Μάλλον μας έχετε μπερδέψει με δημοσιογράφους. Το ρεπορτάζ είναι δουλειά άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι για μας που είμαστε από το Βελβεντό, μεγαλύτερη αξία έχει η ουσία του εγγράφου και όχι το χρέος.

Ο δρόμος αυτός δεν είναι ο σύντομος δρόμος Βελβεντού Καταφυγίου?

Τόσα χρόνια δε μας έλεγαν πως ο δρόμος αυτός δεν κατασκευάστηκε ποτέ γιατί κολλούσαν στα περιβαλλοντικά?

Αφού δεν παρελήφθηκε ποτέ η μελέτη, πώς γίνεται να κόλλησε στις εγκρίσεις?

Μήπως ο κος Στεργίου ανέθεσε τη μελέτη αυτή όταν ήταν το χιονοδρομικό στην επικαιρότητα, αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τη μελέτη αυτή επίσημα γιατί εξυπηρετούσε στην πορεία συμφέροντα που ήταν κατά του δρόμου αυτού?

(Γιατί το ποσό (το 50% της αξίας είναι το χρέος, ήτοι 5.000 ευρώ -μιας και παρέδωσαν μόνο προμελέτη) είναι ευτελές, μην τρελαθούμε!)

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο AI-VRES
«Ο πρώην δήμαρχος Βελβεντού ρωτήθηκε για το εάν ισχύει αυτό το χρέος και εάν ισχύει γιατί δεν έχει εξοφληθεί? Μου φαίνεται λίγο παράξενο να μην υπάρχει ούτε ένας ελεύθερος επαγγελματίας της ευρύτερης περιοχής που να έχει ανεξόφλητους λογαριασμούς με τον δήμο Βελβεντου και να εμφανίζεται κάποια εταιρία από την Θεσσαλονίκη με οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και πέντε χρόνια. Τόσο καιρό γιατί δεν κινήθηκε δικαστικά?»

Η παραπάνω ερώτηση δεν απευθυνόταν σε εσάς αλλά στον Κωνσταντόπουλο. Θα προσπαθήσω να γίνω πιο σαφείς Πως βγάζεις ένα έγγραφο στην δημοσιότητα χωρίς πρώτα να έχει ελεγχθεί εάν έχουν βάση τα λεγόμενα του? Δηλαδή εάν στείλω τώρα ένα έγγραφο στον Κωνσταντόπουλο και εμφανίζομαι ως εκπρόσωπος μιας κατασκευαστικής εταιρίας
ζητώντας 10000€ για μια μελέτη που δήθεν έκανα πριν πέντε χρόνια στο δήμο Σερβίων ο Κωνσταντόπουλος θα το θεωρήσει ως δεδομένο ότι η μελέτη έγινε και θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να με πληρώσει?
Και κάτι τελευταίο. Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει δημοσιοποιήσει και αλλά τέτοια έγγραφα που αφορούσαν χρέη (πολύ μεγαλύτερα) άλλων πρώην Καπποδιστριακών Δήμων?
υ.γ. Το έγγραφο απευθύνεται στον κ. Κωνσταντόπουλο δήμαρχο Σερβιων-Βελβεντού και ναι ο Κωνσταντόπουλος καλείται να διευθετήσει αυτό το θέμα και όχι να πληρώσει. Επίσης εάν θέλατε να είναι μεγαλύτερη η επιθυμία για κλικ θα μπορούσατε να προσθέσετε ακόμη ένα μηδενικό και να γίνει 100000€ στον τίτλο του άρθρου. Τότε να βλέπατε επισκεψημότητα .
Μ.Ι.Π.

velventinosBlogger είπε...

Ai-vres είπες πήρες τηλέφωνο στην συγκεκριμένη εταιρεία για διασταύρωση αρκεί αυτό;
Γιατί δεν πήρες τις αρμόδιες υπηρεσίες του πρώην δήμου και νυν δήμου;
Η επαναλαμβανομένη δήθεν βιαστική ανάρτηση είναι αδικαιολόγητη και μόνο κακή υπηρεσία μπορεί να προσφέρει στις δυο κοινωνίες .
Να σε θυμίσω και τα copy past σχολίων υβριστικών που κι αυτά έδειξες ότι μπήκαν βιαστικά;

ai-vreS είπε...

Νίκο, κάναμε ΕΜΕΙΣ copy paste υβριστικών σχολίων;;;;; Από πού τα κάναμε copy;

Επαναλαμβάνουμε: μέλημά μας ήταν να είναι αληθές και όχι ψευδές το έγγραφο. Το τι διεμήμφθη μεταξύ εταιρείας και πρώην Δήμου/νυν Δήμου είναι άλλοι υπεύθυνοι να το ψάξουν και να το δημοσιοποιήσουν.

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, ούτε κάνουμε ρεπορτάζ. Πήραμε ένα mail, ελέγξαμε την ορθότητα με την εν λόγω εταιρεία και το δημοσιοποιήσαμε.

Τίποτα δεν είναι δήθεν βιαστικό φίλε Νίκο. Υπάρχει διασταύρωση για το συγκεκριμένο έγγραφο.


Προς ΜΙΠ:
επειδή το επιπλέον μηδενικό το παίρνουμε ως πλάκα, δεν σε βρίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

http://kozanimedia.gr/archives/12785#more-12785

Ανώνυμος είπε...

Προς AI-VRES
Αν και όντως κάνω πλάκα, γιατί η δικαιολογία που μου δώσατε για τον τίτλο είναι όντως για την πλάκα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να με βρίσετε.....
Μ.Ι.Π.

ai-vreS είπε...

OK, ΜΙΠ θα επιληφθούμε στην επόμενη ανάρτηση.

Πληροφοριακά πάντως ΚΑΝΕΝΑ μη δημοσιογραφικό blog δεν επαληθεύει τις αναρτήσεις του. Και δεν καταλάβαμε. Μας την πέφτετε για την δημοσιοποίηση του εγγράφου;
Δημοσιεύσαμε και την απάντηση του πρώην Δημάρχου. Θα μας την πέσετε και γι' αυτό;

Μάλλον βλέπετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν...

Ανώνυμος είπε...

Η απαντηση του Στεργιου ειναι τουλαχιστον αστεια. Δηλαδη τον μελετητη δεν επρεπε να τον πληρωσεις για τη δουλεια που εκανε? Δηλαδη αν αγορασεις ενα τροφιμο, το βαλεις στο ψυγειο, ληξει και δεν το φας, πας πισω στο σουπερ μαρκετ να ζητησεις πισω τα λεφτα σου?
Η μηπως τις μελετες που εκανες τοσα χρονια στο δημο τις αξιοποιησες ολες?
Το θεμα ειναι τι ελεγε η συμβαση και οχι τι συμφωνια κανατε προφορικα μπροστα σε αλλους. Μετα απο 8 χρονια δημαρχος δεν εμαθες ουτε τα βασικα?

Ανώνυμος είπε...

Ειχε και ενα υστερογραφο η απαντηση του Στεργιου στο οποιο αναγνωριζει σαφως τον Καλλικρατικο δημο. Γιατι δεν το εβαλες ai-vres?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό Aivres θα ήθελα να μάθω πόσα χρέη άλλων συννενούμενων δήμων καλείται να πληρώσει ο νυν Δήμος Σερβίων Βελβεντού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αναφέρεστε μόνο στο Βελβεντό και όχι στα Σέρβια , στο Λιβαδερό στα Καμβούνια. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά από την απάντηση του κ. Στεργίου η μελέτη δεν πληρώθηκε διότι δεν "θεράπευε" ελλέιψεις προηγούμενης. Μάλιστα δεν υπάρχει σχετική σύμβαση διόρθωσης και παραλείψεων. Δηλαδή, σας αναθέτουμε τη νέα μελέτη και διορθώστε και την παλιά που έχει μεν παραλείψεις αλλά ΚΑΙ τυπική έγκριση.

Εάν κάνατε έτσι τις δουλείες σας όλα αυτά τα χρόνια καλά έκανε όποιος δημοσίευσε το έγγραφο. Διότι εάν σας πείραζε η αρχική μελέτη να μην πληρώνατε εκείνη.

Επίσης, εάν ήταν ακόμη δήμαρχος ο κ. Στεργίου θα πλήρωνε τη μελέτη τώρα που έγινε η καταγγελία (λόγω επικείμενης παραγραφής) ή όχι;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Σωστό. Δεν το είδαμε.

ai-vreS είπε...

Αν μας στείλεις έγγραφα για χρέη άλλων πρώην Δήμων θα τα βάλουμε, 3.00. Τα γεγονότα μας δικαιώνουν! Δεν μας διαψεύδουν...

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΩΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΡΕ; ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ai-vres θορυβηθήκαμε με τους συνδικαλιστές και έσβησες το μήνυμα μου???Ρεπορτάζ σου έδωσα και εσύ το έσβησες..χαχα!Αλλά ξέχασα δεν είσαι δημοσιογράφος!Έτσι και αλλιώς όλα θα δημοσιευτούν σιγά σιγά..............χεχεχεχεχεχεχεχεχε

ai-vreS είπε...

Το σχόλιό σου αναφερόταν σε αξιόποινες πράξεις. Επομένως για ευνόητους λόγους διεγράφη. Αν θέλεις στείλε μας στοιχεία να τα δημοσιεύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπακαλίστικα κάνατε τις δουλειές στο νυκοκοιρεμένο δήμο σας; Α ρε Βιλβινοί μου θέλετε και δήμο.

Ανώνυμος είπε...

kai to kouvari sto velvento molis arxise na xetiligete. exoume akoma na doume!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όοοοοχι,
το χρέος να μην πληρωθεί από τον Καλλικρατικό δήμο, να το πληρώσει η ΜΚΟ που κάνει κουμάντο! Αφου δεν αφήνουν τον εμπορικό να ζητήσει λεφτά για το σπριντ και δεν άφησαν τον Κωνσταντόπουλο να πληρώσει αη-Θανάση και απόκριες, να μην τον αφήσουν να πληρώσει ούτε αυτό! Μόνο για να κερνάμε κρασιά και σουβλάκια είμαστε καλοί?

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 3:55. Να σας δουμε τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω οι πολίτες του κάθε Δήμου να πληρώσουν και τα αντίστοιχα χρέη..
Δήμος Βελβεντού:10.000
Δήμος Καμβουνίων:.....
Κοινότητα Λιβαδερού:.....
Δήμος Σερβίων:3?4?5?6?7?8?9?000.000
Πολλά τα μηδενικά στους τελευταίους..

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε σταμάτα αυτόν τον κατήφορο.Είναι φανερό ότι κάποιοι που τόσα χρόνια έγλυφαν και ροκάνιζαν τα του Βελβεντού τώρα έχουν τρελαθεί και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.Αν θες πραγματικά να μάθεις την αλήθεια στείλε του ορκωτούς λογιστές του Δήμου να δουν τι έγινε στο Βελβεντό.Αν πάλι δεν θες σταμάτα τις διαρροές και κοίτα μπροστά.Η ανωτερότητα σου θα δείξει σε αυτά τα ανθρωπάκια του Βελβεντού ποιος πραγματικά είσαι και τι πραγματικά θέλεις.Το μέλλον είναι μπροστά και όχι πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Κε Στεργίου, Τρελάθηκε ο εν λόγω Κύριος και ξυπνώντας μια μέρα, Κε Στεργίου της ΜΚΟ, είπε αυτοί εκεί μειράζουν χρήματαν να πάω και εγώ

Ανώνυμος είπε...

Pioi einai oloi aytoi pou diapragmateyode gia logargiasmo tou neou Dimou? giati den bgazete ta onomata stin fora. To ixa pei kai sto parel8on einai dinaton o neos Dimarxos Kostadopoulos na ana8eti se ena Blog aprosopo na ereyna gia tin egirotita ypirisiakon egrafon?

Ανώνυμος είπε...

axaxaxaxaxaaaaaaxaxaxaxaaxaaaxaxxxaxaaaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που είδες έγκυρο έγγραφο ότι ο δήμος έχει αναθέσει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε;

Ανώνυμος είπε...

min anusixite gia tipota !!!!!1 to xreos 8a to plirosoun oi ependytes tou xionodromikou pou oi afikseis sto velvento eine polles kai polyplu8eis
oi meletites exoun to grafeio tous kai eggazontai puretodos !!!!!o stergiou dikaionete kai 8a fiaksei to pio sik....xionodromiko tis ellados!!!!!!!! eyge!!!!!mpravo to pes kai to ekanes!!!!!!! to velvento 8a ginei pleon araxova!!!!!xaxaxa.....

Το Προφίλ μας