Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Κοινό μέτωπο για την ανέργερση του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια...

Από τον Γιώργο Στάμο
Για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα από την πλευρά της ΑΕΚ και για την πρόοδο της προετοιμασίας του σχεδίου για την ανέργεση του νέου γηπέδου της Ενωσης στον ιστορικό χώρο ενημερώθηκε την Δευτέρα η Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας (και Χαλκηδόνας πλέον μετά τον Καλλικράτη) Έφη Γαϊτανά Αποστολάκη.

Η κ. Έφη Γαϊτανά Αποστολάκη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σταύρο Αδαμίδη, τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελο και τον Στέλιο Αγιοστρατίτη που έχει αναλάβει το έργο μαζί με νομικό σύμβουλο της αρχιτεκτονικής εταιρίας.

Μετά την ενημέρωση της προόδου της προετοιμασίας του σχεδίου, συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και την ΑΕΚ, στην κατεύθυνση της κατασκευής του γηπέδου.
Πρόκειται για την γραπτή (η προφορική έχει ήδη γίνει) δέσμευση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο, που ταυτόχρονα θα δώσει περισσότερο ζωή στην περιοχή. Κάτι που είναι εξόχως σημαντικό, καθώς με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας (κάτι το οποίο θα γίνει εντός 15 ημερών), όλα θα είναι έτοιμα για την επόμενη φάση του σχεδίου.
Ο "Δικέφαλος" θα είναι έτοιμος να πάει μαζί με τον Δήμο στην Πολιτεία (που υπάρχει και εκεί απόλυτη στήριξη από τον περιφερχειάχη, κ. Σγουρό, από πολλά κυβερνητικά στελέχη αλλά και βουλευτές από όλα τα κόμματα της Βουλής) προκειμένου να πάρει την τελική έγκριση για το πλάνο κατασκευής του γηπέδου. Και να ζητήσει φυσικά και όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, προκειμένου το έργο να είναι απολύτως νομότυπο. Κάτι για το οποίο η πολιτεία έχει δεσμευτεί.
* Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Εφη Γαϊτανά Αποστολάκη ανέλαβε τον Δήμο της Ν. Φιλαδέλφειας μετά τον αιφνίδιο θάνατο του συζήγου της, ο οποίος απεβίωσε την πρώτη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών έχοντας ήδη εξασφαλίσει την επανεκλογή του.
press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας