Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Θυσιάζεται η δημόσια περιουσία στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων


Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, εκφράζει την έντονη και ριζική διαφωνία του στο νέο πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Νεοφιλελεύθερες καταστροφικές συνταγές, που υπαγορεύονται από την Τρόικα και εκτελεί  η Κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τους κοινωνικά αδύναμους, τους εργαζόμενους, τους άνεργους που μόνιμα πληρώνουν την κρίση.
Εκποιούνται όλα χωρίς κανείς να εξηγεί πως και με ποια αναπτυξιακά εργαλεία θα βγει η χώρα από την κρίση. Στο όνομα ποιας ανάπτυξης θεωρείται νέα επένδυση, η εκχώρηση κάθε ήδη υπάρχουσας δραστηριότητας;
Δ.Ε.Η – ΝΕΡΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΟΤΕ – ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,  όλα βγαίνουν στο σφυρί!
Νέες δραματικές περικοπές μισθών, συντάξεων και άγριας φοροεπιδρομής,  σε βάρος των κοινωνικά αδύνατων.
Επανάληψη  εφαρμογής ενός αποτυχημένου μνημονίου που αποδυναμώνει τον κόσμο της εργασίας, οδηγεί στην εφιαλτική αύξηση της ανεργίας, της φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων.
Μέτρα που κινούνται στον ίδιο φαύλο κύκλο που διευρύνει το έλλειμμα και το Δημόσιο χρέος και βυθίζει τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση.
Εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών, των κερδοσκόπων, των τραπεζιτών που πλουτίζουν σε βάρος της κοινωνίας και της χώρας μας. 
Μαζικά μέσα από τα συνδικάτα μας, απαντούμε όχι στις πολιτικές που μας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Την κρίση να πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν.


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας