Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Α, τζάμπα μάγκας Δημητράκο»

Από όλους όσους άκουσα στη Βουλή, η πιο γνήσια κι αληθινή τοποθέτηση ήταν του βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Νίκου Τσώνη ο οποίος αφηγήθηκε μια λαχταριστή ιστορία:

Αγαπητοί συνάδελφοι, πριν από τρεις μέρες στη Λαμία κάποιος φίλος μου, που είχα και καιρό να τον δω, σταμάτησε μπροστά μου με τη μηχανή του και μου λέει απειλητικά: «Δεν φαντάζομαι να ψηφίσεις το Μεσοπρόθεσμο». Του λέω: «Δημητράκη, μην ανησυχείς. Είναι λυμένο το πρόβλημα.» «Δηλαδή;», με ρωτάει. «Έχουμε συνεννοηθεί επτά Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην το ψηφίσουμε». Μου λέει: «Σοβαρά μιλάς;» «Ναι» του απαντάω. «Ποιοι είστε;» Δεν μαρτυράω. «Αλήθεια λες;» «Αλήθεια λέω». «Δεν μπορώ ρε συ να αντέξω την πλατεία, δεν μπορώ να με βρίζουν, να με λένε αλήτη, να με λένε κλέφτη κλπ.» Λέει: «Μα, θα φτωχύνουμε». «Ε, αφού το θέλουν οι πολλοί, ας φτωχύνουμε. Μαζί με αυτούς κι εγώ. Στο κάτω-κάτω τα καλύτερα χρόνια φτωχός τα πέρασα». Μαρσάρει, αγαπητοί φίλοι, τη μηχανή και λέει: «Ρε συ, κοίταξε μην κάνεις καμιά «μ…» και δεν το ψηφίσεις». «Α, τζάμπα μάγκας Δημητράκο». Με όλο το σεβασμό που έχω προς το Κοινοβούλιο θέλω να πω ότι κι εδώ μέσα βλέπω πολλούς τζάμπα μάγκες. Και, δυστυχώς, βλέπω κι Αρχηγούς κομμάτων, αγαπητοί φίλοι. 
Paralolitiki.com :  Αν θα μπορούσε να γίνει μυστική ψηφοφορία όπου κανείς βουλευτής δεν θα γνώριζε τι θα ψηφίσουν οι υπόλοιποι, το Μεσοπρόθεσμο θα ψήφιζαν και οι 300...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λαχταριστη ιστορια, χαρηκες ε ΠΡΟΔΟΤΗ..
το να λεει ΨΕΜΑΤΑ οπως κανετε συνηθως
ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ σου λεει κατι
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

οπως λεει κι ενα σχολιο καπου..
θυμιζει τον συνταξιουχο που προσεφερε τη συνταξη του στο γιωργακη..
αληθεια, αυτος παλι εξω θα φαει σημερα?
παλι με τα λεφτα μας?

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_1862.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6663
Νίκος Τσώνης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ εγκλωβισμένος από το πλήθος στη Λαμία)> -Θα σε γαμήσω κωλόπαιδο!...

Το Προφίλ μας