Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για να μην επαναληφθεί το φιάσκο

του Χρήστου Βήττα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Σύσκεψη για την επικείμενη κακοκαιρία που αναμένονταν από χτες βράδυ άρχισε το μεσημέρι στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ήταν σε εξέλιξη μέχρι το απόγευμα.
Μετά το φιάσκο που προκλήθηκε με τον τελευταίο χιονιά, κατά τον οποίο η Δυτική Μακεδονία έγινε το επίκεντρο πανελλαδικά, λόγω του πολυήμερου αποκλεισμού της Εγνατίας, οι αρμόδιοι που «κάηκαν στο γάλα» και τώρα φυσούν και το γιαούρτι». Στη χτεσινή σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, πήραν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, όπως η Πολιτική Προστασία, η ΔΕΣΕ, η αστυνομία, ο στρατός, η Πυροσβεστική, εκπρόσωποι των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων κ.λ.π.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο περιφερειάρχης ζήτησε τη μεγαλύτερη ενεργοποίηση και τον καλύτερο συντονισμό όλων των φορέων, ώστε να μην υπάρξουν εικόνες που είδαμε στην πρόσφατη κακοκαιρία με τους χιλιάδες αποκλεισμένους σε Εγνατία – Βατερό. Όλοι βεβαίως γνωρίζουν αν ανάλογες με τις Χριστουγεννιάτικες εικόνες υπάρξουν και την Πρωτοχρονιά τότε διακυβεύεται το κύρος, η αξιοπιστία και η ικανότητα των περιφερειακών και τοπικών αρχών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΚΑΒ δεν νομίζω να χρειάζετε να είναι παρόν σε τέτοιου είδους συσκέψεις!
κ. Δακή όταν γινόταν ο τομέας ΕΚΑΒ πτολεμαίδας ζητούσαμε τη συνδρομή της Νομαρχίας ώστε να έρθουν ή να προσληφθούν άτομα να στελεχώσουν το ΕΚΑΒ ήσουν απών.
Ζητάμε εδώ και ένα χρόνο να στεγαστούμε σε ανθρώπινες συνθήκες (έχοντας έγγραφο από την επιθεώρηση εργασίας από το 2008, ότι ο χώρος στο Ν.Κοζάνης είναι ακατάλληλος) στην παλιά ΥΕΒ αλλά για εσάς πέρα βρέχει.
Οτι το ΕΚΑΒ έκανε από την κλήση μέχρι και την άφιξη στο Νοσοκομείο Κοζάνης σχεδόν 2 ωρές για τον τραυματία που δυστυχώς κατέληξε είναι σαν να μην έγινε.
Οτι την ημέρα τον Χριστουγέννων 9 και 15 το βράδυ καλέστηκε το ΕΚΑΒ για πιθανό έμφραγμα στο Δίλοφο Βοίου και τα Κέντρα Υγείας Σιάτιστας και Τσοτυλίου δεν είχαν ασθενοφόρο το απόγευμα αλλά είχαν και τα δύο την νύχτα δεν νομίζω να σας ενοχλεί.
Οπότε καλά είναι να κάνετε συσκέψεις παρουσία 2-3 δημοσιογράφων και μερικών εμπλεκομένων φορέων! (για να ευλογάτε τα γένια σας).

Το Προφίλ μας