Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Το free geronta efraim.com είναι γεγονός και μαζεύει υπογραφές!

Μετά την σελίδα υποστήριξης του ηγούμενου Εφραίμ που δημιουργήθηκε στο Facebook, με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του Ιδρύματος του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, οι φίλοι του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, έχουν ξεκινήσει και συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας για την απόφαση της προφυλάκισής του.

Συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας www.freegerontaefraim.com καλούν όσους επιθυμούν να υπογράψουν ώστε «να είναι εφικτή η κοινοποίηση στους αρμοδίους της μαζικής μας αντίδρασης, ως ελάχιστη έκφραση συμπαράστασης στον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Έφραιμ».
Μέχρι στιγμής μάλιστα φέρονται να έχουν ψηφίσει 10865 χρήστες!
madata.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωποι του Χριστού είστε εσείς που συνδράμετε τους άνομους;

ai-vreS είπε...

Πλάκα κάνεις έτσι; Γιατί αν δεν είναι πλάκα είμαστε χειρότερα από τους Ταλιμπάν...


Υ.Γ. Allahu Akbar

Prince Oliver είπε...

Σήμερα όλοι στον Κορυδαλλό-Συμπαραστεκόμαστε στον Γέροντα Εφραίμ

Βράδυ Τρίτης – ώρα 23:22 :

Αύριο το πρωί και ώρα 09:30, όλοι στον Κορυδαλλό για να συμπαρασταθούμε στην άδικη προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ.


Απόγευμα Τρίτης – ώρα 16.30 :

Η Συντονιστική Επιτροπή φίλων του Αγίου Όρους και συμπαράστασης στον Γέροντα Εφραίμ καλεί τους πιστούς Χριστιανούς – κλήρο και λαό να συγκεντρωθούν σήμερα 27/12/2011 στις 7.00 το απόγευμα στην ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών) Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, όπου θα φτάσει αυτή την ώρα ο Γέροντας Εφραίμ για να παραδοθεί στις αρχές.

Με την παρουσία μας αυτή δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο Γέροντα Εφραίμ και αντιτιθέμεθα στην άδικη προφυλάκιση και δίωξή του.


Η Συντονιστική Επιτροπή συμπαράστασης στον ηγούμενο Εφραίμ.

Μεσημέρι Τρίτης – ώρα 13.01 :
Αναστάσιμα θα χτυπήσουν οι καμπάνες όταν θα αναχωρεί ο Γέροντας Εφραίμ.Αυτό δήλωσε ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης σε τηλεοπτικό σταθμό.
«Είναι ασθενής, αλλά ήρεμος. Κάπου 200 μοναχοί θα τον ξεπροβοδίσουν από το μοναστήρι ψάλλοντας το ‘Άξιον Εστί’» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Όλοι οι ηγούμενοι του ευχόντουσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Θα χτυπήσουν αναστάσιμα οι καμπάνες την ώρα της αναχωρήσεως» πρόσθεσε, κάνοντας μάλιστα λόγο για νέες διώξεις μοναχών και κληρικών στην Ελλάδα.

Ο πατέρας Νεκτάριος δήλωσε επίσης ότι η Ιερά Επιστασία έχει βγάλει ειδική ανακοίνωση προσωπικά προς τον ηγούμενο εκδηλώνοντας την συμπαράστασή της. Στην επιστολή γίνεται λόγος για άδικο διασυρμό του Εφραίμ. «Στο πρόσωπο του ηγουμένου προσβάλλεται άπασα η αγιοριτική κοινότητα» τονίζει η ανακοίνωση.

«Είναι χρέος του Εφραίμ να υπερασπιστεί την περιουσία της μονής του και να την διαφυλάξει έως θανάτου και πολύ σωστά» τόνισε ο πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης.

Το Προφίλ μας