Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δήμος Κοζάνης: Ομαδικά παιδαγωγικά παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 – 6

Η κίνηση είναι μια φυσική και σημαντική ανάγκη για την ανάπτυξη του παιδιού, μέσα από την οποία μαθαίνει να αναγνωρίζει τον εαυτό του και τον χώρο που το περιβάλει. Στα μαθήματα καθοδηγούμε και ενεργοποιούμε διάφορες μορφές κίνησης σταδιακά, με ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στη σωματική ανάπτυξη, συναισθηματική και γνωστική, ενθαρρύνουμε το παιδί να επεκτείνει τον κινητικό, γλωσσικό και επικοινωνιακό του κόσμο.

Στα μαθήματα κίνησης, τα παιδιά συμμετέχουν σε δραστηριότητες, στις οποίες θα βελτιώσουν και θα ενισχύσουν δεξιότητες, μέσω διαφόρων εργαλείων, τραγουδιών, με προσωπική εμπειρική συμμετοχή τους.
Δίνουμε στο παιδί την ικανότητα να ελέγχει τις κινήσεις και να γνωρίσει τα διάφορα μέρη του σώματος του. Ενθαρρύνουμε τα παιδιά, μέσω της εμπειρίας της κίνησης, να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες, και να ενισχύσουν τον οργανισμό και την ποιότητα της κίνησης, σε στατικές και δυναμικές καταστάσεις. Τα παιδιά θα έρχονται αντιμέτωπα με διαφορετικές καταστάσεις ισορροπίας ανάπτυξης της σκέψης.

Πρώτη συνάντηση: Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, ώρα 17:15 στο Κλειστό γυμναστήριο του Βαλταδώρειου Γυμνάσιου (είσοδος Μητρ. Φωτίου)

Πρόγραμμα: Τρίτη & Πέμπτη  17:15 – 18:15 στο κλειστό γυμναστήριο Βαλταδώρειου Γυμνασίου


Περισσότερες πληροφορίες 2461029843 – (αθλητικό τμήμα - εσωτερικό 213)
Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας