Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Συνεδριάζει στις 16 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού


Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.      Αποδοχή της απόφασης ένταξης και των ειδικών όρων της, για την πράξη «Προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του αρδευτικού δικτύου Βελβεντού» στο μέτρο 321 του επιχειρησιακού προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προϋπολογισμού 608.000,00€. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2012 και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του Συμφώνου αποδοχής των όρων.

2.      Αποδοχή της απόφασης ένταξης και των ειδικών όρων της, για την πράξη «Ανάπλαση Κέντρου Οικισμού Αγίας Κυριακής» στο μέτρο 322 του επιχειρησιακού προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προϋπολογισμού 400.000,00€.Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έργων 2012 και προϋπολογισμού έτους 2012, και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του Συμφώνου αποδοχής των όρων.
3.      Έγκριση συμμετοχής στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» (Πράσινες Αγροτικές και Νησιώτικες περιοχές - Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης) - αποδοχή των ορών της πρόσκλησης και ορισμός υπευθύνου πράξης.
4.      Γνωμοδότηση επί των  Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων -Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων των φωτοβολταικών πάρκων στη θέση Δουβρά στην Τ.Κ. Μεταξά.
5.      Έγκριση μονοδρόμησης τμήματος οδού στην τοπική Κοινότητα Πλατανορέματος.
6.      Έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Προμήθεια εξοπλισμού για βελτίωση και επέκταση ύδρευσης Δήμου Σερβίων».
7.      Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου: «Επισκευή στέγης και διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου πρώην δημοτικού σχολείου Γουλών», ο οποίος κλείνει σε ισοζύγιο με την αρχική σύμβαση.
8.      Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου: «Ανάπλαση Κέντρου Οικισμού Καταφυγίου Δήμου Βελβεντού», ο οποίος κλείνει σε ισοζύγιο με την αρχική σύμβαση.
9.      Έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Επέκταση τμημάτων αποχετευτικού αγωγού Μεσιανής Δ. Σερβίων».
10.  Έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση κοιμητηρίων Δ.Δ. Νεράιδας».
11.  Αποδοχή της μελέτης «Υψομετρική ενημέρωση δικτύων ύδρευσης στις Τ.Κ. τριγωνικού και Μεταξά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού».
12.  Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012.
13.  Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του Δήμου.
14.  Ορισμός ελεγκτών του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου για την χρήση έτους 2011 στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
15.  Γνωμοδότηση σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης σχολικού έτους 2012-2013.
16.  Κανονισμός λειτουργίας λαϊκών αγορών Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
17.  Καθορισμός τελών για έκδοση και θεώρηση παραγωγικών αδειών λαϊκών αγορών.
18.  Έγκριση κανονισμού υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.
19.  Χορήγηση και ανανέωση αδειών υπαίθριου   πλανόδιου εμπορίου.
20.  Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. Απόφασης 113Γ/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Σερβίων σχετικά με την ανταλλαγή δημοτικής έκτασης με ιδιοκτησία Τυροδήμου Δημητρίου.
21.  Παραχώρηση Κυριότητας Οχήματος συλλογής Απορριμμάτων από τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.
22.  Παροχή πόσιμου νερού σε δημότες.
23.  Συζήτηση Διαφόρων Θεμάτων.
                                           
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                             

Ελευθερίου Χρήστος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

as apofasisoun lgio gia to klisto to perimenoume apo to 80 .....

Ανώνυμος είπε...

Pio klisto gimnastirio file mou, de vlepis oli i neolea to exi rixi sta narkotika, ayto den niazi kanena. Etsi tin 8eloune pleon tin neolea.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά,..
Πιό "κλειστό" δέν γίνεται..

Ανώνυμος είπε...

to dimotiko simvoylio kalite na apofasisi na paralavi diafora erga .arage kseri ti 8a paralavi . p.x diamorfosi kimitirion dd neraidas 12000 eyro gia mia petoniera tsimento k 5 plegmata apo ton topiko poro ayta elege i ntapela ali8ia 8a to paralavete k 8a plirosete ayta ta xrimata 8a gelai k to pardalo katsiki
DIMOKIKOI SIMVOYLOI SPASTETA KE MIN SIKONETE TA XERIA GIA NAMIN PIKRANETE KAPIOYS SIMVOYLOYS

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ kozan.gr 14/3/2012
Νεολαία Βελβεντού: Αποκαθήλωση των πανό από το δημαρχείο Βελβεντού
Από τη μέρα που το Δημαρχείο Βελβεντού έπαψε ελέω Καλλικράτη να λειτουργεί ως «Δημαρχείο Βελβεντού» παρέμεινε ένας χώρος – σύμβολο στον αγώνα που συνεχίζει η κοινωνία μας μέχρι την τελική της δικαίωση, την επανασύσταση του Δήμου. Τότε που το κτίριο θα ξαναζωντανέψει και θα ξαναλειτουργήσει πραγματικά σαν Δημαρχείο. Θα ξαναγίνει η καρδιά του Βελβεντού (σύντομα θα ξαναπάρει αυτή τη μορφή).


Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα τοποθέτησε δύο πανό του Αγώνα της στα κάγκελα του εξωτερικού περιβόλου του Δημαρχείου έτσι ώστε να θυμίζουν σε ΟΛΟΥΣ μας καθημερινά αλλά και σε κάθε περαστικό τον αγώνα που αυτή η κοινωνία συνεχίζει. Επίσης, προσέδιδαν στο χώρο και την ιδιαίτερη αγωνιστική αναφορά που του αρμόζει, ως χώρου σύμβολο του αγώνα για την αυτοδιοικητική ανεξαρτησία.

Τα πανό αποτελούν τη σημαία του κάθε αγωνιστή ή διαδηλωτή που τα κρατάει και τα σηκώνει ψηλά για να φωνάξει με λόγια λιτά το σύνθημα, το αίτημα, την κραυγή της αγωνίας του. Αποτελούν σύμβολα ιερά όπως οι σημαίες και τα λάβαρα των αγωνιστών και των πολεμιστών, που ακόμα κι οι χειρότεροι βάρβαροι της ιστορίας τα έχουν σεβαστεί.

Κάποιοι βέβαια στην περίπτωση των δικών μας πανό αποφάσισαν να τα κατεβάσουν με τρόπο επαίσχυντο και προκλητικό από τα κάγκελα του Δημαρχείου και να τα πετάξουν στα σκουπίδια από όπου τα μάζεψαν κάτοικοι του Βελβεντού. Κανείς μέχρι τώρα δεν είχε ζητήσει από τη Συντονιστική Επιτροπή την απομάκρυνση τους κι ούτε και τώρα το έκανε. Μονάχα προέβησαν στην αποκαθήλωση τους και το πέταγμα τους στα σκουπίδια!

Στην αθλιότητα θα απαντήσουμε με την επανατοποθέτηση των πανό. Εκεί είναι η θέση τους μέχρι το Δημαρχείο να ξαναζωντανέψει. Και μη διανοηθούν να τα ξανακουμπήσουν!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΟ???ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ???ΕΓΙΝΕ ΚΡΥΦΑ?ΕΓΙΝΕ ΑΠ΄ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ??

Ανώνυμος είπε...

DEN YFISTATAI PLEON DHMARXEIO BELBENTOY!!..
KSEXASTE TO!!!...

Ανώνυμος είπε...

στον 03:54 ΑΜ
Ρε Μάκη, ακόμα τον νεολαίο παριστάνεις??..
Τι "πατριωτικά" λογίδρια είναι αυτά???...
Ξεμείνατε από πανό??..
Πηγαίνετε στο ΚΚΕ εκεί στο χωριό σας, να σας δώσουν μερικά!!!...

Το Προφίλ μας