Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Δελτίο τύπου της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" για την γενική συνέλευση των μελών της και τις εκλογές της 25ης Μαρτίου


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας & ΜΚΟ «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού».

Στη συνέλευση παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσης της εταιρείας καθώς και ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2011. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και η πρόταση του συμβουλίου για τον προγραμματισμό του έτους 2012 κάτι που παραπέμφθηκε στο νέο Δ.Σ. καθώς η συνέλευση βάσει καταστατικού ήταν εκλογοαπολογιστική.
Έτσι καθορίστηκε ημερομηνία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και αυτή είναι η 25η Μαρτίου 2012, την προσεχή Κυριακή. Στη συνέχεια εξελέγη η εφορευτική επιτροπή η οποία θα έχει και την ευθύνη της διενέργειας των εκλογών.

Ακολούθησε ενημέρωση από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Των Πολιτών Του Βελβεντού για την Αυτοδιοικητική Ανεξαρτησία του Δήμου Βελβεντού, που παρουσίασε στο σώμα τους βασικούς άξονες της δράσης που ανέπτυξε μέσα στη χρονιά που πέρασε, οι οποίοι κινούνταν πάντα προς την κατεύθυνση της επίτευξης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στον αγώνα που συντονίζει. 

Αμέσως μετά το λόγο πήραν αρκετά μέλη της εταιρείας τα οποία άσκησαν  την κριτική τους για τα πεπραγμένα του 2011 αλλά παράλληλα πρότειναν συγκεκριμένες δράσεις και κατευθύνσεις για το 2012, πάντα με στόχο τη βελτίωση του έργου και του ρόλου που πρέπει να παίξει η εταιρεία αλλά και η Συντονιστική Επιτροπή στο τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μας με την «καλλικρατική» μεταρρύθμιση.

Όλες οι απόψεις παρά τις διαφορετικές αφετηρίες και προσεγγίσεις του κάθε ομιλητή συνέκλιναν στην αταλάντευτη στάση που πρέπει να κρατήσει η κοινωνία μας στο θέμα του «Καλλικράτη» και στη συνέχιση του αγώνα μας μέχρι τελικής δικαίωσης.

Το Δ.Σ. της εταιρείας ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους της για την μαζική τους παρουσία και συμμετοχή σε μία ακόμη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό και τους καλεί σε αθρόα προσέλευση την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 μ.μ., ενώ αμέσως μετά η εφορευτική επιτροπή, παρουσία νομικού, θα προβεί στην καταμέτρηση της σταυροδοσίας και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται στα γραφεία της εταιρείας κάθε βράδυ από τις 19:30 – 21:30 μέχρι και την Παρασκευή 23/3 με μια απλή αίτηση προς την εφορευτική επιτροπή.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

<<...το λόγο πήραν αρκετά μέλη της εταιρείας τα οποία άσκησαν την κριτική τους...>>

συμπαθάτε με αλλα εγω δεν ακουσα κάποια κριτική, εκτος κι αν εγινε την ωρα που πήγα για κατούρημα....

Ανώνυμος είπε...

EINAI APO TON ORGASMO AGWNA KAI GI AYTO DEN EXOYN WRA GIA KRITIKES!!...
OIKONOMIKOS APOLOGISMOS EGINE??..
POY PHGAN OI SYNDROMES MAS???...
THELO ANALYTIKH ANAFORA, ALLIOS EISAGELEAS THA EPISKEFTEI TON MANWLH!!!...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΜΑΚΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΜΙ ΚΑΙ Ο;;;;;; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

GIATI DEN VAZEIS THN APOPSI MOY ai vres??..
EPEIDH EKANA KRITIKH? KAI ZHTW NA MOY POYN SYGEKRIMENA, POY PHGAN TA LEFTA MAS??,..APO TIS TOSES XILIADES SYNDROMES MAS??..
KAI AN H SYNEXEIA GIA AGWNA EINAI NA KATHARIZOYN OI NEOI TA SOKAKIA, KAI NA MHN AGWNIZONTAI GIA DOYLIA KAI MEROKAMATO??..
MHPWS EISAI KAI SY THS MKO???...

Ανώνυμος είπε...

ΑνώνυμοςMar 21, 2012 03:31 AM

Φίλοι, ενας αγώνας οταν διεξαγεται, στόχο εχει την γρήγορη δικαιωση του και η ανεξαρτησία για το Βελβεντό είναι ζήτημα χρόνου...Αρκεί να μην εγκαταλειφθεί ο αγώνας, γιατί μετά θα λέτε '' τα παράτησε η ΜΚΟ...''.
Εσείς, αντί να συμπαρασταθείτε στον δίκαιο αυτό αγώνα, πέσατε σαν ανώνυμα κοράκια, να φάτε τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν για την ανεξαρτησία, κατηγορώντας τους, με ανυπόστατα και φαντασιώδη δημοσιεύματα και κριτικές, που δεν επιασαν ποτέ τόπο.
Μιλάτε για λαμόγια και ανούσια πράγματα, χωρίς να αποδεικνύεται το παραμικρό, εξάλλου οποια καταγγελία γίνεται, στοιχοιωθετείτε μόνο με στοιχεία και οταν είναι επώνυμη.
Μέχρι τώρα, ανώνυμοι παραμυθάδες δεν αποδείξατε τίποτε.
Σταματείστε την παραμυθένια κριτική.
Δείτε το μέλλον με άλλη οπτική γωνία.
Μόνο μέσα απο τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση...

ΑνώνυμοςMar 21, 2012 05:00 AM

ΦΙΛΕ 3.31, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΝ, ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2013 ΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ... ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2013 Η ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2014, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ (ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ) ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ (ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ).

Ανώνυμος είπε...

Στη συνέλευση διαβάστηκε και ο οικονομικός απολογισμός και χωριστά ο απολογισμός των πεπραγμένων. Και κριτική από δυο - τρεις έγινε, κυρίως για ελλείψεις και αδυναμίες στη λειτουργία της Μ.Κ.Ο.

ενας βελβεντινος είπε...

μελλον για το βελβεντο σημαινει ανεξαρτησια.οποιοδηποτε διαφορετικο σεναριο σημαινει αργος θανατος για το βελβεντο.ορισμενοι προσπαθουν να επωφεληθουν απ'το δευτερο σεναριο. ευτυχως ειναι λιγοι δεν εχουν το θαρροσ ουτε να το υπερασπισουν ουτε να το παραδεχτουν.

Ένας άλλος Βελβεντινός είπε...

Προς 02:46 pm

Για ποιόν αργό θάνατο μιλάς; Γι'αυτόν που έχει ήδη επέλθει στο Βελβεντό;
Για ρώτα τους καταστηματάρχες της πλατείας....
Πρώτα κάνανε και κανένα χωρό οι Σερβιώτες στο OSIRIS, ερχότανε και για κανα ποτό στη ΜΟΡΦΗ, και κατεβαίναν και κάποιοι στο BERLIN οι πιο κπουλτουριάριδες,και οι πιο σκυλέ,πηγαίναν και στη STRASS. Αφού πίναν τα άντερά τους στο OSIRIS και σε όλα τα παραπάνω,τρωγαν και κάνα βρώμικο στον Τέλη, και άλλοι πιό σένιοι, πηγαίναν με την γκόμενά τους για καμιά κρέπα στον Σάκη. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ; Μη νομίζεις οτι θα μιλήσουν γιατί φοβούνται μη καταλήξουν εντελώς απένταροι. ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ....ΑΝΙΔΕΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ

Το Προφίλ μας