Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

3η Πανελλήνια θέση και χάλκινο μετάλλιο για το 1ο Γ.Ε.Λ. Κοζάνης στο πινγκ πονγκ


Σπουδαία διάκριση πέτυχε η ομάδα πινγκ-πονγκ του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα Λυκείων στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ) που διεξήχθη στις 6 και 7 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά. Το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης εκπροσώπησε επάξια το νομό μας και ανταγωνίστηκε τις πρωταθλήτριες ομάδες των Λυκείων όλων των νομών της χώρας που συμμετείχαν. Ο καθηγητής τους και πρόεδρος του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Χριστοδούλου Σάββας
προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο τους μαθητές του Ζέρβα Νικόλαο, Χριστοδούλου Θεόδωρο, Γιαννουλίδη Ιωάννη και Βιτσιώτη Δημήτριο και κατάφεραν να κατακτήσουν την τρίτη προνομιούχο θέση που τους δίνει και το bonus για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Αξίζει να αναφέρουμε πως έχασαν μόλις για δύο πόντους τη δυνατότητα να παίξουν στον τελικό και εκεί να κατακτήσουν το χρυσό αφού το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού ήταν του χεριού τους. Την υπόλοιπη αποστολή πλαισίωσαν οι Διδασκάλου Παύλος 1ο ΕΠΑΛ, Γρηγοριάδου Κλεονίκη 2ο ΕΠΑΛ και Διδασκάλου Λάζαρος 1ο ΓΕΛ που συμμετείχαν στα ατομικά αγωνίσματα. Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες τόσο για την επιτυχία τους όσο και για το ευ αγωνίζεσθε που επέδειξαν και εύχεται να τους μιμηθούν και άλλα παιδιά γιατί ο αθλητισμός σφυρηλατεί προσωπικότητες και χαρίζει μοναδικές εμπειρίες.    

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά. Ο αθλητισμός μόνο καλό κάνει στα παιδιά μας. Είναι ένας τρόπος από τους λίγους που έχουν πια να εκφραστούν ελεύθερα και να διακριθούν χωρίς τις λαμογιές των μεγάλων. Μπράβο και στο σύλλογο πινγκ-πονγκ που από ότι μαθαίνω είναι πρότυπο.

Το Προφίλ μας