Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Νέα κόντρα για το…Σκεπασμένο!

του Π. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Και λέγαμε….ποιά θα είναι η επόμενη «κόντρα» μεταξύ των Βελβεντινών και της δημοτικής αρχής Σερβίων-Βελβεντού; Και να που βρέθηκε η αφορμή! Ήταν η τοποθέτηση απαγορευτικής πινακίδας για τη διέλευση στο πανέμορφο και τουριστικό φαράγγι του Σκεπασμένου, από τη δημοτική αρχή και το Τοπικό Συμβούλιο Βελβεντού, με το αιτιολογικό πως υπάρχει κίνδυνος κατολισθήσεων, όπως συνέβη τελευταία, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη ανακοίνωση της Νεολαίας του Βελβεντού που υποστηρίζει πως δεν υπήρχε λόγος για απαγορευτική πινακίδα, αλλά και την απάντηση του δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Και ένα νέο…σήριαλ άρχισε στην περιοχή!
Πάντως, ό,τι και αν έχει συμβεί, επειδή ανοίγει ο καιρός και έρχεται άνοιξη, ο Δήμος οφείλει να πράξει τα δέοντα για να είναι επισκέψιμο και ασφαλές το φαράγγι. Σύντομα…
ΠΑΝ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην χάσεις την ευκαιρία να προβληθείς, σέρνοντας ενα δυσφημιστικό θέμα για εναν επισκέψιμο τόπο στο Βελβεντό... απ@ίσιε πράσινε παπαγάλε

επειδή κάποιους στον τόπο μας τόσο τους κόβει δηλαδη, εσυ μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη... αλήθεια αυτό που γράφεις είναι είδηση

είσαι για λύπηση!!!

ενας βελβεντινος είπε...

οι ταμπελες δεν ηταν τοποθετημενες μονο στο φαραγγι. ηταν τοποθετημενες σ'ολη τη διαδρομη απο το μετοχι ως την αρχη του μονοπατιου. προφανως καπιοι αδυνατουν να κρυψουν το φθονο τους για το βελβεντο και τις αποφασεις-ενεργειες της κοινωνιας του.

ενας βελβεντινος είπε...

περιμενω αρθρο τοποθετηση σου και σε πιο φλεγοντα ζητηματα που εχουν και οικονομικη διασταση.χρηματοδοτηση φορεων, πληρωμη υπαλληλων, ελλειψη πετρελαιου στο πνευματικο κεντρο, αποκατασταση ζημιων στο οδοστρωμα, καθαρισμος παρκων-παιδικης χαρας-χωρων αναψυχης κλπ.περιμενω αρκετο καιρο τωρα.

Ανώνυμος είπε...

-"-Και λέγαμε….ποιά θα είναι η επόμενη «κόντρα» μεταξύ των Βελβεντινών και της δημοτικής αρχής Σερβίων-Βελβεντού-"...

DEN EINAI TO VELNEMTO ME TH DHMOTIKH ARXH, KSEXNA TO,..
EINAI H MKO APEMANTI ME OLOYS POY THELOYN NA EINAI SOSTA TA PRAGMATA!!!
AKOMA KAI OI VELVENTINOI!!!
ALLH FORA NA KANEIS SOSTA REPORTAZ KAI META NA GRAFEIS!!!
YPARXOYN AKOMA KAI VELVENTINOI POY SKEPTONTAI SOSTA!!
P.X. H PROEDROS TOY VELVENTOY!!
EYGE THS!!!...

Ανώνυμος είπε...

Ο τροπος γραφης προσδιοριζει και την προσωπικοτητα του γραφοντα.Δεν εχει σημασια η αποψη...σημασια εχει η κακοβουλη νοοτροπια.Πως λεμε...σε σεβομαι αλλα σε σιχαινομαι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά σου λέει ΠΠ ο 07:31 ΑΜ, Δεν είναι το Βελβεντό απέναντι στα Σέρβια, Αλλά οι ανεγκέφαλοι και φασίστες της ΜΚΟ απέναντι στους πολίτες όλων των χωριών που αποτελούν τον Δήμο Σερβίων!

Ανώνυμος είπε...

ευγε 01-54 νομιζω πως εκανες την απολυτη προσεγκιση

Το Προφίλ μας