Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Φάρσα για βόμβα σε ειρηνοδικείο και δημαρχείο Σιάτιστας

της Ρόης Βασβατέκη από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Σε κακόγουστη φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο ειρηνοδικείο και στο δημαρχείο Σιάτιστας, τα οποία στεγάζονται σε διαφορετικές πτέρυγες του ίδιου κτιρίου. Άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο ειρηνοδικείο λίγο μετά τις 9 το πρωί και είπε ότι «έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο». Οι υπάλληλοι του ειρηνοδικείου ειδοποίησαν την αστυνομία.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Σιάτιστας έσπευσαν αμέσως και διέταξαν την εκκένωση του κτιρίου, ενώ την έρευνα για τον εντοπισμό της βόμβας ανέλαβε η ειδική υπηρεσία εξουδετέρωσης εκρηκτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.
Ειδικοί πυροτεχνουργοί της αστυνομίας, έχοντας στη διάθεσή τους ειδικό σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών, έψαξαν εξονυχιστικά το κτίριο, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Βεβαίως, το τηλεφώνημα προκάλεσε αναστάτωση, καθώς το προσωπικό του δημαρχείου και του ειρηνοδικείου Σιάτιστας που συστεγάζονται βγήκε έξω. Μετά από δύο ολόκληρες ώρες και αφού διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα, οι υπάλληλοι του δημαρχείου και του ειρηνοδικείου επέστρεψαν στα γραφεία τους.
Την ώρα του τηλεφωνήματος συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Βοΐου υπό την δήμαρχο Παναγιώτα Ορφανίδου. Η συνεδρίαση αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας