Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις από τη ΔΕΗ, για το ανασκαφικό έργο στο Λογγά Ελάτης


Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιλογή και υπογραφή δίμηνων συμβάσεων πρόσληψης εργατικού προσωπικού από τη ΔΕΗ, για το ανασκαφικό έργο στη θέση Λογγάς Ελάτης, που εποπτεύεται από τη Λ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Οι προσλήψεις που θα γίνουν σε δυο φάσεις (δυο δίμηνα) των 200 περίπου ατόμων, θα καλύψουν κατά προτεραιότητα άνεργους από την περιοχή της Ελάτης, της υπόλοιπης περιοχής των Καμβουνίων και ακολούθως του διευρυμένου δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Η έναρξη των εργασιών για τους προσληφθέντες του 1ου διμήνου (60 ημερομίσθια - 72 ένσημα), έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου 2012.
Έτσι αναμένεται να καλυφτούν στο σύνολό τους οι αιτήσεις για πρόσληψη από την περιοχή των Καμβουνίων που μαστίζεται  ιδιαίτερα αυτή την περίοδο από την ανεργία. Με τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, έχουν καταγραφεί -κατά προσέγγιση- 70 άνεργοι από την Ελάτη, 90 από το Τρανόβαλτο, 20 από το Μικρόβαλτο, 3 από τους Λαζαράδες και 7 από το Φρούριο.
Σημειώνεται ότι η επίσπευση και η ολοκλήρωση του ανασκαφικού έργου στη θέση Λογγάς, επιβάλλεται διότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΗ, από  τα τέλη Ιουλίου 2012 θα γίνει η έμφραξη του φράγματος του Ιλαρίωνα και η έναρξη της διαδικασίας πλήρωσης με νερό της νέας τεχνητής λίμνης, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα περίπου χρόνο.
Γ. Μαστρ./www.mikrovalto.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό και μπράβο σε όσους αποφάσισαν να γίνουν έτσι οι προσλήψεις ,τόσα χρόνια όλοι μας είχαν ξεχασμένους ,στη ΔΕΗ έπαιρναν πρώτα απο τις πλιτώμενες περιοχές ,για την ΑΙΑΝΗ όταν έβγαζε το μουσείο ανακοίνωση ,πάλι πρώτα απο την περιοχή τους και μετά οι υπόλοιποι ,αυτές είναι ευκαιρίες για την περιοχή και πρεπει να μην χάνονται ,επίσης καλό θα ήταν η ΔΕΗ να βάλει λεωφορείο για τους εργαζόμενους είναι 200 άτομα οι άλλοι εργαζόμενοι γιατί να έχουν αυτό το προνόμιο και άλλοι όχι είναι πολλά άτομα που δεν έχουν μέσο μεταφοράς,ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα αγαπητε ! πολυ σωστα το εθεσες και μπραβο σου οπου και αν εισαι οποιος και αν εισαι ! =)

Το Προφίλ μας