Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μικρότερο όλων το πέος των Ελλήνων... σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Βασικά μαθήματα κατοχής: Πρώτα σου στερούνε το χρήμα με το οποίο εξασφαλίζεις καλύτερη ποιότητα ζωής, αγαθά, υγεία, διασκέδαση. Με μειώσεις αποδοχών, διάλυση εργασιακών σχέσεων, απαξίωση λόγω οικονομικής εξαθλίωσης θεσμών και παροχών όπως η υγεία. Μετά χτυπάνε την αξιοπρέπεια που σε έκανε να τραγουδάς «εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί.» Διαδίδοντας ότι είσαι ο τεμπέλης – ζητιάνος – υπόλογος της Ευρώπης που οφείλεις για να εξιλεωθείς να μεταμορφωθείς στο Φιλλιπινέζο της ηπείρου. Το τρίτο στάδιο έχει για στόχο πάντα το ηθικό σου, που χωρίς χρήμα και αξιοπρέπεια είναι ήδη εξασθενημένο. Αλλά συνεχίζει να ελπίζει, ότι «θα γυρίσει ο τροχός θα πηδήξει κι ο φτωχός.» Αμ δε που θα πηδήξει.

Αν τον έχεις τον μικρότερο της Ευρώπης, ποιος θα σου κάτσει να τον πηδήξεις; Αναγκαστικά θα κάνεις αντιστροφή ρόλου σε παθητική βερσιόν εφ' όσον η μόνη σεξουαλική πράξη που θεωρείσαι ικανός να φέρεις εις πέρας είναι αυτή της υποδοχής. Ποιος λέει ότι έχουμε το μικρότερο πέος της Ευρώπης; Εννοείται οι Γερμανοί. Οι οποίοι σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα μας δίνουν το μικρότερο σε μέσο όρο πουλί της ευρωπαϊκής ζώνης (ανάμεσα σε 25 κράτη) με μέσο όρο τα 12,18 cm. Τυρογαριδάκι κανονικά δηλαδή.
Τη μία βάζουν την Αφροδίτη της Μήλου να μας κάνει κωλοδάχτυλο και την άλλη εμπνέονται προφανώς από το μέγεθος του πέους των αρχαιοελληνικών αγαλμάτων (αν και σε αυτό δεν μπορώ να τους αδικήσω, ακόμα κι εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί οι αρχαίοι στα αγάλματα ενώ έφτιαχναν παιδαράδες τους έδιναν για πουλί ένα σφηνοτουβλάκι).
Αν αυτό δεν είναι πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό τότε τι είναι; Η απεργία των ναυτεργατών είναι πταίσμα μπροστά του. Ακόμα κι ένα επικείμενο κλείσιμο του μουσείου της Ακρόπολης. Σιγά μην ερχόταν στην Ελλάδα η ξαναμμένη Σκανδιναβή για το μουσείο της Ακρόπολης. Για το παλαμάρι του βαρκάρη ερχόταν που τώρα όμως σύμφωνα με την έρευνα του Γερμανικού Ινστιτούτο Προφυλακτικών «Institut fuer Kondom-Beratung» έχει το ίδιο μέγεθος με την πετονιά του βαρκάρη. Εντελώς τυχαία, ποιες χώρες νομίζεις ότι βρίσκονται στον πάτο μαζί με εμάς; Η Ιρλανδία με 12,78 cm, και η Ιταλία με 13,70 cm. Δηλαδή οι χώρες της κρίσης που φλερτάρουν και αυτές έντονα με το να μπουν υπό καθεστώς κατοχής. Ποιοι είναι εκείνοι που τον έχουν μεγαλύτερο; Οι Γάλλοι στα 15,48 cm. Πονηρός ο βλάχος Γερμανός. Σου λέει, μια γραμμή σύνορα έχουμε, ας είμαστε καλοί μαζί τους. Και δυο φορές πονηρός ο βλάχος ο Γερμανός γιατί το δικό του το πουλί το αξιολογεί κάπου στη μέση της λίστας για λόγους διπλωματική ισορροπίας με 14,61 cm. Σαν να σου λέει δηλαδή με πολύ απλά λόγια, ότι η γερμανική φυλή, σαν το γερμανικό πουλί, είναι η επιτομή της ισορροπίας στην Ευρώπη.
Φως φανάρι και τριπλό χτύπημα κάτω από τη μέση. Εμ σου στερούν την ελπίδα να πηδήξεις, εμ σου διαλύουνε τον τουρισμό για να τον αγοράσουν και να τον εκμεταλλευτούν οι ίδιοι και για κερασάκι στην τούρτα, σε κατηγορούν και για σπατάλη του δημόσιου χρήματος, εφ' όσον είναι σαν σου λένε, για ποιο λόγο ξοδεύεις λεφτά να αγοράσεις καπότα king size αφού βολεύεσαι και με την μίνι; Αν προσανατολίσεις την κατασκευή καπότας στη χώρα σου μόνο σε μικρά μεγέθη εφ' όσον αυτά σου χρειάζονται, τόσα εκατομμύρια θα εξοικονομήσεις από το περιττό latex που χρησιμοποιούσες ως τώρα. Περιορίσου εσύ να παράγεις για μικρά μεγέθη, κι άμα χρειαστείς για μεγαλύτερα κάνε εισαγωγή από τα δικά μας εργοστάσια που έχουν πείρα. Φιλιππινέζος δεν είπαμε ότι είσαι; Ε, μάθε να ζεις και με το ανάλογο μέγεθος πέους. 
Ούτως ή άλλως, όπως και με τον σεξοτουρισμό στις Φιλιππίνες, από δω και πέρα εμείς δε θα ερχόμαστε διακοπές στα μέρη σου για να μας πηδήξεις, αλλά για να σε πηδήξουμε. Και θα φέρνουμε τις δικές μας καπότες που έχουν τεχνολογία Siemens.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας