Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Βενιζέλος:Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ - Έχουμε καλή συμμετοχή (video)

Ακρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ από την έως τώρα προσέλευση πολιτών στη κάλπη για την ανάδειξη του νέου του προέδρου. Στην Ιπποκράτους τα χαμόγελα είναι συγκρατημένα μεν, αλλά πλατιά καθώς από όλη την Ελλάδα φτάνουν συνεχώς πληροφορίες για συμμετοχή πολύ μεγαλύτερη από την  αναμενόμενη.Αυτό επισήμανε και ο μοναδικός υποψήφιος Ευάγγελος Βενιζέλος προσερχόμενος λίγο πριν τις 10 το πρωί σε εκλογικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε επίσης ότι με αφετηρία τη σημερινή ημέρα το ΠΑΣΟΚ ξεκινά τη δύσκολη πορεία να ξαναβρεί τη σχέση του με την κοινωνία.
Επισήμανε ότι ανήμερα του θανάτου του Ελευθέριου Βενιζέλου το ΠΑΣΟΚ ξανασυναντιέται με την Ελληνική κοινωνία.

Χαρακτήρισε την εκλογή νέου προέδρου «αφετηρία της  μεγάλης προσπάθεια να μιλήσουμε με τον κόσμο. Το Εθνος πρέπει να σταθεί όρθιο, Και αυτό θα γίνει όταν έχουμε ενότητα και αλληλεγγύη. Η ελπίδα υπάρχει. Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει τον εαυτό του και την ψυχή του. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».
Λίγο νωρίτερα, είχε ψηφίσει η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου στην Κυψέλη όπου και αυτή εξέφρασε την αισιοδοξία της για τον αριθμό των συμμετεχόντων στη διαδικασία.
www.iefimerida.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω εποχή μού θυμίζεις τον Καίσαρα
κι οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν
κι όσο γερνώ μπουσουλώ με τα τέσσερα
τα τροχοφόρα με προσπερνούν
..............................​.....
Μας εκτελούνε με σφαίρες ντούμ-ντούμ
σφαίρες ντούμ-ντούμ, σφαίρες ντούμ-ντούμ
κι εμείς ξεπουλιώμαστε στο γιουσουρούμ
ταρατατατζούμ για ένα κουστούμ.

αφιερωμένο στους σημερινούς ψηφοφόρους του Χαρατσέλου...και σε κάποια blogs poy τόλμησαν και ανέβασαν τον ασιμο με αφορμή τη μέρα του θανάτου του δίπλα σε Βενιζέλο και Σαμαρά...ούστ..

Ανώνυμος είπε...

καλα μας κανουν αφου ακομα υπαρχουν ΄΄βοδια''που πιστευουν στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ

Το Προφίλ μας