Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η απάντηση του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού για το «Σκεπασμένο» του Βελβεντού

Με αφορμή ανάρτηση δημοσιεύματος σχετικά με την τοποθέτηση απαγορευτικής πινακίδας στην είσοδο του «Σκεπασμένου» στη Δημοτική Κοινότητα Βελβεντού επισημαίνουμε τα εξής:
Πράγματι στο μονοπάτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας των επισκεπτών και των περιπατητών. Αυτό οφείλεται στην πτώση βράχων λόγω διάβρωσης από την παρατεταμένη κακοκαιρία του φετινού χειμώνα.
Επειδή το πρόβλημα δεν είναι απλά ο καθαρισμός του μονοπατιού αλλά η ασφάλεια των επισκεπτών σε συνεννόηση με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου συμφωνήθηκε να τοποθετηθεί απαγορευτική πινακίδα στην είσοδο.
Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης θα έχει μία τεκμηριωμένη και επιστημονική άποψη. Μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα γίνει επίσκεψη των επιστημόνων και με υπευθυνότητα θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Οποιοσδήποτε άλλος προτρέπει τους επισκέπτες να αγνοήσουν την απαγορευτική προειδοποίηση ή το χειρότερο να αφαιρέσει τη σχετική πινακίδα θα είναι υπεύθυνος για την ενέργειά του.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα γίνει επίσκεψη των επιστημόνων και με υπευθυνότητα θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα." Το κλήσιμο του "σκεπασμενου" ποιοί "επιστημονες" το αποφάσισαν;
Μηπως ο Κωνσταντοπουλος και η Γκαμπράνη; (μεγαλοι επιστημονες...) Η μηπως συμμετειχε και ο Λαζαριώτης;

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα θα γινουν πριν τη χρηματοδοτηση των φορεων ή μετα? πριν να μπει πετρελαιο στο πνευματικο (2 βδομαδες χωρις πετρελαιο) ή μετα,πριν σκεπαστουν οι λακουβες στους δρομους του βελβεντου ή μετα? πριν επισκευαστει το σκεπαστρο στο γηπεδο ή μετα?πριν καθαριστουν τα παρκα και η παιδικη χαρα ή μετα?

Ανώνυμος είπε...

Μαύρα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ της ΜΚΟ.
Γιατί η ΜΚΟ; Πάλι την πάτησες, σε πρόλαβε η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!

Η ΜΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ανώνυμος είπε...

Α! ρε ΜιΚάδες!.. τον πρώην δήμαρχο που είχατε τα είχε όλα πρόχειρα!
Σωλήνες να κρέμονται στο σκεπασμένο, βράχια και κοτρόνες "ελεύθερες" να κατρακυλούν, κι αυτός να νομίζει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο μέσα από το ιντερνέτι!! Τελικά είχε φτειάξει στο "σκεπασμένο" ένα Καραγκιοζλίκ μπερντέ!!
Όσο για την ανακοίνωση της Γεροντισμένης "νεολαίας" του Βελβεντού, μάλλον είναι γραμμένη από τον ίδιο τον "δοξασμένο" και με γράσσο στα μάτια Fon Her Emanouel Sterg!!
Ευτυχώς υπάρχουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ άτομα και μας προστατεύουν από τους ανεύθυνους "επιστήμονες" της ΜΚΟ!!
ΜΠΡΑΒΟ κυρία πρόεδρε του Βελβεντού!!! Εύγε!!!

Ανώνυμος είπε...

για όσους ξέρουν το χώρο του Σκεπασμένου:

Η απαγορευτική ταμπέλα μπήκε στην είσοδο του μονοπατιού, στην Αγία Τριάδα. Το πρόβλημα των κατολισθήσεων όμως δημιουργήθηκε στο πρανές με τις ακακίες.
Με την απαγορευτική ταμπέλα όμως στην αρχή του μονοπατιού δεν δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να περπατήσει στο πανέμορφο μονοπάτι και να φτάσει απολύτως ασφαλής -γιατί το πρόβλημα είναι πιο πάνω- μέχρι το Παρατηρητήριο απ΄όπου βλέπει τους καταρράκτες.
Και για την είσοδο στα πλατώματα μέσα στο Σκεπασμένο μπορεί κανείς να μπεί, με προσοχή όμως.
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα γίνουν οι παρεμβάσεις για τον καθαρισμό από τις πέτρες του συγκεκριμένου σημείου. Εξ άλλου και άλλες φορές τα τελευταία χρόνια δημιουργούνταν αντίστοιχα προβλήματα και η Δημοτική Αρχή του Βελβεντού φρόντιζε να παρεμβαίνει και να απομακρύνει τις φερτές, από τις κατιλισθήσεις, ύλες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΙ-ΒΡΕΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΗ ΛΙΓΟΥΡΑ ΑΛΕΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠ.... ΑΠ'ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΔΕ Θ'ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΠ... ΘΑ ΦΑΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν...είναι ''μικρή Ομαδούλα'' οπως αποκαλείς τους ιθύνοντες του ιστολογίου, αλλά 5.27 για να είσαι σωστα ενημερωμένος '' είναι Συντακτική Επιτελική ομάδα'' που εργάζεται νυχθημερόν απο τις 21/12/2008 για την εγκυρη ενημέρωση της περιοχής μας.
Η 6μελής συντακτική ομάδα κινείται ενεργά ολο το 24ωρο, για να είσαι εσυ αριστα...πληροφορημένος!
Παρά την κρίσιμη περίοδο και τις περικοπές που γίνονται παντού, η Συντακτική επιτελική Ομάδα του ''AivreS'' δουλεύει ακατάπαυστα για την καθημερινή ενημέρωση, αδιάβλητα και πέρα απο κομματικές σκοπιμότητες, με διαφάνεια και διαύγεια παντού!
Η συντακτική επιτελική ομάδα αποτελείται απο κορυφαίους αναλυτές και ειδικούς στην ενημέρωση...
Συνεπώς 5.27 δεν είναι μια...μικρή ομαδούλα, αλλα ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ti tha mas kaneis@@@5-27???
ti paparies les;
anoite!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΙΛΒΙΝΟΙ ΑΙ ΛΟΥΦΑΞΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ποσο σοβαρο ειναι να στηνεσε σε ενα τετοιο γελειο φοντο...η κακογουστια αυτων που θα προστατευσουν τον πολιτισμομας την αξιοπρεπειαμας....

Ανώνυμος είπε...

vre kalogoyste 02 07 exis di kalitero fonto apo ayto .ayto to fonto eine ena apo ta kalitera poy exi na diksii i ditiki makedonia na min po i elada

Ανώνυμος είπε...

το τοπιο στην φυσικητου κατασταση ειναι αναμφιβολα θαυμασιο.Ο τροπος στησιματος του κυριου δημαρχου αναμφιβολα απαραδεκτος.Εχω την αισθηση οτι θα βγαλει φτερα και θα πεταξει και η καημενη ηγεφυρα θα γινει μια σταλια,σχεδον αορατη μπροστα στον αερα... του γιγαντα

Το Προφίλ μας