Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κοζάνη: Αντίθετος στην δημιουργία του κέντρου κράτησης ο Γιώργος Κασαπίδης

Είναι άδικο για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης να προστίθεται ένα ακόμα πρόβλημα, στα πολλά ήδη υπάρχοντα, για την τοπική κοινωνία και είναι άδικο και για τους πολίτες του Βοϊου να βιώσουν τις αρνητικές συνέπειες, μιας τραγικής για την Ελλάδα μεταναστευτικής πολιτικής της προηγούμενης Κυβέρνησης που έστειλε λάθος μηνύματα σε θύματα δουλεμπόρων που αναζητούσαν ένα καλλίτερο αύριο στη χώρα μας.

Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωση του για την δημιουργία του κέντρου κράτησης στη Νεάπολη, ο Βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης. Ο κ. Κασαπίδης εκφράζει την αντίθεση και διαφωνία του με την απόφαση δημιουργίας κέντρου υποδοχής μεταναστών και καλεί τον κ. Χρυσοχοϊδη να την ανακαλέσει για να αποκατασταθεί η ηρεμία στην κοινωνία του Βοϊου.
ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί θα είναι ωραία θα αυξηθεί και ο πληθυσμός. δεν είμαστε ρατσηστές είμαστε ΠΑΣΟΚΝΔ. Αλλιός να πάει στο Βελβενδό.- Σ.Θ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΟΤΙΚΗ ΤΗΣ Η ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΟΥΓΚΑ Κ ΚΑΣΑΠΙΔΗ . ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΣΟΝΟΥΠΟ .

Το Προφίλ μας