Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εκδηλώσεις στον παιδότοπο " Ελα να παίξουμε"

Κυριακή, 25 Μάρτιος 2012
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Stella's τα Κουζινομπερδέματα...(http://stellamark.blogspot.com/)
 Μουσικό Εργαστήρι ΜΟΥΣΙΚΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ"

Ένα πρωτότυπο μουσικό εργαστήρι περιμένει τα παιδιά σας για να τα ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, μέσω πολυποίκιλων και ευφάνταστων παιχνιδιών και δραστηριοτήτων. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών. Στοχεύει στο να φέρει τα παιδιά σε μια πρώτη επαφή με τη μουσική μέσα από ειδικά διαμορφωμένα για αυτές τις ηλικίες δρώμενα.

Το πρόγραμμα της “Mουσικούπολης” είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στο σύστημα Orff. Σκοπός είναι, μέσω συγκεκριμένης μεθοδολογίας, να αναπτύξουμε τη μουσικότητα του παιδιού με παιχνίδια, τραγούδι, ζωγραφική, ακρόαση παραμυθιών, χρήση μουσικών οργάνων, χορό και γενικότερα μέσα από την κίνηση, ενισχύοντας τα στοιχεία που υπάρχουν στη φύση του.
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ....ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/03 ΣΤΙΣ 19:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας