Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Οι πραγματικοί ένοχοι

Κανονικά θα έπρεπε να τρελαίνεσαι με το θράσος τους. Αλλά είναι τόσο εξοργιστικό, που σε κάνει να θυμώνεις. Δεν έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από την αλήστου μνήμης κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία κατέστρεψε τη χώρα οικονομικά και πολιτικά, και οι άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε να κρύβονται από ντροπή για όσα διέπραξαν εις βάρος της και του λαού, όχι μόνο διεκδικούν δημόσιο λόγο, αλλά και προκαλούν. Οπως ο πρωθιερέας της καταστροφής Αλογοσκούφης, ο οποίος χωρίς τσίπα αποποιείται κάθε ευθύνη για το έλλειμμα του 2009, επειδή-λέει- αποχώρησε από την κυβέρνηση στις αρχές του ίδιου χρόνου!
Πέντε χρόνια πριν όταν μαγείρευε το έλλειμμα από κοινού με εκείνον τον απίθανο Κοντοπυράκη τα ξέχασε! Και καλά κάνει, αφού του έδωσαν την ευκαιρία με πράξεις και παραλείψεις ο Παπανδρέου με τον Παπακωνσταντίνου! Οι οποίοι κατάφεραν ακριβώς λόγω των πράξεων και των παραλείψεων να έχουν χρεωθεί σήμερα την κατάσταση της χώρας, κι ας την κυβέρνησαν μόλις δυο χρόνια. Για να διεκδικούν δημόσια παρουσία οι πραγματικοί ένοχοι...
Ο Καραμανλής, ο Αλογοσκούφης και τόσοι άλλοι...
Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάντος ο Γιώργος είναι αυτός: http://www.youtube.com/watch?v=80xI79jTtEI

Ανώνυμος είπε...

ναι, για την καταντια της χωρας φταινε (μονο) αυτοι.... ο σιμητης πχ καθολου
ρε ουστ δε ντρεπεσαι........................................................

Ανώνυμος είπε...

και εγω ελεγα δεν μπορει να φταιει το ΠΑΣΟΚ ρε παιδια!!!!!!!!!!τωρα ησυχασα και παω για υπνο!!!!!! νανι-νανι σε ολους μας..

Το Προφίλ μας