Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου: Μαύρη Μαυρίλα πλάκωσε!

Στις 00 : 30 μ.μ. Τρίτη 20 – 03 – 2012 ερχόμενοι μαζί με τον Διαχειριστή Ιστοσελίδας & Ηλεκτρονικού Τύπου Τριανταφυλλίδη Αγγελή από την πόλη της Κοζάνης, μετά από παρέμβαση μας στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH για το θέμα της κατάργησης της εντοπιότητας, θέμα το οποίο θα επανέλθουμε σύντομα όπως δικαιούμαστε και υποχρεωνόμαστε να το πράξουμε ως στάση ευθύνης και δικαίου στην κοινωνία των ορυχείων, των ταινιόδρομων, των φουγάρων, των βουνών αποθέσεων και της τέφρας και της σκόνης που ζούμε, σας ενημερώνω πως την συγκεκριμένη ώρα και ποιος ξέρει από τι ώρα και για πόσο ακόμα μετά, σε μια οδική διαδρομή τουλάχιστον 2 χιλιομέτρων από και προς την Κεφαλή Κ1 μεταφοράς λιγνίτη του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,
δρόμος ο οποίος οδηγεί στο χωριό Άγιος Δημήτριος στο οποίο κατοικώ εγώ και άλλοι περίπου 900 κάτοικοι, δεν υπήρχε ορατότητα καμία από το κάρβουνο και την σκόνη λόγω της ανεξέλεγκτης για ακόμα μία φορά λειτουργίας των συγκεκριμένων ταινιόδρομων (ούτε στο ένα μέτρο δεν έβλεπες) !!!!

Σκεφτείτε λοιπόν πόσα ακόμα χιλιόμετρα κάλυπτε αυτή η σκόνη !!!
Χιλιόμετρα κάμπου και των γύρω χωριών : στο 1,5 χιλιόμετρο είναι ο  Τετράλοφος, στα 500 μέτρα το Ρυάκιο,, στα 1000 μέτρα ο Άγιος Δημήτριος και δίπλα η Ακρινή, στα 2,5 χιλιόμετρα το Δρέπανο, στα 2 χιλιόμετρα η Κοιλάδα, λίγο πιο πέρα η Κίσσα, παραπέρα το Καπνοχώρι, ο Άγιος  Χαράλαμπος, το Βοσκοχώρι, ο Πολύμυλος και πάει λέγοντας.
Όλη η λεκάνη του Ελλησπόντου αφού επικρατούσε άπνια και η σκόνη ταξίδευε ανενόχλητη.

Για την συγκεκριμένη απαράδεκτη κατάσταση και την ανεξέλεγκτη λειτουργία των ταινιόδρομων τουλάχιστον άλλες 3 φορές έχουμε καταγγείλει δημόσια και για τις ώρες ημέρας αλλά και για τις νυχτερινές ώρες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος του χωριού κύριος Πεχλιβανίδης Θεοχάρης και ταυτόχρονα στάλθηκε και γραπτό μήνυμα (sms) στον κύριο Αποστολίδη για να σταματήσει τους συγκεκριμένους ταινιόδρομους. 

Απαιτούμε για άλλη μία φορά, επιτέλους, την σωστή λειτουργία όλων των ταινιόδρομων με κάθε μέτρο προφύλαξης και ελέγχου και όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας χωρίς καμία εξαίρεση και παρατυπία για την ασφάλεια και τον σεβασμό στην Ζωή μας, στην Υγεία μας αλλά και στην προστασία του κάμπου με τα σπαρτά μας (όσο υγιεινά μπορούν να είναι).

Η νύχτα είναι μαύρη από μόνη της δεν χρειάζεται να την μαυρίζουμε και με κάρβουνο για να καταλάβουμε ότι νύχτωσε.
Όχι τίποτε άλλο αλλά στο τέλος θα βρίσκεστε κατηγορούμενοι εκτός των άλλων και για τροχαία ατυχήματα !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, Γενικό Διευθυντή ΔΕΗ Κοπανάκη Ιωάννη, Διευθυντή ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Αποστολίδη Νικόλαο.
-
Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου 
Κοζάνης 21 Μαρτίου 2012
  Για το Δ.Σ. του ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου Κοζάνης
            - O πρόεδρος  -
Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας