Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αποφάσεις της Λαϊκής Επιτροπής Σερβίων


Το Σάββατο 10 Μαρτίου συγκροτήθηκε η Λαϊκή Επιτροπή Σερβίων, μετά από πλατύ κάλεσμα της επιτροπής πρωτοβουλίας για συντονισμό της δράσης εργατών, αγροτών, επαγγελματιών, νέων, γυναικών των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου- ΤΡΟΪΚΑ,  με πρόσχημα την οικονομική κρίση.
Μετά από συζήτηση που αναπτύχθηκε αποφασίσθηκε ότι οι άμεσες επόμενες δράσεις της ΛΑ.Ε Σερβίων, να είναι:

·         Γνωστοποίηση συγκρότησης της ΛΑ.Ε Σερβίων, του ρόλου της, την συμμετοχή περισσότερων ώστε να συγκροτηθεί ΛΑΕ σε κάθε γειτονιά και χωριό του Δήμου
·         ενημέρωση του λαού της περιοχής για τα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ και ο συντονισμός με τις άλλες Λαϊκές Επιτροπές του νομού
·         σύσκεψη για την ανεργία για έναρξη δράσης για την ανακούφιση των ανέργων
Τα άτομα που αποτελούν την ΛΑΕ Σερβίων εκφράζουν τη συμμαχία των εργατών , επαγγελματιών, αγροτών, νέων  και των γυναικών των λαϊκών στρωμάτων και είναι:
Αλεξόπουλος θόδωρος (οικοδόμος), Θεοδωρίδης Μανώλης (Αυτοκινητιστής), Κατσιγιάννη Ελένη (εκπαιδευτικός), Φλέσσας Κώστας (αγρότης- εργαζόμενος), Νέστορα Μαρία ( γυναίκες), Σιάμενος Γιώργος (άνεργος) , Νέστορας Γιώργος .
12-3-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βγείτε απ το καβούκι σας ζήστε στην πραγματικότητα της κοινωνίας για να προσφέρετε κι εσείς κάτι με το που διάβασα το κείμενο κατάλαβα ότι είναι γραμμένο απ τον περισσό δεν βαρεθήκατε να επαναλαμβάνεστε συνέχεια με την ίδια ξύλινη γλώσσα

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι ξύλινη?
Αμα σε κόψουν το ρεύμα, θα τρέχεις να παρακαλάς, να μην στον κόψουν.
Στην ΛΑΕ είναι απο παντού και οχι μόνο απο Περισσό.
Κατάλαβες 4.34 με την ξύλινη και ανούσια γλώσσα σου...

Ανώνυμος είπε...

6,04 βγάλε τις παρωπίδες για να καταλάβεις τι λέω

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν ξέρετε τι να πείτε,-και πολλοί άλλοι σαν εσένα-, πετάτε ενα "ξύλινη γλώσσα", και νομίζετε ότι κάνετε ιδεολογική αντιπαράθεση!!
"ξύλινη γλώσσα", "όλο τα ίδια" κλπ....
Η ξύλινη γλώσσα ΔΕΝ είναι πλαστική, που θα προτιμούσες!
Δεν είναι πλαστική γιατί δεν λυγάει και δεν λέει ψέματα,-που θα προτιμούσες!
Είναι ξύλινη, προτιμά να σπάσει παρά να λυγίσει, και λέει τα πράγματα σταράτα!!!
Κι αν λέμε τα ίδια είναι γιατί ΔΕΝ Έχει αλλάξει -τόσα χρόνια-τίποτα στη χώρα μας, από Δημοκρατία- Ανεξαρτησία- Εργασιακά ζητήματα- Ασφάλεια- Κατοικία- Υγεία- Παιδεία- Εργασία- Πολιτισμό- κ.ά.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!
Είτε σ'αρέσει είτε όχι, η πραγματικότητα είναι σκληρή και αμείληκτη, και γι αυτό χρειάζετε και ξύλινη γλώσσα! για να χτυπά εκεί που πρέπει!!!
και αλλάξτε γλωσσολόγιο, καταλαβαίνεστε από ποιό πολιτικό φορέα είστε, μήν κρύβεστε!!...
Είχαμε κάποτε τους γερμανοτσολιάδες τώρα έχουμε τους ευρωτσολιάδες! αΊ...

Ανώνυμος είπε...

όλα αυτά είναι όμορφα και καλά όταν τα εφαρμόζεται και στην προσωπική σας ζωή ΑΛΛΆ εκεί θίγονται τα προσωπικά σας συμφέροντα και όταν σας τα θίγουνε γίνεστε οι ποιώ σκληροί καπιταλιστές ,κοίτα τούς διπλανούς σου [συντρόφους] και κοιτάξου στον καθρέφτη όταν είστε εργοδότες ξεχνάτε τα εργατικά δικαιώματα και αν έχετε πνευμόνια να μιλήσουμε και με ονόματα ευτυχώς οι κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε

Το Προφίλ μας