Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Άγριο ξύλο με τραυματίες στο δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου! (video)

Από κάθε έλεγχο ξέφυγε απόψε το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους με μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων και κατοίκων του δήμου που διεκδικούν φθηνό νερό! Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι εισήλθαν στο χώρο συνεδρίασης του συμβουλίου και κάθισαν στα έδρανα των αιρετών προκειμένου «να πιέσουν ειρηνικά το δήμαρχο και να απαιτήσουν να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική στο νερό» όπως δήλωσε στο onlarissa.gr το μέλος της επιτροπής κ. Ιωάννα Μπιτούλη.
Αυτό εξάλλου είχε αποφασιστεί ως δράση και στη χθεσινή λαϊκή συνέλευση.


Ο δήμαρχος κατά την είσοδό του ζήτησε από τους πολίτες να αποχωρήσουν. Και λίγο αργότερα μία αψιμαχία για μία... καρέκλα ήταν αρκετή για να προκαλέσει τη γενική σύρραξη!
Όπως καταγγέλλει η κ. Μπιτούλη αφορμή στάθηκε η κίνηση του δημάρχου να σπρώξει διαμαρτυρόμενο πολίτη με τον τελευταίο να πέφτει κάτω.
Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με γροθιές και κλωτσιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και πολιτών με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις από τους διαμαρτυρόμενους – σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πάντα η κ. Μπιτούλη στο onlarissa.gr – να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!
Μετά το συμβάν κλήθηκε η αστυνομία, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν όταν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζήτησαν από το δήμαρχο κ. Μαλάκο να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, όπως και συνέβη.
Το δημοτικό συμβούλιο όπως ήταν αναμενόμενο δε συνεδρίασε ποτέ, ενώ αύριο θεωρείται πολύ πιθανό πως η ιστορία που ξέφυγε από κάθε λογική θα έχει συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα του Τυρνάβου.
http://gkatzios.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας