Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Βαγγέλης Ζαμίχος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μουσικό Σχολείο Βόλου και σε όλους εκείνους που στήριξαν την πρωτοβουλία (video)


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια του Τοπικού Συμβουλίου Λευκοπηγής για την επιτυχία της μουσικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκοπηγής την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, στα πλαίσια της πρώτης εθελοντικής πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Κοζάνης, σε μια δύσκολη εποχή για όλο τον κόσμο.
Η Λευκοπηγή, οι φίλοι της, το Μουσικό σχολείο Βόλου, οι διασώστες, οι ραδιοερασιτέχνες, τα τοπικά ΜΜΕ. Ένας υπέροχος συνδυασμός.
          Η ευγνωμοσύνη μου για όσα εισέπραξα ας είναι η ανταμοιβή εκείνων από τους οποίους τα εισέπραξα.
          «Αγάπη και ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο».

          Θέλω να συγχαρώ όμως ιδιαίτερα, τους συντελεστές αυτού του μοναδικού - θα μπορούσα να πω - σχολείου. Αυτούς που διευθύνουν, που διδάσκουν, το σύλλογο γονέων και όλους τους παράγοντες που συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή. Μα - πέρα από το ταλέντο των μικρών μαθητών (αλλά μεγάλων καλλιτεχνών) - θα ήθελα κυρίως να σταθώ στην αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά τους, η οποία έδωσε μια ιδιαίτερη ομορφιά στη μουσική αυτή βραδιά.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους,

ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής
Βαγγέλης Ζαμίχος

1
Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου στην Λευκοπηγή from Dimos Kozanis on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας