Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η Παρέμβαση στην 9η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 25 Μαίου

Την Παρασκευή 25 του μηνός Μαίου (μνήμη Γ΄ ευρέσεως κεφαλής Τιμίου Προδρόμου εχιυν οι Β.Π.καρφαιανης εκδοτης αυτο) στην Αίθουσα θεματικής έκθεσης  "﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽στχείρου εις το οποίονροσοα του Λεγκρατ. Αν θετε να σας στ"Μνήμη και ιστ "﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽στχείρου εις το οποίονροσοα του Λεγκρατ. Αν θετε να σας στορία" πε "﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽στχείρου εις το οποίονροσοα του Λεγκρατ. Αν θετε να σας στρίπτερο 13, της βιβλιοπολύβουης 9ης Διεθνούς Εκθεσης Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, την 4ην απογευματινήν θα λάβει χώρα εκδήλωση ως ακολούθως:
            Ενα οιονεί αναλόγιον θα "στηθεί" εκ του προχείρου εις το οποίο θα διαβαστούν κείμενα (ποιήματα και θραύσματα πεζών) σνων συγγραφεων-πλην Θεσσαλονιλης-ύγχρονων Μακεδόνων λογοτεχνών -πλην Θεσσαλονίκης- στα  οποία φαίνεται η ματιά του δημιουργού πάνω στην πόλη αυτή, η οποία ως γνωστόν, εορτάζει τα 100 χς κ.λπ.﷽﷽﷽λαφας, φιλολογος ποιητεχιυν οι Β.Π.καρφαιανης εκδοτης αυτορόνια ελευθέρου  βίου.
             Η διοργάνωση είναι του λογοτεχνικού περιοδικού "Πας κ.λπ.﷽﷽﷽λαφας, φιλολογος ποιητεχιυν οι Β.Π.καρφαιανης εκδοτης αυτορέμβαση" της Κοζάνης και τη φροντίδα του διαπράγματος έχουν οι: Β. Π. Καραγιάννης εκδότης αυτού και Αντώνιος Κάλφας φιλόλογος, ποιητής κ. λπ.

            Φυσικά το όλον, ως εικός, είναι ενταγμένο στις δράσεις της 9ης Διεθνούς Εκθέσεως βιβλίου που διοργανώνει το ΕΚΕΒΙ στη Θεσσαλονίκη (1)

            (1) Θα αναγνωστούν κείμενα των: Μίμη Σουλιώτη, Γεωργίας Τριανταφυλλίδου, Αντώνη Κάλφα, Θανάση Μαρκόπουλου, Ηλία Παπαμόσχου, Διαμαντή Αξιώτη, Γιάννη Τσιτσίμη, Μάκη Καραγιάννη, Βασίλη Παπά, Αρετής Γκανίδου, Αλεξ. Αραμπατζή, ίσως κι άλλων...
            Η Χλόη Κουτσουμπέλη, κανονική ποιήτρια από τη Θεσσαλονίκη, θα είναι κι αυτή εκεί και θα διαβάσει ποιήματα από τις ποιητικές ζωές των άλλων.
            Στην εκδήλωση συμμετέχουν και δύο πίνακες του ζωγράφου Κώστα Ντιό με θέμα "Μετά την φθινοπωρινή καταιγίδα και το καλοκαιρινό μπουρίνι" οι οποίοι μιλούν από μ΄οος ρμαίκότη θεσσαλοντσνης Κλαλφα,
όνοι τους για τη Θεσσαλονίκη.
            Ολα αυτά θα γίνουν μέσα σε ...μια ώρα από 4 έως 5 το απόγευμα της Παρασκευής, είπαμε, 25 Μαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας