Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Διασυλλογικοί αγώνες Κωπηλασίας 16 Ιουνίου 2012


Ο Ν.Ο.Κ διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα κωπηλασίας με την συμμετοχή 11 ομάδων και 130 αθλητών . Το πρωί του Σαββάτου άρχισαν οι αγώνες με καλές  καιρικές συνθήκες στη λίμνη σε ένα υπέροχο τοπίο. Οι αθλητές με τις επιδόσεις τους άφησαν θετικές εντυπώσεις στους θεατές ,γονείς και προπονητές .
     Από τον ΝΟΚ συμμετείχαν 10 αθλητές σε διάφορες κατηγορίες. Στο βάθρο των μεταλλίων  ανέβηκαν οι εξής κωπηλάτες του Ν.Ο. Κοζάνης.
     Στο διπλό σκιφ στην κατηγόρια παίδων ,ο Αλεξιαδης Περικλής  και ο Μεχτεριδης Ηλίας κατέκτησαν τη 2η θέση ,αργυρό μετάλλιο.
    Στην κατηγόρια των κορασίδων στο διπλό σκιφ η Παπαχαρίση Σταυρούλα  και η Κουτσανοπουλου Βάγια κατέκτησαν τη 2η θέση , αργυρό μετάλλιο.

     Οι υπόλοιποι αθλητές του ομίλου με τις επιδόσεις τους ήταν και αυτοί κοντά στα μετάλλια και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, με προπόνηση ,συνεργασία με τους προπονητές τους θα πάνε μπροστά προσελκύοντας έτσι το ενδιαφέρον και σε άλλα παιδιά της γύρω περιοχής , να επισκεφτούν το ΝΟΚ και να δοκιμάσουν αυτό το υπέροχο άθλημα .
    Το ΔΣ του ΝΟΚ συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες του αγώνα  καθώς επίσης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας , το Δήμο Σερβιων-Βελβεντου , το Δήμο Κοζάνης και όλους τους χορηγούς του αγώνα.



                   -Ο-                                                                                  -Ο-
            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




    Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                      Λ. ΚΥΠΙΡΤΙΔΗΣ
                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας