Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Συντήρηση του ασφαλτικού οδοστρώματος στη γέφυρα Σερβίων


Έργο συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στη γέφυρα των Σερβίων, ξεκίνησε σήμερα 13/7, που περιλαμβάνει απόξεση-αφαίρεση του επιφανειακού στρώματος και κάλυψη με νέο ασφαλτικό τάπητα, διαγράμμιση, καθαρισμό αρμών, κ.α.  Αναμένεται δε να ολοκληρωθεί σε 3-4 μέρες, επιφέροντας κάποια ανωμαλία στην κίνηση των οχημάτων,  αφού η κυκλοφορία στη γέφυρα θα γίνεται σε μία λωρίδα εναλλάξ.


Το έργο εποπτεύεται από το τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με ανάδοχο την εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ.
Γ. Μαστρ./www.mikrovalto.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ?? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΥΜΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον μετα από τόσα χιόνια είναι!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά βρε χωριάτη που θες και του Ρυμνίου!! Παίζει να μην έχουν ιδέα που βρίσκεται αυτή!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΥΜΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΓΚΛΗΔΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ-ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1976!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε και? Πολύ που τους νοιάζει.....την έχουν γραμμένη!! Άλλωστε ο δρόμος γέφυρα Ρυμνίου -Τριγωνικού, δεν θεωρείται καν επίσημο επαρχιακό δίκτυο. Για οτιδήποτε συμβεί εκεί την ευθύνη την φέρει αποκλειστικά ο διερχόμενος! Πάρτο κάτι σαν χωματόδρομο που χρησιμοποιεί για να γλιτώσει κάποια χιλιόμετρα. Έτσι το βλέπουν! Πάλι καλά που έχει και άσφαλτο, με τρύπεςμ βέβαια, αλλά άσφαλτο!! Όσο για το βάψιμο.....πάρε μπογιά και βούρτσα και ξεκίνα...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΩΡΑΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχα να ερθω να σε βοηθήσω, όχι τίποτα άλλο, αλλα κάθε φορά που περνάω και βλέπω τα σκουριασμένα κιγκλιδώματα λέω μέσα μου θα καταρρεύσει τώρα, θα καταφέρω να περάσω....πάλι καλά που έμαθα απο μικρή κολύμπι...

Το Προφίλ μας