Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Βράβευση Γ. Παπανδρέου για τη συνεισφορά του στην προώθηση του ψηφιακού σχολείου...

Για τη συνεισφορά του στον τομέα της προώθησης καινοτόμων και νέων τεχνολογιών στην παιδεία και το ψηφιακό σχολείο, τιμήθηκε σε διεθνές συνέδριο πληροφορικής που διεξάγεται στη Ρόδο, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Η... τιμητική διάκριση του απονεμήθηκε από το ICICTE 2012: International Conference on Information Communication Technologies in Education, που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Solent του Σαουθάμπτον στη Βρετανία και τον οργανισμό Justice Institute of British Columbia, στον Καναδά, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν αύριο στο ξενοδοχείο Rodos Palace.
Ο κ. Παπανδρέου ήταν από τους εισηγητές του συνεδρίου- το οποίο παρακολουθεί από το 2006- και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης.

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου, ο κ. Παπανδρέου είχε κατ' ιδίαν συναντήσεις με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία συζήτησε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, κυρίως σε ό,τι αφορά την περαιτέρω πορεία του κόμματος, χωρίς όμως να προβεί σε δηλώσεις.
nonews-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας