Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Παροχή δωρεάν Παιδοψυχιατρικών Υπηρεσιών Υγείας

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας που αφορούν στην ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και των γονέων/ κηδεμόνων τους θα παρέχονται από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Κοζάνης (Κ.Μ.Ψ.Υ.) της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών (Ε.Ψ.Υ. Κ.Α.) σε κατάλληλους χώρους των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα στην Πτολεμαΐδα και κάθε τρίτη Πέμπτη του μήνα στην Κοζάνη, κατόπιν συνεννόησης με την κοινή διοίκηση των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Κοζάνης (Κ. Μ. Ψ. Υ.) της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών (Ε. Ψ. Υ. Κ. Α.) λειτουργεί στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υγεία – Πρόνοια 2000-2006» Ψυχαργώς Β΄ Φάση του πουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατ’ εφαρμογή του Νόμου 2716/ 99 για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών ψυχικής υγείας.
Από 1 Ιουνίου 2012 στελεχώθηκε και από παιδοψυχίατρο.
Για τα ραντεβού η Υπηρεσία δέχεται τηλεφωνήματα καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8πμ – 3μμ στην έδρα της, στα Σέρβια Κοζάνης στον τηλεφωνικό αριθμό 2464021173 Υπεύθυνη είναι η κα Βαρδάκα Στέλλα Υπεύθυνη Κ.Μ.Ψ.Υ –Ψυχολόγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας