Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση από το ΚΕΚ ΙΝΕΚΑ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης μέσω της επιχορήγησης ανέργων από τον ΟΑΕΔ με επιταγές κατάρτισης (Training Voucher)
Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΝ.Ε.Κ.Α. του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης διενεργεί προγράμματα κατάρτισης (100 ωρών) για ανέργους που έχουν επιχορηγηθεί με επιταγή κατάρτισης (voucher) από τον ΟΑΕΔ.

Τα προγράμματα κατάρτισης συνοδεύονται από εξετάσεις Πιστοποίησης των Δεξιοτήτων των Εκπαιδευομένων στη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας.
Η επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Δημόσιο για τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
Τα τμήματα που συγκροτούνται περιλαμβάνουν τις παρακάτω ενότητες:

  1.  Χρήση Η/Υ
  2.  Επεξεργασία κειμένου
  3. Λογιστικά φύλλα
  4. Παρουσιάσεις
  5. Βάσεις δεδομένων
  6. Διαδίκτυο

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι επιλεγέντες δικαιούχοι που παρέλαβαν τις επιταγές κατάρτισης (VOUCHER) από τον ΟΑΕΔ.
Τα προγράμματα Κατάρτισης ξεκινούν άμεσα με τη συμπλήρωση των τμημάτων.
Το ΚΕΚ ΙΝΕΚΑ του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, φορέας υλοποίησης της κατάρτισης καλεί τους επιλεγέντες μετά την παραλαβή της επιταγής κατάρτισης να προσέλθουν στο ΚΕΚ για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα στην έδρα του ΚΕΚ ΙΝΕΚΑ του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, Ν. Πλακοπίτη 6, Κοζάνη (παλιό ΟΑΕΔ, πίσω απ’ τα παλιά ΚΤΕΛ), από 9:00 μέχρι 14:00 και στα τηλέφωνα: 2461049580, 2461049582 και 2461049570.
Απογευματινές ώρες στο 6984528558 (whats up)

 Κοζάνη, 9/7/2012
το ΚΕΚ ΙΝΕΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας