Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Πρόσκληση σε πανηγύρι στα Ίμερα

O Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος "Γεροπλάτανος" Ιμέρων σας προσκαλεί το Σάββατο 21/7/12 σε γλέντι στην πλατεία του χωριού μας με δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα.  Στο Ποντιακό πρόγραμμα ο Κώστα Πουτακίδης και στο Τουρκικό ο Αλέκος Σταυρίδης. 
Σας περιμένουμε όλους για ένα τρελό γλέντι ... 

ai-vreS:. Μετά και τα σχόλια που αναρτήθηκαν σήμερα έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:    :-) 

.


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ηλίθιος έβγαλε την ανακοίνωση.Είναι δυνατόν να μιλάει για Τουρκικό πρόγραμμα.Προσβάλει την νοημοσύνη όλων μας.Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Και ύστερα μας πειράζει που έχουμε Τούρκους βουλευτές από την Ξάνθη και την Κομοτηνή.Θα το δει και κανένας βουλευτής από τον Καμμένο και θα κάνει ερώτηση στην Βουλή.Που είναι η Μακρή δεν το είδε ακόμη.Τζάμπα βουλευτή την βγάλαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ; ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;;;;

Ανώνυμος είπε...

To ποντιακό πρόγραμμα έχει σχέση με το τούρκικο;Eκτος αν το θεωρείς το ίδιο.Το να γελντάει ένας μορφωτικός σύλλογος ελληνικού χωριού με τουρκικό πρόγραμμα στη Δ.Μακεδονία καταλαβαίνεις τι γίνετε στην Ξάνθη.

Ανώνυμος είπε...

O kathenas tha glentaei me oti thelei. Me toyrkika, me amerikanika, me pontiaka, me armenika, me blaxika kai me oti katebazei o noys toy. Logokrisia tha kaneis sto glenti toy alloy?

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι το καταστατικό του Μορφωτικού Συλλόγου θα λέει ότι προβάλλουμε την Τουρκική κουλτούρα κ.τ.λ.
Αρε ΤΖΑΜΠΟΚΑΜΕΝΟΣ που μας χρειάζεται!!!!!!

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Φίλε μου της Αντιτουρκικής παράδοσης (ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ) το 22 με την ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ήρθαν στην Ελλάδα ΕΛΛΗΝΕΣ από διάφορα μέρη του τουρκικού εδάφους και φέραν μαζί τους τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ τους , όπως της ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ και του ΠΟΝΤΟΥ. Πρόσφατα μάλιστα μας επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Τούρκος Υπήκοος.
Ηρέμησε και σκέψου καλύτερα, μάθε την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, μου θυμίζεις τον δάσκαλό μου στο Δημοτικό, που εξ΄αιτίας του δεν έμαθα τα Ποντιακά, γιατί λόγω ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ είχε απαγορεύσει του γονείς μας, να ομιλούν Ποντιακά και Τούρκικα μπροστά μας .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΛΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΙΩΛΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΙΩΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Mashallah Mashallah

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΞΕΝΟΦΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Για τον φίλο
http://www.youtube.com/watch?v=Gi9iVkurnDw

Το Προφίλ μας